Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:V nedeljo bom upam, že toliko znala na Garminu, da bomo imele tempo :oops: . No, če pride MojcaZ, bo še kakšne inštrukcije pred štartom dala :wink: .

A si ga že kupila?

No ja tut jaz se še kr učim. Zadnjič ga nisem izklopila in mi je namerilo da smo tekli 34km. :oops: :roll:

Se bomo kr skupaj učile.

Upam, da se vidimo v nedeljo. Ostanem ta vikend v Velenju. Jutri pa gremo zopet v Ikeo v šoping, še prej pa k naši babici v MB na kosilo. :D

Vreme bo primerno za nedeljo in upam, da se bomo zbrali v čimvečjem številu. Lenka, pride tudi tvoj dragi? Sam reči mu, da ne bo preveč finiširal, ker jaz ne bom zmogla. :oops: :lol:

Lep vikend!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:A si ga že kupila?

Lenka, pride tudi tvoj dragi? Sam reči mu, da ne bo preveč finiširal, ker jaz ne bom zmogla. :oops: :lol:

Lep vikend!

Mojca, sem ga kupila, je že poln štroma :wink: :lol: , jutri na poti v avtu bom študirala in ga praznila.

Ja, moj možek pride v nedeljo, bo čisto normaln tempo mel :lol: .

Se vidimo, pa lepo soboto želim.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Tudi jaz jutri pridem. Glede na to, da bo to rana ura, ne bom pretirano naspidiran, dokler se do dobra ne ogrejem. Glede na vremensko napoved, pa to lako traja celih 20 km. :twisted:
LP, Franc Slika. Slika Slika
Uporabniški avatar
 vandrovc
Kdaj štartamo jutri...ob osmih? Sem imel danes predpriprave na štengah v Mb. Škoda, da vas ni bilo, je bilo prijetno tekaško vzdušje, pa še konec koncev brez dežja...

Srečno... ;)
 katrca
da, Vandrovc, štartamo ob 8.00. Jaz imam totalno tremo, se mi zdi, da sem čisto brez moči. Pa bom že nekako.
Uporabniški avatar
 lenči
Palačinke pečene Slika . Jutri jih samo še obogatim Slika, pa bomo imeli malo zasluženega priboljška na koncu teka. Sem spet zmešala nekaj posebnega v maso :wink: Slika .

Mojca, upam, da bom jutri znala ugasniti in zaključit naš tek :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Želim vam prijeten tek jutri. Izgleda, da vas bo cela vojska. Na progi bom tudi jaz, ampak štartala bom kakšno uro pred vami, se pa verjetno srečamo, ker grem daljšo turco. Se zjutraj v oblačnem in deževnem jutru nekako nisem mogla spravit iz postelje. Sem se raje z otročkoma crtlala, tako da sem naredila zvečer naš krog.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, lepo teci in upam, da se v cilju vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Eh, jaz sem pa žalostna, ker me tudi jutri ne bo. Zdaj je zbolel še drugi otrok, v ponedeljek pa nam pridejo menjat okna na hiši in bo mož jutri cel dan prestavljal pohištvo in lepil zaščitne folije, tako da bom sama.

Fajn tek vam želim, sebi pa, da mi vsaj zvečer uspe eno rundo odlaufat. Garmina še sploh nisem preizkusila, tak blesav teden je bil..... :(
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jaz še ne vem, če se mi bo dalo vstati :cry: . Sem bila zato danes bolj pridna :D . Mimogrede, kam smo sploh namenjeni - sem spregledala. In koliko km? Če me vseeno potegne :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 napisal/-a:Jaz še ne vem, če se mi bo dalo vstati :cry: . Sem bila zato danes bolj pridna :D . Mimogrede, kam smo sploh namenjeni - sem spregledala. In koliko km? Če me vseeno potegne :wink:

Mojca, gremo do Šešč (cca 20 km). Upam, da si imela prijeten tek.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa smo odrajžali svoj delček. Tanja, Katrca, Lidija in jaz naš polžji tempo, Gospod 5.00 sam svoj tempo (vmes je celo uspel malo lovit Natašo, ki je tudi tekla zase, svojo dolgo varianto in smo jo pozdravili ob srečanju in na koncu).

Katrci se je na koncu tako mudilo, da je šla tempo pod 6.00 zadnji kilometer (no, proga to dovoljuje, saj je lepa potka). Jaz sem skoraj dušo spustila, na LM ne vem,če jo bom lahko lovila :shock: .

Garminček se je izkazal, jaz malo manj, sem ga vmes ugasnila in manjka kilometer in pol :oops: . K sreči je Tanja tudi merila čas.

Katrca mi gre delat družbo na Sladkih6 8.11.. Upam, da bom uspela priti do 30 km, to bo lepa nagrada za privh 1000 pretečenih kilometrov :lol: .

Aja, pa palačinke smo tudi jedli, jih je šlo nekaj še domov :wink: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tudi jaz sem mislila na vas. Moje zdravje (beri ponavljajoče bolečine jajčnikov, tak, da si ne upam kej forsirat) spet nekaj nagaja tako, da se nisem mogla spravit iz postelje. :x Zjutraj sem imela močne krče v spodnjem delu trebuha in mi nikakor ni uspelo pravočasno ustati. :x

Mi je pa zelo žal, da sem spet zamudila en fajni tek. Ampak zdravje je na prvem mestu.

Lepo se mejte in uživajte lepo sončno nedeljo.

p.s.: Lenči, oprosti, ker nisem prej sporočila, da me ne bo. Nimam interneta v stanovanju pa še tvoja cifra mi je manjkala. :oops: Mi jo je potem Jančika posredovala (hvala), za v bodoče pa sporočim.
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, saj če sem odkrita, pogrešal te je Gospod 5.00 bolj :lol: :wink: . Imaš pa prav, zdravje je na prvem mestu. Pošlji kakšen sms, da shranimo številko in se za drugič najdemo :wink: .
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA