Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zajc
14 dni nazaj sem si rekel, da bom poskusil 1 mesec teči vsak dan, sploh zato ker sem imel v načrtu samo "kratke" teke. Po 6. zaporednem teku sem že spremenil mnenje, da tudi po "kratkih" tekih potrebujem počitek. Vsaj 1 dan tedensko. Tako pač funkcioniram.

Tako da ti lahko samo čestitam za vztrajnost in voljo in da zdržiš vse to brez dneva počitka. :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Petstoto dni teka??? Madona si ne znam predstavljati, pa tudi neki smisel ne vidim v tem početju. Ti pa vseeno iz srca čestitam, za to je potrebna resnična samodisciplina in volja in kot izgleda jo imaš viška :clap:
 kovit
grb napisal/-a:500

Vsekakor gre precej zahvale mojim druzinskim clanom da se zardi mojih ur odsotnosti nismo prevec :argue:

Od tega je bilo 225 tekov z zacetkom pred 6:00

Ja ČESTITAM ...pa ne tebi, ampak ženi, da te gleda... :wink:
itak ne bom nikoli razumel takega početja. :)
Ma svaka čast fantje...jaz sem včeraj po treh mesecih obul superge in se odpravil na krog okoli lj in obujal spomine kako smo leteli pred letom dni...ja bilo je lepo, samo žrtve so bile prevelike in hvala lepa ...ostali samo še spomini. :)
Ti želim še drugih 500 dni.
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Tako, zakljucil sem 2. leto :-) Brez pavze.

In kaj se je vmes dogajalo? v prvem letu sem pretekel svoj prvi maraton in to v Radencih. Ljubljanski je bil potem ze v zacetku 2.leta, ki je bilo predvsem Ultra naravnano. Udelezil sem se treh tekem od katerih je bila Celje - Logarska najkrajsa :-) Pardon, 4 tekme in LM je bila najkrajsa, ampak tisto prej se je hudo slisalo :--

V tem letu se je nabralo 4911,8 km za kar sem porabil 450 ur 28 minut in 2 sekundi :-)
Povprecni tempo 5:30. Brez kakih resnih poskodb, edino zadnjih 15 km Logarske je levo koleno nekaj strajkalo.

Se vedno tecem v glavnem ob nenormalnih urah. Zgodaj zjutraj, ali pozno zvecer. Tudi nocne niso nobena redkost (recimo PST krog s startom ob 23:00). Celno svetilko imam ze skoraj prirasceno na glavo :)

Za zacetek 3. leta bo LM, kaj pa naprej? O tem pa ob letu osorej.

G.
 spela*
Jaz sem te pa ravno zadnjič, ko si napovedoval nočni tek po PST, hotela vprašati, če še vztrajaš pri vsakodnevnem teku. Pa sem si mislila, da je to neumno vprašanje, ker si po ultra tekih zagotovo vzameš vsaj kakšen dan počitka.
A ga očitno ne potrebuješ.
A po dolgih tekih vseeno kaj počivaš, da naslednji dan narediš npr. največ kake 3 km?
Uporabniški avatar
 grb
spela* napisal/-a:A po dolgih tekih vseeno kaj počivaš, da naslednji dan narediš npr. največ kake 3 km?

Ja seveda po dolgih tekih sledi malo "pocitka". Ali je to krajsa razdalja, zelo pocasen tempo, ali pac oboje. Po Formaratonu recimo 2,4km, 10 km, 13 km vse v tempu 6+. Po 24urnem teku v Grosupljem pa pac cel teden tam med 2 in 6 km :-)
Uporabniški avatar
 zajc
Grb, čestitke. Sem nekajkrat poskušal teči neprekinjeno, tudi s krajšimi razdaljami, vendar sem letos prišel največ do 10. dni zaporedoma (29.8.-7.9. -> 138 km). Tako da vem, da je to kar počneš, ogromen zalogaj. Želim ti uspešno 3. leto, predvsem brez poškodb.

P.s.: Za november imam v načrtu eno "daljšo". Vzemi si kakšen dan počitka :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Grb, čestitke, ne znam si predstavljat, koliko volje je potrebno za takšno odločitev, me pa zanima, od kje črpaš vso motivacijo? Men včasih tak pade dol vse skup, da nekaj dni sploh ne pomislim na tek, potem pa se volja in želja vrne in spet leti!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA