Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Najprej hvala za zemljevid. Sem se zgubila in šla do Medlog-a namesto do kopališča :oops: . Na koncu,po razlagi Natašinega moža, mi je uspelo priti na zbirno mesto. Hvala! :oops:

Tudi tek je uspel. 8) Proga je super. Komi čakam naslednji teden, ko se zberemo. Upam, da vas pride čim več.

Nataša, hvala za družbo. Upam, da te nisem preveč "štopala".

Lenči, super, da ti je uspela Celjska koča. :clap:

Se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
MojcaZ napisal/-a:Tudi tek je uspel. 8) Proga je super. Komi čakam naslednji teden, ko se zberemo.

Hehe, imam občutek, da je tebi, moja soimenjakinja, tale naš štajerski konec vedno bolj všeč :wink: . Good for you! :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Najprej hvala za zemljevid. Sem se zgubila in šla do Medlog-a namesto do kopališča :oops: . Na koncu,po razlagi Natašinega moža, mi je uspelo priti na zbirno mesto. Hvala! :oops:

Tudi tek je uspel. 8) Proga je super. Komi čakam naslednji teden, ko se zberemo. Upam, da vas pride čim več.

Nataša, hvala za družbo. Upam, da te nisem preveč "štopala".

Lenči, super, da ti je uspela Celjska koča. :clap:

Se vidimo!

Tudi tebi hvala za družbo Mojca, tek je bil odličen. :D

Se vidimo v sredo upam, da v čimvečjem številu. :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mojca99 napisal/-a:Hehe, imam občutek, da je tebi, moja soimenjakinja, tale naš štajerski konec vedno bolj všeč :wink: . Good for you! :clap:

Mojca, seveda mi je! :lol: Kaj mi ne bo, saj imam že 8 let ljubezen iz Velenja. 8)

Uporabniški avatar
 natasa
Mojca99 napisal/-a:No, sem prav vesela, da nas je kar nekaj Celjanov in okolišanov pripravljenih skupaj odteči kakšne kilometre.

Ker smo se sedaj samo malo tipali :D , predlagam konkretno:

Dobimo se danes teden, torej 18.6.2008 ob 19. uri na Špici. Tečemo proti Petrovškemu mostu in nazaj do visečega mosta in čez viseči most po drugi strani Savinje nazaj do Špice. To bo skupaj cca. 10 km. Če nas bo več, se lahko razdelimo tudi v 2 skupini, sicer pa tempo prilagodimo polžkom :wink: . Če se nam bo dalo, lahko tečemo tudi dlje, recimo do Žalca. Potem se lahko pri bazenu tudi malo dol vsedemo pa počvekamo. Pa se npr. dogovorimo, da gremo en teden kasneje odtečt 10 ali 21 km na Mali maraton državnosti v Celju.

No, kaj mislite?

Ja vem, da je že dogovorjeno , ampak ali obstaja možnost, da se dobimo, v torek ali četrtek ??? :roll:

Mož namreč dela v sredo popoldan :--( pa nimam varstva za otroka.
:-(( .

Če ne pa Vam želim prijeten tek !
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, jaz bi lahko v torek tudi, v četrtek in petek pa ne. Če bomo tekli v sredo, bom v torek šla s kolesom in obratno. Potem pa počivam do sobote. Se pa že veselim, da se spoznamo. Ko gledam ven, sem kar žalostna, ker tako lepo dežuje. Bi res rada videla, do kod se da teči ob Savinji, da bi bila kdaj kakšna daljša razdalja bolj zanimiva, ne samo tja in nazaj po Laškem po cestah.

Lep vikend vsem želim in prijeten tek.
 Jure_kolesar
lenči napisal/-a:Nataša, jaz bi lahko v torek tudi, v četrtek in petek pa ne. Če bomo tekli v sredo, bom v torek šla s kolesom in obratno. Potem pa počivam do sobote. Se pa že veselim, da se spoznamo. Ko gledam ven, sem kar žalostna, ker tako lepo dežuje. Bi res rada videla, do kod se da teči ob Savinji, da bi bila kdaj kakšna daljša razdalja bolj zanimiva, ne samo tja in nazaj po Laškem po cestah.

Lep vikend vsem želim in prijeten tek.

Iz Celja se da ob Savinji priti do Polzele(torej nekje 17km-od oka- v eno smer) :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jure hvala, že vidim da bom ta dolge potrenirala ob Savinji.
Uporabniški avatar
 Mojca99
natasa napisal/-a:
Ja vem, da je že dogovorjeno , ampak ali obstaja možnost, da se dobimo, v torek ali četrtek ??? :roll:

Mož namreč dela v sredo popoldan :--( pa nimam varstva za otroka.
:-(( .

Če ne pa Vam želim prijeten tek !

Sprememba plana :D ! Glede na Natašino Situacijo naš prvi skupni tekaški podvig prestavljamo s srede na torek, 17.6. ob 19. uri na Špici. Bo šlo? :?

Prijeten vikend vsem 8)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super! Prestavljeno tudi v mojem koledarju Slika

Uporabniški avatar
 dexi27
No lepo, da se v Celju dogaja, vendar pa se bom jaz udeležil, kakega teka šele čez kak teden, saj sem se odloču, da se mal spočijem po Švici, se pa vidimo definitivno.
Uživajte v teku in bodite pridni.
Uporabniški avatar
 natasa
Hvala, hvala, hvala ! :juhuhu:

Se vidimo ! :wink:
Uporabniški avatar
 zdejan
Torej, kakšen je plan teka (trasa)v torek, če ne bo dežja? Ali je vmes tudi ogrevanje in raztezanje?
Uporabniški avatar
 natasa
zdejan napisal/-a:Torej, kakšen je plan teka (trasa)v torek, če ne bo dežja? Ali je vmes tudi ogrevanje in raztezanje?

Mislim, da dež ne bi smel bit ovira ! :wink:

Za traso in plan pa se dogovorimo jutri kar tam ?? :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Jst pridem, saj na vzhodu ne bo prehude panike glede dežja. Kakšne dolge relacije za jutri jaz ne bom zmogla :oops: , se še rehabilitiram od včeraj :wink: (to se pravi 10k do 15k bo šlo) Ogrevanje in raztezanje pa mora bit :lol: . Se veselim, da vas spoznam :D .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA