Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes je štrajk, in otroci so doma, zato sva z Leonom imela čas in šla peš na Pohorje, na Belvi, po poti Zimskega pokala. Leon je šel prvič po Jonatanki in bil je :shock: .
:lol:
6,8 km, 700 m višincev navzgor in prav toliko navzdol, gor v 56:32, dol v 26:57, skupaj 1:23:29.
Zgoraj je bil lep sonček.
:juhuhu:
18,5 km teka v rahlem sneženju. Čas 1:29:36, povprečni tempo 04:50.
O neki idili ne morem govorit, ker mi je veter sneg nesel v oči, šlo pa je.
:wink:
O, danes pa sem šla zjutraj na moj Plaz in nazaj. Ker sem fčeraj preveč požr..., sem šla za kazen še enkrat takoj gor in dol.
Pole sem doma napravla vsa gospodinjska delca od pranja, kuhanja, cunje na štrik, cunje szi štrika ,....
In pole sem šla po kosilu še enkrat szi mojim Zz-čem ta novo, direktno stezo na spet moj Plaz.
Steza je res strma, speljana skoraj direkt, saj v dobrem kilometru premagaš 42o m višincev. Uf, dovolj za danes. Zdaj pa na kuhančka, k mi ga je moj ZZ skuhal... njami.
Še link direktne, če slučajno Mirkota1 zagrabi :-- :
http://connect.garmin.com/activity/266104518
 Obala
Petek: 8km zatem body weight vaje in stabilizacijske za golf

Sobota: dopoldan golf,še pingvine bi zeblo na burji..potem sva se šla odtajat v bazen :--

Danes: pravi pomladanski dan,na golfu v Lipici je bilo 12stopinj brez burje,božansko :D
Peš iz Kupčinjega vrha preko plezalne poti na vrh Donačke gore in mimo Rudijevega doma nazaj na Kupčinji vrh. Shojena pot spolzka, izven poti snega do kolen.
4,9 km, 500 m višincev navzgor in prav toliko dol, skupaj 1:16:46.
:D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA