Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Ne, nisem se še naveličala teka in svojih dnevnih aktivnosti, ter diete, le svoje muke sem vam hotela prikriti.
Danes pa me je iz službe poklical moj sonček in me okregal, ker ni zasledil mojega posta na forumu in naj takoj spesnim nekaj za vse tiste, ki radi preberejo moje dogodivščine.
Zjutraj nikakor nisem in nisem mogla iz postelje, groza. Pa sem prespala tek. Imela sem slabo vest, zato sem uredila jutranje obveznosti in se vrnila okoli sedme ure nazaj domov. Nisem bila prepričana, da bom šla tečt, enostavno bi se teku izmaknila, pa mi morala in vest nista dali miru. Najedali in priganjali sta me tako dolgo, da sem skočila v pajkice, ter se klavrno, kakor da upam, da bosta nehali pihati na mojo dušo, sama mahnila na igrišče. Pretekla sem svojo progo, "težjo". Bila sem vsa zaripla in rdeča v obraz, kakor so rdeči raki ob kuhanju. Dva mulca, ki sta naveliko vlekla svoje čike na tribunah, sta se zaspano zmigala proti šoli, jaz pa spet polna ponosa in zmage domov pod tuš in obveznostim nasproti.

Lep sončen pozdrav, Aleksandra
 Nataša
Aleksandra, le glej, da boš še naprej pridno poročala. mi vse preberemo, zabeležimo, to gre vse v arhive, poštemplano, odobreno.
BRAVO za tvojo vztrajnost, če se ti pa kdaj ne da, se pa tudi ne sekiraj preveč. je fajn bit kdaj mal len... :D

prideš v petek na ženski tek? bomo tacale po Tivoliju. mende bodo fajn bodigardi... :oops:
Uporabniški avatar
 runner
jaz pa spet polna ponosa in zmage domov pod tuš in obveznostim nasproti.

Bravo Alex!!!!
Alex je spet zmagala!!!

Cakakmo naslednje porocilo (nestrpno)

lp
runner
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Hej dragi moji!

Tudi danes nisem pozabila na vas, le naipsati vam nimam kaj novega.
Včeraj je bil moj sadni dan, seveda, kako ne, prebrodila sem ga. Danes sem imela v načrtu zaužiti meso, ki ga tako nesramno obožujem. Da bi bila vegeterjanka? Nikoli, ne, ne in ne. Pika!
Že včeraj sem grozila sama sebi in sončku, da bom imela danes požrtijo. Komaj sem čakala, da bo ura primerna za kosilo. Zdelo se mi je, da se ta šment nikamor ne premakne. Potem esm si pripravila, ogromno skledo paradajzove solate in velik zrezek iz purana. Mislim, da so mu odsekali vsaj nogo, če ne že oskubli cel trebuh. Na žaru pripravljen je bil, božanski.
Teka danes ni bilo, saj sem ta teden grozna zaspanka. Urnik imam čez dan tako nafilan, da zvečer padem samo še v komo in potem me še zjutraj komaj zbudijo vsi budilni rekviziti. Katastrofa, vstajam sredi noči. Sicer je zunaj že svit, toda dozdeva se mi, da sem komaj legla in da je vse to vstajanje ob petih zarota proti meni, ki jo je ustvaril, Bog ve kdo. Še čisto malo, pa bo tudi tega. V četrtek imam izpit (držite pesti), potem pa bom spala in spala, da me bo v petek le hidravlika lahko dvignila.
Torej pride danes tek na vrsto zvečer.
Sicer pa tudi jutranje mečkanje nekaj velja, ali ne? Tudi to kuri kalorije in porablja mojega današnjega purana. Trdno sem prepričana da je tako.

V pozdravu, Aleksandra
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

He, he, vedno, ko sem sam misli, da sedaj bom pa spal do nezavesti me je kaj zmotilo pri tem opravilu. :-) Najvecja groza mi je bila, ko pravzaprav nisem mogel zaspat ali pa sem se zbudil po klasicni (premajhni) kolicini ur. Drzim pesti, da bo pri tebi bolje.
Seveda velja jutranje meckanje. Da ne bos mislila, da vecerno ne velja. :roll: Saj ves, purana je treba ponucat. :-) Tek je pa tako ali tako stalnica, ne. ;-)
Aleksandra, kar korajzno naprej v nove zmage. Pa pisi se kaj.

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Tjaša
ALEEEEKSAAAAANDRAAAA :!:

Upam, da se jutri na teku žensk vidimo. Tiste 3 km boš pa ja zmogla: mal tečeš, mal hodiš :!: :D
 Ursa
Aleksandra, poslusaj Tjaso! Tudi mene je ona spravila na tisti prvi tek.. 3km!! In ji bom vecno hvalezna :wink: :) !!!!!

Se vidimo,

Ursa
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Hvala za povabilo. Prav rada bi se vam pridružila, če ne drugače, pa vsaj kot stražar in navijač :) Pa tudi to ne bo mogoče :( Žal imam nujne in neodložljive opravke za ves vikend v Mariboru.
Upam, da bom lahko navijala za vas vsaj kdaj drugič.

Želim vam veliko lepih trenutkov in prijeten vikend.

Aleksandra
Uporabniški avatar
 Z*
Tudi v MB so imeniiitni tekaški tereni Slika. Lahko priporočam. Slika Ne pozabi s seboj vzeti tekaške opreme. Pa brez izgovorov, prosim. :wink:
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Maribor kar dobro poznam in moram reči, da je tudi tekaška oprema že pipravljena :)

Hvala za pomoč in lep dan, Aleksandra
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Aleksandraaa? Ahooj? Kjeee siii? Hmm, kako naj povem, malcek me ze matra kaj se je zgodilo in kaj se dogaja? Saj verjetno ti ni treba ponavljat zgodbe o zbeganem oranznem slonu in travi, ki zelo neodlocno raste, ter o porcelanu? :-)
Skratka napisi vsaj BUUUU, da vemo, da se dihas. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Čer!

Res je, zatajila sem. Želela sem vam že pojamrati, da sem omagala, da sem celi teden lenarila, da od zadnjega pisanja do danes nisem nič naredila, zato tudi pisati ni kaj, pa vam nisem upala jamrati. Zdelo se mi je, da ste to tako, ali tako pričakovali, katera bajsa, pa je še vzdržala več kakor teden, morda celo dva, ako je bila vztrajna? Imam kup dobrih izgovorov, kakor je slabo zdravstevno stanje v družini, izpiti na faksu, kupi učenja, potovanje in nenehno seljenje čez vikend, ...., toda vse to verjetno ne velja :?

Pri moji dieti se nisem pretirano pregrešila, nekaj že, toda nisem se nažirala in ne basala z visoko kalorično hrano, pa vendar sem razočarana nad sabo, ker že celi teden nisem tekla.
Danes sem pojamrala mojemu sončku, kako sem izgubila voljo, kako se mi ne ljubi in kako ne morem vstati zjutraj, pa me je nahrulil po vrhu vsega :evil: Nič me ni cartljal in govoril, da sem pridna, temveč me je prepričal, da obujem superge in ko je nevihta z močnim deževjem ponehala, sva šla.
Danes sem prvič tekla z veseljem, bilo mi je celo všeč, morda tudi zato, ker sem končno spremenila svoj tek. Rada bi začela teči vsaj 40 minut v aerobnem območju, na mojem 60 - 70 % srčnem utripu, ne glede na razdaljo in hitrost teka. Moram vam povedati, da je ta tek bil zame prava šala mala. Ob teku sem lahko celo prvič tudi govorila. In bila sem vesela, ko sem se kljub hitrejšemu sprehodu, domov vrnila prešvicana in celo zdelo se mi je, da sem nekaj delala.
Naj omenim, da sem celo nabavila švic majico :D Bom postala še prava športnica, ampak samo v opremi :lol:
Rabila bi le še dobre in lahke superge. Kaj mi priporočate? Glede na to, da sem težka in morajo biti dokaj trpežni, predvsem pa morajo čimbolj ublažiti moj pritisk na podplate.

Vesela sem, da mi stojite ob strani in me še vedno spodbujate, da vam napišem svoje dosežke, tako se ne morem izmikati. Hvala oranžni slon, tvoji posti mi dajejo veliko spodbude.

Lep pozdrav vsem in lahko noč, Aleksandra
Uporabniški avatar
 vidkul
Aleksandra napisal/-a:Čer!
Rabila bi le še dobre in lahke superge. Kaj mi priporočate? Glede na to, da sem težka in morajo biti dokaj trpežni, predvsem pa morajo čimbolj ublažiti moj pritisk na podplate.

Živjo!
Nekateri bodo še kaj več napisali o supergah.
Priporočamo Nke Pegasus, NB 704 oz kak novejši model. Najlažje se boš odločila če jih boš probala.
namig: naslednji torek pred ZOO ob 17 ali ob 18 uri, ne vem točno, lahko poizkusiš Nike tekaške copate. Boš vsaj vedla kaj kupovat.

lp Vid
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Aleksandra napisal/-a:Zdelo se mi je, da ste to tako, ali tako pričakovali, katera bajsa, pa je še vzdržala več kakor teden, morda celo dva, ako je bila vztrajna?

:twisted: Eno je da ves, eno pa da se ti zdi. :) Ves, po moje tukaj na TF-ju ni cloveka, ki ne bi kdaj 'padel' pod tezo bremena, ki si ga je zadegal na rame. :roll: In zato, ker nismo brezmadezni tudi ne mecemo kamenja v 'gresnike'. 8) :) Me veseli, da tvoj soncek zna povedat tudi kaksno krepko. :) Ves, clovek vcasih rabi nezno besedo, vcasih pa krepko brco v rit, da se neha smilit sam sebi in se skida pocet kaj pametnega. :D Jutri je TF-jev prvi poletni tek. Zakaj se nam ne bi pridruzila?
Se malo sem firbcen. No, kako je slo na izpitu v cetrtek?
Lep dan se naprej in ne pozabi nam pisat tudi v 'crnih' dneh. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Oh, kaj bi dala, da se mi včeraj ne bi bilo potrebno spraviti na stadion, pa me je moj sonček, vseeno prepričal.
In rezultat teka, zmagala sem! Pretekla sem celih 20 krogov, brez prestanka. Prvič mi je uspelo. Srečna sem, ker vidim, da se tudi počasi daleč pride :)

Lep dan vam želim, še lepši pa vikend, Aleksandra
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA