Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
miha_z napisal/-a:Bravo. Očitno si hitra.
Seveda se tudi jaz ne morem meriti s tako hitrostjo. Letos bo velik uspeh jit 10 km pod 1 uro. Pa še to, če bodo poškodbe mi dale malo miru :roll:
lp,
Miha

miha to je tudi moj namen, da pridem pod uro, še mal mi manjka..sicer pa tečem zase, ne za "štoparco" hihi :lol:
Se dobimo na štartu LM in se gremo "pace makerje" :shock: ? V cilju pa častim jedačo in pijačo :lol:. Kolikor mene vse neki matra bo dobro, če bom do štarta prišel. Na koncu bo cilj samo ponovit lanskih 1:07 :roll:

lp,
Miha
Mimogrede, ko je že govor o LM. Je tukaj (na TF) navada, da se zbirajo interesenti za skupinsko prijavo. Glede na to, da je startnina potem majčken cenejša in da se je treba prijavit do konca avgusta. Nisem še videla nobenega posta na to temo???

Pa dobrodošle vse nove in povratnice...
Jutro...najprej da vas potolažim nisem tako hitra....še veliko manjka.... :D

kot sem rekla sem šla včeraj se preverit...od Žeje pri Komendi do Qlandije Kamnik je ravno 5 km...tekla pa sem dobrih 24min...
kiak-ica napisal/-a:Jutro...najprej da vas potolažim nisem tako hitra....še veliko manjka.... :D

kot sem rekla sem šla včeraj se preverit...od Žeje pri Komendi do Qlandije Kamnik je ravno 5 km...tekla pa sem dobrih 24min...

Kar je še vedno odličen rezultat! :clap:

Keep on going! :D
ČESTITAM, tudi teh dobrih 24 minut, ko si jih sedaj namerila, je fenomenalnih. Neguj ta svoj potencial, saj nedvomno imaš tudi TALENT. Poslušaj pa tudi svoje telo, kaj ti sporoča, da boš pravi čas malo počivala . LEPO LEPO, pa uživaj in ne meri vsakega teka !
Rabim en nasvet...ful si želim it na domžalsko 10...pa moj dragi pravi da je to prezgodaj,da če bom šla oktobra na LM(10)...da prej sploh nima smisla...

A se vam tudi zdi nesmiselno....

Moje mnenje je, da tko al tko ne bi šla ne zaradi časa, ne mesta, vendar zaradi neke nove izkušnje, na nek način druženje...in na nek način tudi neke vrste skupinskega teka...

Kaj menite?
Pomoje greš z lahkoto na 10ko že konec avgusta. Do takrat pa probaj čim večkrat teči ampak zmerno,da ne pride do poškodb zaradi preveč kilometrine (vnetje pokostnice, koleno...).
Aja pa super čas na 5km!
bravo bravo, to je tempo pod 5 min/km :clap:
pojdi v Domžale, kjer boš tekla pod 50 minutami :!:

ko tečeš tako hitro, ne vidim smisla, zakaj ne bi šla v Domžale :?:
Le pojdi, če te veseli :!:
pajo napisal/-a:Ko take berem me mine, da bi še obul superge...

:rol: pajo, mene tut :lol:
eni se matramo že deset let, da spravmo tempo pod 5min/km :(
drugi pa po tednu dni, ko stopijo v superge, dosegajo take rezultate :hello:

:) nismo vsi isti. Ampak vztrajno in načrtno delo se vedno poplača.

Kiakica če boš imela čas pa le pojdi na stadion in odteči 12 in pol krogov da vidiš dejanski čas. Tako boš lažje vedela oz. izvedela katere razdalje si v tem trenutku sposobna odteči na prireditvah v času in stanju, ki bo zate pomenil lepo izkušnjo.

lp, Sandi

vsak teče zase, po svojih sposobnostih,predvsem zaradi tistega, kar nas navdušuje...pa bodisi sprostitev, nabiranje kondicije,premagovanje stresa ali česarkoli...

ne glede ali je moj čas dober ali ne...tečem predvsem zato, da naredim nekaj zase, da ob teku pozabim na vse kar me teži...se sprostim...zbistrim svojo glavo...in to je najpomembnejše...

Zato te ne rabi minit, da bi obul superge...tečeš zaradi sebe in svojih razlogov...

Moram pa priznati,da kot osnovnošolka sem bila vedno z dobrimi rezultati...ampak to je veljalo za kros,tek na 600 in 800m...to kar se je izvajalo v šoli...mogoče po vseh teh letih,porodu...je še kanček tega v meni...čeprav bo držalo tudi to da sem ovnica...zaletava...sam da ne bom prehitro odnehala....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA