Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Ma dej no Fotr , zakaj se podcenjuješ?
Vem , da bi zmogel preteči 21km ,že jutri ne pa šele oktobra.
Daj pristopi k ekipi , saj ti ne bo treba vsak dan v Ljubljano.
Mislim ,da boš s tem razveselil vse forumovce!
Lp
Miro
 Lučko
Fotr, meni na ljubo, pristopi k ekipi! Prosimmm! :lol: :wink: .
PS
TF-ci te bomo močno potreboval tudi na daljših razdaljah, sej veš na tekmah glede varovanja in kontrole, de se tm odzad neb kej čudnga dogajal :wink: .
 mojA
Še en glas za FOTRA ! Jesenice res niso problem! Glavno, da si zdraven. Tudi mi nismo vedno skupaj trenirali, ker smo bili iz vseh koncev. Pa smo se počutili strašno povezane. Dobili smo se na tekmah, trenirali smo pa v glavnem vsak na svojem koncu po skupnem programu, kolikor se je pač dalo. FOTR, če boš notr, bomo pridobili vsi! Mi, ti in Polet, katerega bo še več ljudi bralo. Če si patriot - tudi Jesenice ! :lol: Počasi in vztrajno - vem, da zmoreš.
Uporabniški avatar
 runner
Fotr,
runner & dedic te isto prosita...
Uporabniški avatar
 5rca
Fotr ... dej no :lol: so rekle moje šiškarce, da si shujšal pa hitrost teka povečal pa na blont se boš za tekmo pobarval pa kok bojo sosedje fouš pa domači ponosni pa vsi bomo zlo naglas navijal zate pa MAJ JE ŠELE!!!! pet mesecev imaš časa!!! :nono: ne zgovarjej se na leta pa regeneracijo truplca pa te reči, saj veš, da zmoreš :clap: kaj vse si že pa si nisi v začetku mislil, da boš. je tako?? moraš proslaviti nekako svojo okroglo število let :oops:

poglej, kdo vse ti stoji ob strani : :TF)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Fotr je car!
21 km bo njegovo carstvo!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D FOTR CE HOCES GREM S TABO 21-tko. :D :D :D
pa se koga od soncka vzamem.
 Odzadnjak
Močka napisal/-a:Fino bi bilo, če bi Kališnik malce razmislil o samostojni tekaški reviji !

..v bistvu jo že imamo :!:

To je Vrhunski dosežek, ki ga izdaja J. Penca iz NM. V glavnem gre za prevode strokovnih člankov vrhunskih svetovnih atletskih trenerjev iz različnih virov. Hudo dobere informacije. Morda preveč strokovno za začetnike, vendar tudi z nasveti za tiste, ki niso ravno tekmovalci.

Revija brez sponzorjev ne bi preživela. V prosti prodaji je skoraj ni, torej izhaja naročniško. Z več naročniki bi se gotovo dalo razširiti del za rekreativce. Že sedaj kak tak članek objavi Marjan Ž. ali Robert D.
 Odzadnjak
Pjotr, hvala za linke. V reviji je namreč malce drug (in nedelujoč) link.
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Malce z zamikom (sem bila v Mb in med drugim na predlog Z* - hvala!!! - zjutraj eno odtekla po snežnem stadionu navzgor, uff) sem včeraj na hitro prebrala zadnje novosti na Forumu in med drugim tudi tvojo negotovost, Fotr. In ti moram povedati, da sem ponoči sanjala, kako v Poletu berem tvoj strip (neko novo rubriko, ki predstavlja tole akcijo in sicer s sličicami, zraven pa je tekst v oblačkih), no in ti si pa avtor in tekač. No, ni treba, da bo ravno strip, ampak da boš pa v akciji, pa držim pesti že zdaj. Tebi in vsem ostalim forumovcem, ki se bodo odločili!

PS: V Mb sem srečala eno gospo, ki se me je spomnila iz Bevk in sicer po rdeči piki in sedaj ji moram link poslat, pa še svoj trening na 21. Je bila čisto navdušena nad opisom foruma in tega, da sem ji rekla, da je zagotovo zmožna preteči mali maraton (no, na poletovo akcijo pa se ne bo prijavila, ampak vseeno...)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D fotrrrrrrrrrrrrr, a si gluh? S teboj grem v ljubljani na 21-tko. nosil ti bom vodo hrano vse bom naredu, samo pejd.

ps. IZ UNGA PEKLA JE BLO TEZKO 21- pa je zate mala malica.
res grem s tabo samo odlici se. reci jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :(

plisssssssssssss :D :D :D :laola
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a::D :D :D fotrrrrrrrrrrrrr, a si gluh?

Matjaž, oprosti, nisem gluh, kakor najslajša muzika mi je poslušati, kako me prepričujete, jutri sem mislil povedati, da ste me že kmalu pregovorili in da bi bil zelo neodgovoren, če ne bi takim predlogom ugodil. Seveda obljubim, da bom vse storil, da nobenega ne razočaram, Staši se še o stripu sanja, to bi bilo bolj tvoje delo. Res sem ganjen, da me tako upoštevate, kadar me bodo obhajali dvomi se bom vedno spomnil na tale vaša sporočila. Matjaž, če boš pri volji, veš da te takoj sprejmem za spremljevalca. Končno pa ste že sedaj vsi forumovci moji spremljevalci, saj tako lepih mnenj o sebi nisem že dolgo slišal.
Petrca, prebarval si bom lase v oranžno z rdečimi prameni!
Hvala vsem, ki ste me prepričali, skušal bom povrniti z opisi iz priprave in teka!
Uporabniški avatar
 primus
:clap:

primus
Uporabniški avatar
 bojanu
Bravo, Fotr :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5