Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Lučko
Kooončno Nataša P, dobrodošla na forum :D :D :D

Bigfrik, a bo tkole uredu za tek trojk :twisted: :

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 bigfrik
Super Lucko,sam mal me skrbi k teli sam migajo zvoka pa nobenga od njih in ne vem a sem zdej jest oglusel od poslusanja muzke al sem tele tko prestrasu da.... :D :lol: :oops: :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Aja pa seveda vsi ta novi dobrodosli,sploh ne sledim vec, :oops: :oops: :oops:
 Lučko
Sm mislu, da boš ti kot profi zvok urihtu :shock: :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Aha :!: :oops: Sej bi sam ne vem ce ze vse znam,se bom prej se mal ucil,sm sel ravn dons kupit karte za koncert in sicer za dva dni pred trojkami,da ne bom prevec spocit :!: :D :wink:
 Nataša
Bigfrik, ferbec se je oglasu: kakšen koncert, kakšna muska, igraš kej in kaj??

:lol: he he, pa če ma kdo uro... :oops:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Lučko napisal/-a:Kooončno Nataša P, dobrodošla na forum :D :D :D

Aj, aj, aj, Lučko moj. Tle s' ga pa pihnu. :evil: :twisted:
Kako moreš NatašiP zaželet dobrodošlico pod naslovom DOBRODOŠLI ZAČETNIKI. :idea:

Veste, forumovci, NatašaP je ena ta hitra Litijanka, k' me skor podre, ko priteče mimo! Sem prepričana, da bo TanjaO na forumu dobila konkurentko, pa še kakšno medaljo zna forumu prinesti. :wink:

Nataša, dobrodošla!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ne Natasa,nc ne igram,sam na televizji se mal z tonom ukvarjam,tko da ce se kej slab slis sem najbrz jest v sluzbi(sam nobenmu povedat :wink: ),koncert bo pa Riblja Corba.
Uporabniški avatar
 bigfrik
Lucko!Tale NatasaP,zarad katere te Tjasa krega je najina Natasa :?: Da ne bo kdo narobe zastopu,sam trojke bo tekla z nama,k vem da ste ze vse sorte razmisljal :D :D :twisted:
 Lučko
bigfrik napisal/-a:Lucko!Tale NatasaP,zarad katere te Tjasa krega je najina Natasa :?: Da ne bo kdo narobe zastopu,sam trojke bo tekla z nama,k vem da ste ze vse sorte razmisljal :D :D :twisted:

A ti mislš, da je kdo narobe zastopu :?: :shock: A ti mislš, da je Tjaša tud narobe zastopla :?: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Tjaša napisal/-a:Kako moreš NatašiP zaželet dobrodošlico pod naslovom DOBRODOŠLI ZAČETNIKI.

Z lahkoto. Biti legalen še ne pomeni biti legitimen. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
ah sej ne,pa se zmerom mi nisi povedal a je al je kaksna druga,ferbec sej ves :!: :?: :roll:
 Lučko
bigfrik napisal/-a:ah sej ne,pa se zmerom mi nisi povedal a je al je kaksna druga,ferbec sej ves :!: :?: :roll:

:D :D :D Ti, ti, ti firbec, ja, ja to je najina NatašaP. A si lohk tole noč prespal :?: Sm si mislu: te ne kr mal žre :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja komej,sam zdej sm pa cist potolazen,bom pa dons not prnesu :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
tini napisal/-a:
RokS napisal/-a: Vmes pa verjetno se 42 km Vienna.. Bomo vidl.LpTini

Helou!
Če greš na Dunaj za žur, potem pojdi. Če misliš tam postavljat kakšne rekorde potem ti odsvetujem. Na Dunaju sem bil lansko leto. Temperatura se je dvignila na skoraj 30stC. Večino proge je po odprtem tako, da ti sonce pribija v tintaro večino časa. Bojda pa imajo vsako leto izredno vroče in sončno. Lani je od cca. 10000, ki jih je stalo na štartu, na cilj prišlo slabih 7500. 25% odstop. Videl sem kar nekaj modelov, ki so ležali ob progi in gledali "s ta belimi". Na cilju pa je v šotorih PP ležalo cel kup tekačev priklopljenih na infuzije.
Jest sem popolnoma pregorel. Na 22km sem začel hoditi in tako prepešačil cca. 6km. Na koncu sem sklanfal v 4:24h. Pa še spodrsnilo mi je na eni izmed plastičnih navijaških zastavic tako, da sem skoraj 2/3 proge šantal.
Ja no, kakor veš. Ni ravno lahek maraton, čeprav je skoraj raven. Radenci so v povprečju prava banja napram Dunaju.
Uporabniški avatar
 RokS
Hojla Bajsi!

Očitno je prišlo, da malenkostne napakice. Besedilce, ki si ga citiral v svojem sporočilu, ni prišlo z moje tipkovnice, pač pa s Timijeve. :)

A ni sile! :D
Napisal si za večino nadvse koristne informacije, ki jih cenim toliko bolj, ako so bile pridobljene na lastni koži, z lastnim "švicom". A meni manjka do 42km kakih 54 - 70 tedenčkov intenzivnih treningov. Saj sem v ponedeljek že začel s preizkušnjo, in bil prijetno presenečen nad zavidljivo kondicijo po zimski hibernaciji, a mi jo je potem vreme zagodlo. A jutri bo bolje! :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA