Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:...in da ne omenjam Barbijin TiramiSUPERB (probal sem ga na pikniku in še zdaj mi se cline sedijo …ups malo sem se zapitkal):lol: … ha ha na slikcah sem videl kako je anaLIZA dobila še en pomen.

Tole došlo meni malo kasno,pa ipak.....
...drugič pa povej,kdaj se boste podili po PST-ju,pa še vam kaj prinesem. :P :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Zadnje čase je suša z doživetji. Verjetno imajo tudi doživetja, avanture, pustolovščine in razni dogodki tudi dopust in počitnice. Kam so se odpravili na počitek, odmor in oddih ne vem, če bi vedel, bi šel tja, da bi kaj doživel. Ampak če so na dopustu ne vem, če bi jih bilo mogoče pripraviti do akcije, torej do kakšnega doživetja.

Zato sem tekal po raznih krajih, kjer mislim, da bi lahko srečal kakšno doživetje. Na mostu deroče reke sem srepo zrl v valove, se drl na vse pretege in izvajal razgibavanje ob ograji, da sem telebnil v deročo reko, se komaj izkobacal iz valov in ves moker poklapano zaključil tek, a doživetja nobenega.

Tekel sem po glavni cesti sem in tja, cik cak čez celo cesto, ritensko in naprej, na polni črti sem delal sklece, se valjal po desnem pasu, da me je spremljalo stalno trobljenje in mahanje z rokami v obliki krogov pred čelom, se komaj umaknil cisterni s plinom, ki je zaradi mene zapeljala s ceste v koruzno polje, sredi koruze eksplodirala, da je od koruze ostalo samo na tisoče pečenih storžev, polnih beljakovin, a doživljaja nobenega.

Tekel sem po temnem gozdu, plašil divjad, brcal v gobe, trgal praprot in razmetaval listje, imel sem verbalni dvoboj z dvocevko in lovcem, ker sem mu splašil srnjaka, preko muhe so me opazovali drugi lovci, doživetja pa nobenega. Samo to še omenim, da se je verbalni dvoboj z lovcem končal v mojo korist, kajti poslal me je v rojstni kraj, z dvocevko pa njeno korist, kajti samo enkrat se je zadrla in to tako grdo, da sem od strahu počepnil, padel na rit in se hitro pobral čim dlje od tega kraja iskat doživetje.

Tekel sem mimo jezera, se metal v vodo, šprical mimoidoče, ribičem odganjal ribe, da me je policaj zašil z globo, a ker nisem imel denarja s sabo, me je hotel odpeljati na policijo, a sem mu samozavesten s svojim tekom ušel, nakar me je ujela marica, me vklenili in peljali na postajo, vzeli podatke, ker sem bil nesramen in iskal doživetje, so me prijavili sodniku, rekli, naj bom hvaležen, da me niso zaprli in pretepli, napisali položnico, ki je ne bom plačal, doživetij pa nobenih.

Tekel sem na hrib, na vrhu naletel in se skoraj spotaknil ob parček, ki je intenzivno in zasoplo delal na temu, da bi povečal rodnost in ker sem buljil vanju, me je dajalec sperme skoraj hotel prebutati, a me je pravočasno ubranil drugi samec, ki si je lastil pravico nad nosilko rodnosti in rezultat se je obrnil meni v prid, hitro sem začel teči navzdol, kajti tek v hrib me je precej zadihal, zamudil pa sem dogodek, kako se je končala oploditev in spet sem bil ob doživetje.

Tekel sem po stadionu, kjer je potekal trening mladink na srednje proge, gledal sem mlade upinje srednjih prog in dolgih nog , tako da nisem imel pod kontrolo svoji nog, telebnil čez štiri pasove na tartanu, se zvalil pred šesterico mladenk, da so padle preko mene kot keglji, se pri tem ena smejala, druga klela, tretja zmerjala, četrta grdo gledala, peta je bila polna prezira, šesti pa je bilo vseeno. Zadnji sem se pobral na noge, butasto gledal naokoli, doživetja pa nobenega.

Ne vem, kam naj še tečem, da bi naletel na kakšno doživetje. Verjetno bo bolje, da počakam na njihovo vrnitev z dopusta.
Smeškota nisem razporedil nobenega, ker dejstvo, da ni doživetij ni smešno ampak vsega obžalovanja vredno. Zato na koncu brez smeškota, ampak en jokec. :cry:
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr,a je s tabo vse dobro :shock:
Kaj naj to pomeni :? :?:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Fotr,a je s tabo vse dobro :shock:
Kaj naj to pomeni :? :?:

Ja, mislim, da je vse v redu, pa saj o sebi mislim vedno vse najboljše, samu drugi pravijo, da sem premaknjen, ne vem zakaj, mogoče zato, ker se s stalnimi teningi teka hitreje premikam. :D :shock: To pomeni, da sem vse naredil, da bi ujel kakšno doživetje, da bi malo pregnal dolgočasnost dopustniškega časa pasjih dni in kislih kumaric, a kot vidiš, nobenega pravega doživetja. :? Kako naj napišem v rubriko doživetje na teku, če pa ni doživetja. A mogoče zato izgleda, :shock: da nekaj ni v redu z mano? :D
Uporabniški avatar
 Barb
Bodi srečen :) ,da lahko vsaj tečeš. Res pa je, da si začel s pravimi šprinti in te vrjetn niti gorenjski zajci ne dohajajo več :P , kaj šele krave :P
Uporabniški avatar
 bosin
Bravo, Fotr.
Super ideja, tale nedozivetja, ki si jih dozivel. (ali si morda nedozivel dozivetja?) :roll:
 Nataša
Fotr, veš, ko sva bila s Simonom drugi dan na Korziki, sem bluzila o tem, kako bom napisala članek o najinih počitnicah, pa me je zaskrbljeno vprašal:"Ja, pa boš mela dost za napisat?"
"Ni problema", sem rekla, "že o teh dveh dnevih lahko napišem vsaj 5 strani!"

Skratka, (ne)doživetij je vsak dan tisoče, kot si lepo pokazal s tvojim zgornjim zapisom, mislim pa, da nas malo dajejo lenoba in poletne plašnice, zaradi katerih ne gledamo dovolj okrog sebe.

Bom napisala eno o srnah, samo da pridem do časa za navdih :wink:
Nazadnje spremenil Nataša, dne 19 Avg 2004, 09:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Miki
Fotr,

čisti nadrealizem je tole in se zelo dobro bere, čeprav si še nisem na jasnem kako naj jo razumem :?:

Kot parodijo na doživetja ali kot medvrstični krik, da jih mi ostali premalo prispevamo :?: Verjetno zadnje ...a?

Zase lahko povem, da jih pridno prebiram, drznil sem si enkrat enega napisat, sicer kratko, pa vendar... je pa dejstvo, da je za pisanje sedajle sezona suhih krav, ampak doživetij pa je veliko, glede na to, da je prav vsak vikend nekaj prireditev ...
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Bodi srečen :) ,da lahko vsaj tečeš. Res pa je, da si začel s pravimi šprinti in te vrjetn niti gorenjski zajci ne dohajajo več :P , kaj šele krave :P

A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu in sem v ponedeljek zaskrbljen odšel na tek. Tekel sem lahko nič me ni bolelo, a nekaj je v kolenu narobe funkcioniralo, namreč, ko sem premaknil nogo naprej in stopalo zasukal za 45 stopinj v levo (ne vem ali je to potrebno pri lambadi ali rumbi), me je nekaj zabolelo na notranji strani kolena leve noge dva centimetra pod ročajem šalčke v kolenu. No, sem rekel, samo da tečem lahko. V torek je na sporedu treninga hoja v hrib in brez problema sem hodil, tudi navzdol ni bilo nič narobe, popoldne pa sem šel na rolanje in bolečina, ki to sicer ni bila, bolj je bilo kot neko zbadanje, je izginila, kot bi je nikoli ne bi bilo. Nauk iz tega je, da se lambada ali rumba nevtralizira z rolanjem. :shock:
Res sem mislil, da že tečem kot zajec in ne več kot krava, ampak samo do včeraj, ko sva v Tivoliju tekla skupaj z Maniko, ki me je postavila na realna tla, saj sem jo z vsem svojim šprintom komaj dohajal, ona pa je tekla lahkotno kot veverica. Tako, da bo treba še trenirat. Ampak, če bova še kdaj plesala, bova rumbo ali lambado izpustila, ker je ena izmed njiju nevarna za moje koleno. Manika bo pa kmalu prava konkurenca že pregovorno hitrim ženskam na TF. :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
bosin napisal/-a:Bravo, Fotr.
Super ideja, tale nedozivetja, ki si jih dozivel. (ali si morda nedozivel dozivetja?) :roll:

Najbrž bo treba odpreti novo rubriko z naslovom Nedoživetja na teku, ki bo vedno polna, če doživetij ni. Kadar bodo doživetja, bo v korist rubrike Doživetja na teku, kadar pa doživetij ne bo, pa bo polna dopisov rubrika Nedoživetja na teku. To pa je Salamonova salamenska rešitev. Hvala, Bosin, za tako čudežno idejo! :shock: :D Še bomo brali! :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...kako bom napisala članek o najinih počitnicah, pa me je zaskrbljeno vprašal:"Ja, pa boš mela dost za napisat?"
"Ni problema", sem rekla, "že o teh dveh dnevih lahko napišem vsaj 5 strani!"...

Saj jaz to vem, da znaš krasno napisati ali da znaš napisati, da se krasno bere in to že kar precej časa pogrešam. Iz vsakega, še tako enostavnega dogodka se da napisati marsikaj. Samo tisto napišeš, kar ti pade na pamet. Pa saj te ne mislim poučevati, ker vem, da že znaš. Ne vem, kateri pisec je rekel o nekomu:"Samo besedo mi dajte, ki jo je izgovoril, pa ga spravim na vislice!" Seveda se tukaj ne bomo obešali, ampak bomo iz enega dogodka ali doživetja pisali romane. Nta, vem da ti to obvladaš! :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Miki napisal/-a:Fotr, čisti nadrealizem je tole in se zelo dobro bere, čeprav si še nisem na jasnem kako naj jo razumem :?:
Kot parodijo na doživetja ali kot medvrstični krik, da jih mi ostali premalo prispevamo :?: Verjetno zadnje ...a? ...

Moja profesorica slovenščine (zelo jo spoštujem) je vedno govorila in mi vbila v glavo, da če ne veš, kaj bi napisal, pa pomisli, česa ne bi napisal, torej razmišljaj na vse strani. In ker ni bilo nobenega realnega doživetja na teku, so bila nerealna. Saj se tudi dobro bere, ane da? :D Ja seveda, tudi drugi kaj napišite, saj ni treba, da so doživetja, laho so razmišljanja, lahko so razgovori v službi, med prijatelji, s prijateljico (ah, to raje ne, če ne bo cenzura), karkoli se tiče teka in dobrega razpoloženja. Uf, sem že postal pravi mentor. Še mecena najdemo, pa smo na konju! :shock: :D
Uporabniški avatar
 primus
Fotr napisal/-a:
bosin napisal/-a:Bravo, Fotr.

Najbrž bo treba odpreti novo rubriko z naslovom Nedoživetja na teku, ki bo vedno polna, če doživetij ni. Kadar bodo doživetja, bo v korist rubrike Doživetja na teku, kadar pa doživetij ne bo, pa bo polna dopisov rubrika Nedoživetja na teku. To pa je Salamonova salamenska rešitev. :D

Za bolj nevarna Doživetja pa predlagam Preživetja na teku.

Tja bi že spadalo na primer Fotrovo doživetje o nevihti in strelah, pa Natašine srne, moji biki ipd.

:D :D :D

primus
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu in sem v ponedeljek zaskrbljen odšel na tek.
Ampak, če bova še kdaj plesala, bova rumbo ali lambado izpustila, ker je ena izmed njiju nevarna za moje koleno.

Fotr lepo te prosim pazi nase, vsaj ti ostan nepoškodovan :!:
Seveda da bova še plesala.Tako bova poskrbela vsaj za kašno doživetje še, a ne :P :arrow:

Glede doživetij-men vsak dan dogaja pri terapevtu :P :juhuhu: :-- -vidite,dobro stran poškodbe, :P :P :P
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...Glede doživetij-men vsak dan dogaja pri terapevtu :P :juhuhu: :-- -vidite,dobro stran poškodbe, :P :P :P

Barb, dej napiši, kako te masirajo, gnetejo, obsevajo, magnetijo, ogrevajo in zdravijo, seveda, če ni preveč diskretno! :oops: Če je terapevt fejst poba (če prav razumem je terapevt dobra stran poškodbe) pa o masiranju raje ne govori! :shock: :oops:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA