- 18 Okt 2015, 17:56
naj se predstavim.. sem polžka... malce pretežka, Emšo me že daje... spadam v klub polžk. sploh ne bi našla te debate, če ne bi neka deklica, ki jo spremljam skozi treninge in se trudi vsa obupana objavila na FB v eni skupini povezavo na vašo debato..
Torej, kdo sem... marsikdo od vas me pozna.. ko vi tečete, jst zbiram pokrovčke, ko vi tečete, jst delam na urgenci.. 12 ur... dodajam, ker sem malce brala za nazaj...jst mam vedno samo en vikend frej in imam to srečo da si ga lahko izberem... torej si ga izberem ko so tekaške prireditve... delam dnevno nočno izmeno, danes od 7 zjutraj do 19 zvečer jutri od 19 do 7.. če je sreča sem potem tisti dan pa naslednji dan frej...glede na to kolk tekačev pride na urgenco mogoče smo se že srečali?.. ko vi tečete, sama pomagam družini, ki je izgubila dom. Ko vi tečete, sedim sama v čakalnici in čakam na svoje izvide... Blagor vam, ki imate čas, ki imate zdravje, ki lahko in zmorete.. Blagor vam, ki ne veste, kako je nekomu, ki čaka izvid ali se mu življenje končuje ali ne... Tudi jaz bom na štartni liniji, tam zadaj, verjemite mi, da vas ne ne bom ovirala... tekla bom tam zadaj... ne bom tekla za čas.. ne bom tekla za osebni rekord.. tekla bom zase in zanjo in še zanjo.. tekla bom v majici z roza pentljo... in res ne vem, kaj vas motim, če tečem 7 km na uro 42 km.. jst tečem za Življenje... zakaj sem začela tečt.. ker se mi je kostni mozeg začel sušiti.in najtežje se je bilo spravit iz kavča v gibanje... iz počasne hoje v hitrejšo.. iz hojo v počasen tek.. in KDO SI TI DA MI SODIŠ???
Nazadnje spremenil Kse Nija, dne 18 Okt 2015, 18:18, skupaj popravljeno 2 krat.