Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Hi, Cowboy, zadnjič sem ti svetoval terapijo za bolečine in odrgnine pri padcu pa me zanima če je kej nucal, ker bi zdej sam rabu neki učinkovitga. Sm se zliu ke po šodru.
zdaj vas je pa res že veliko poškodovanih ...a ne znate mal bolj na počas in previdno ...saj ni vse v divjanju.
100jan upam, da ni prehudo...cowboy pa pravi, da nuca led in počitek...
jutranji pohod je uspel, brez poškod lepo na počas
lepo se imejte in pordravite se vsi... s poškodbami kot z virozami
AinE Zate sem prebral da gres-tko da ti nis med njimi...
ostali pa...
dejte pazit saj ste ze vsi neki potolceni...
sej ni to bolnisnica...
res da je tek kr gladiatorski šport a tok pa spet ne...
AinE ce se ne srecamo v Palmi dobro teci,drugace se pa vidimo jutri...
Bi šel kdo jutri dopoldne na Limbarsko goro? Namen sem sicer imel iti v visokogorje - Grintovec (jutri obetajo tam gori okoli -8 °C kar je vsaj zame čisto OK) pa me je po današnjem celodnevnem delu na svakovi strehi, kjer je kar luštno pihalo mal minilo vse skupaj. Smo čist zmrznjeni pravkar končali z delom.
Štart pa zaradi mene lahko tudi ob sedmih zjutraj ali še prej. Skratka vesel bom vsake družbe.
Bibi, na Grintovc kr pozab, če se ne bo umiril. Sm šel danes čez Repov kot in Srebrno sedlo proti Planjavi, je gor na grebenu tok veter nažigov, da bi psi na ketnah frfotal, če bi blo to na Negastrnu. Velik zadovoljstva v Palmanovi vam želim.
Včer okol 11 -h zvečer sm šel že spat pa sem potem vstal in šel gledat v vodnik po Kamniško savinjskih alpah za kakšno primerno turco. Mi žilica ni dala miru. Odločil sem se za Kalško goro (2047 m). Štart hoje je bil ob 6:30 pri spodnji postaji žičnice na Kokrško sedlo. In evo me ravnokar nazaj. V glavnem prot Kokrškem sedlu je ekstremno pihalo in se mi je na vrhu tako zanohtalo v prste na roki, da še sedajle ne čutim dobro vseh konic prstov. Tudi potem spust od Kokrškega sedla je bil ekstremen, veter direkt v obraz in je kar bolelo, ko so se snežinke zaletavale v obraz. No potem v gozdu je bilo seveda bolje.
Skratka gor na vrh sem se na 100jana spomnu in mi je blo mal žal, da ga nisem poslušu. Veter je res hudič v visokogorju.
Nazadnje spremenil BlackOrange, dne 18 Nov 2007, 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.