Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
LoniM napisal/-a:
tanprist napisal/-a:Jutro punce!

Nataša, Urbanov tek v Preboldu ni testiranje kot v Celju. Vendar sem prepričana, da če kontaktiraš Urbana (na spletu imaš telefon in mail), da bo pripravljen naredit tudi test. Preveri. :-)

Tudi jaz poznam nekaj tekaških zimskih poti, zato lahko pomagam pri izbiri.

V sredo se tako najbrž vidimo.
Lenči, boš pripeljala Iko?

Pozdravček, T

Tanprist, je tudi dodatno možnost testiranja za doplačilo 3 evrov, sicer bolj v okrnjeni varianti, ampak pove pa le tisto ta pravo. Mislim, da snemanja ni.

Punci, hvala sem Urbanu že poslala mail s prošnjo po malo podrobnejši analizi mojega teka !

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:
LoniM napisal/-a:
tanprist napisal/-a:Jutro punce!

Nataša, Urbanov tek v Preboldu ni testiranje kot v Celju. Vendar sem prepričana, da če kontaktiraš Urbana (na spletu imaš telefon in mail), da bo pripravljen naredit tudi test. Preveri. :-)

Tudi jaz poznam nekaj tekaških zimskih poti, zato lahko pomagam pri izbiri.

V sredo se tako najbrž vidimo.
Lenči, boš pripeljala Iko?

Pozdravček, T

Tanprist, je tudi dodatno možnost testiranja za doplačilo 3 evrov, sicer bolj v okrnjeni varianti, ampak pove pa le tisto ta pravo. Mislim, da snemanja ni.

Punci, hvala sem Urbanu že poslala mail s prošnjo po malo podrobnejši analizi mojega teka !

:juhuhu: , ugodil je moji prošnji !

Uporabniški avatar
 Mojca99
Hojla,

Kako nam kaj kaže za v sredo? A smo že kar fiksno dogovorjeni za 18. uro? Malo mi je zgodnja tale ura, čeprav se res že hitro noči...
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 napisal/-a:Hojla,

Kako nam kaj kaže za v sredo? A smo že kar fiksno dogovorjeni za 18. uro? Malo mi je zgodnja tale ura, čeprav se res že hitro noči...

Mojca, mene še ni strah teme :wink: , tko da, lahko ob 18.30, itak bom direktno iz Lj priletela :D .
 katrca
jaz sem se že moji mentorici Lenči opravičila za sredo, ker imam tokrat pevske vaje prestavljene na sredo. In ker bom menda jaz vodila vajo, ne morem manjkati, pa itak nas je samo 11 in mora biti udeležba 100%. Sicer pa še ostajam v skupini in mi je praktično vseeno ob kateri uri se dogovarjate, samo da se.
 tanprist
Meni pa je vseeno za uro.

A bi vseeno opozorila, da sem pred dnevi, ko sem se vračala v mraku, imela srečanje (iz oči v oči) s krastačo! Blek! Skoraj bi stopila nanjo, če ne bi ravno takrat iztegnila kraka...
No, fajn je že, da se vidi, kam stopiš.
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:
No, fajn je že, da se vidi, kam stopiš.

Uporabniški avatar
 lenči
Nekdo mora :wink:

v sredo ob 18.30, pa bomo videli, kako bo s temo in se za naslednjič dogovorili.
Uporabniški avatar
 natasa
Meni je sicer prav, ampak bo že tema. Jst sem šla dons ob 18:20 pa sem naš krog zakjlučila ob 19.20 in je že bila tema.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz sem za ob 18h.

LP, Mojca :wink:
 tanprist
Tudi jaz mislim, da je za krog potrebno iti že ob 18h!!!
Uporabniški avatar
 Mojca99
Ok, pa pojdimo ob 18h. Upam, da mi bo uspelo do takrat :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Čudovito, v sredo ob 18.00 .
Uporabniški avatar
 Jančika
Punce, zna se zgoditi, da me ne bo. Danes sem imela pregled pri ginekologu in bom morala na histeroskopijo - če bi danes bil še kak operater v bolnici, bi me že danes operirali, tako pa je možno, da me bodo vzeli jutri (potem bo pa za ta mesec že prepozno, ker se to dela v prvi polovici ciklusa, ko je sluznica še dovolj tanka). Izvem šele tik pred zdajci, tako da vam raje že danes povem. Skratka če me ob šestih ni, me ne čakat.

Zdaj tudi vem, zakaj me je zadnje čase tako svinjsko bolelo pri menstruaciji in zakaj je bila krvavitev tako šibka. V maternici so se mi naredile zarastline in brazgotine, verjetno posledica zadnje abrazije. Ni pa to noben bav-bav, pač treba je zrihtati, če hočem imeli še kakega malega tekača.

Mogoče se jutri vidimo, drugače se pa javim, ko bom spet doma (menda se not ne ostane kaj več kot eno noč).
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, čakamo, da se nam zopet pridružiš in vse dobro.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA