Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Obala, resnično si dobra duša. :clap: :clap: :clap: V kolikor se srečava častim :toast: :toast:
Najleše se ti zahvaljujem za tvojo pomoč. Danes dobila pismo. Navodila resnično originalna. Kaj naj rečem drugega kot še enkrat HVALA...
Obala napisal/-a:..malenkost :wink: ..pijačka ob priliki..pa pazi da ne boš prehitra na LM,a greš celega :shock: ali polovičko?

lp iz vetrovne obale

Kot si že sama ugotovila grem polovičko. Svojo prvo :lol: . Da bi bila prehitra se ni za bat. Grem zato, da pretečem. Čas ni pomembnem. Itak smo polžki bolj počasne sorte.
Sva pa dve, ki naju bo izkušena polžka Lenči privlekla do cilja. Lenči se še malo regenerira po Logarski in pripravlja za "šprint" v Palmanovi. Midve pa sva (govorim zase) čisto druga kategorija, ki naši Lenči ne seževa niti do kolen.
Hja, levinja70,saj tudi jaz spadam med polžjo sorto :lol: ,bo pa to moj 1.LM (in tretji skupaj), spomladi sem bila v Radencih na 21ki,pa 2005 v Bruslju,ki je bil moj prvi, polmaraton mislim :-- ,vmes pa tek samo zame,pa vse razdalje-največ 23 km skupaj :D
Zdaj, ko imam urco, samo malo bolj enakomerno tečem,ker ni vedno mojga zraven :wink: da mi daje tempo.
Joj,Logarska sem brala malo o Lenči :laola

lp iz sončne in tople obale in prijeten tek :clap:
Levinja70, pa kaj ga lomiš in greš v stroške :shock: ..je moglo ostat pri :drink ,no sej zdej jo častim jaz :-- ,enkrat se bomo že vidle,te pocukam za rokav..drugače si pa zadela s temi čokolatini :lol: čisto nora na sladko :oops:
...obljubim da bom vse porabila na malem LM..pa dober tek na LM-u vsem ”použkom”
lep pozdrav z obale,kjer imamo sonček..
Obala napisal/-a:Levinja70, pa kaj ga lomiš in greš v stroške :shock: ..je moglo ostat pri :drink ,no sej zdej jo častim jaz :-- ,enkrat se bomo že vidle,te pocukam za rokav..drugače si pa zadela s temi čokolatini :lol: čisto nora na sladko :oops:
...obljubim da bom vse porabila na malem LM..pa dober tek na LM-u vsem ”použkom”
lep pozdrav z obale,kjer imamo sonček..

Sem upala, da res ne morem zgrešit, s čokolado mislim. Sem malo po sebi sklepala. :-- sladko vau sladko, čokolada in sladoled . :clap: :clap: .. Tisto o pijački še vedno velja..
Uživaj v teku.....
meža stane napisal/-a:so takšne ure vem da sem nekje zasledil da lahko spremlja dva naenkrat sam ne vem ali ni to mogoče polar

Vsaka boljša ura se "kalibrira" na tvoj oddajnik tako, da ne sprejema signale od drugega odajnika. Tudi pri Polarju je tako, vsaj pri normalnih urah, ki so v uporabi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA