Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
100jan napisal/-a:Drugič naj pa pazi, je dodala mama.

tole sem pa že nekje slišal :lol: :lol:
 AinE
fanči napisal/-a:....danes ne bo izvedljiv predčasni odhod iz službe :cry: ampak glede na vreme mislim, da je bolje, da se zmenimo za kakšen drug dan :?:

Fanči, zdaj sem se komaj prebila čez vse to pisanje. Ste pa zanimivo aktivni, ni kaj!

Hotela sem sporočiti, da sem zbolela. Verjetno sem se nalezla viroze od hčerke.

Ta teden ne bo nič z mano. Upam, da se bo kdo drug ponudil za vodnika.
Drugače pa ni panike. Na tabli na parkirišču si oglejta kje poteka Rokovnjaška pot in potem le pozorno sledita markacijam. Na začetku poti so še 100janove oznake - beli lističi, z vrvico privezani na veje.

Uspešen naskok na LG želim, E.
 AinE
Še tole sem pozabila:

fanči napisal/-a:Imam vprašanje :?:

A ste brali za Barbarin štefetni tek? Meni se pa zdi to tok zanimivo in zabavno :D

A ste za kakšno ekipo ali pa dve ekipi?? :wink:

Tudi mene mika, predvsem iz družabnega vidika. Poznam še eno iz Domžal, ki bi tudi šla. Potem manjka samo 1. Če te še zanima, javi. Mogoče pa nam uspe sestaviti ekipo.

Lp E.
 fanči
AinE hitro se pozdravi. Veliko čajčka in počitek pa vitamin C. Pa kakšen imunal je tudi v redu.

Za štafetni tek sem še vedno ZA! Samo a smo lahko tri punce??

Seveda netekmovalno samo zaradi zabave in druženja.
 AinE
primzy napisal/-a:3. TEK SV. BARBARE
ki bo v nedeljo, 2.12.2007

Tek bo potekal v obliki štafetnega teka mešanih ekip. Ekipa šteje štiri člane, od tega mora biti vsaj en pripadnik nežnejšega spola. Vrstni red določi ekipa sama, vsak tekač preteče 3,6 km....

V ekipi so lahko tudi 4 punce. Le 4 fantje ne smejo biti.
Poznaš koga, ki bi bil/a še ZA :arrow: mogoče pegy :?:

Lp E.
 fanči
[quote="AinE

V ekipi so lahko tudi 4 punce. Le 4 fantje ne smejo biti.
Poznaš koga, ki bi bil/a še ZA :arrow: mogoče pegy :?:

Lp E.[/quote]

Upam, da bo pegy ZA, ima mal probleme s kolenom ampka 3,6 km po makademu mislim, da nebi smel biti problem.

Ti sporočim, čimprej :D
Uporabniški avatar
 Andraz
AinE pucajti se spij kako domače zdravilo :beer: in hodi v piđami spat :lol: :lol:

bibi in fanči :lol: joj sta luštna :lol:

CB :lauf: :nono: dokler se ne pucajtaš, si morš kr na trdo utirat kremo (hepan) pabo pučas.

lp vsem
 pegy
Ahoj!
Jst sm bla pa dons dopoldne v Murovci :laola
vsaj pot poznam :wink: ,je pa eden tko fajn označu lovsko,da res nism mogla zaštrikat :D , a si bil ti BO :?:

Me je pa kolen bolu mal dol grede :cry: ,ampak sm prežvela :arrow:
pa me zanima,če vi,k ste bl stručkoti misllte,da je pametn,da lezem v hrib,pa dol,al bi blo zarad kolena bol,da neki časa sam po ravnem tečem :?:

Glede tele štafete pa res še ne vem :? :arrow: odvisn kako bo s kolenom,ma pa moj tut en dan prej rojstn dan,pa če bom kej preveč praznovala bo tut bl čudna :oops: :wink:

Se bomo še zmenl, pa za Limbarsko tut,k če bova šle same s Fanči se bova zihr zgubile :lol:,
pol pa ne bo nč s tistim pod uro :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
če te koleno boli je najbolš da čist prekineš s tekom...tud po ravnini..
hoja je pa kul. seveda pa ne preveč navzdol hodit. :wink:
 pegy
Hvala Cowboy, navzdol res ni blo najbl pametn it,zato je najbrž tut najbol bolel :cry: , ampak sm mogla z Murovce dol pridt :wink:

da bi čist prekinla s tekom pa ne vem :? :arrow: se mi zdi,da nism nč pretiravala s treningi,prej nasprotno,sploh,če se primerjam z vami :oops:

se pa mažem z no dol kremo,al pa s perskindol gelom,pa se mi zdi,da kr pomaga
če ne bo nehal :wink: ,bomo pa počival
Uporabniški avatar
 BlackOrange
pegy nism jaz označil lovske poti, je pa res dobr posprejan za gor in za dol.
Uporabniški avatar
 Cowboy
tazadn cajt da osvojim murovico in ciclj. letos še nisem bil gor!!ccc.
Uporabniški avatar
 100jan
Z LG se na odseku od Vinj do jezera ne da več zgubit. V soju lučke se pot lesketa kot Las Vegas. Sem jo prejle še mal pocahnu.
 pegy
No,če je pa res vse tko fajn pocahnan,se pa mogoče ne bi zguble, ampak pri ženskah nikol ne veš :lol: :lol: :lol:
pa če bi bla prehuda brzina,bi tut lahk kej spregledale :wink:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA