Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 hribovc
Nataša napisal/-a:kva je to dnevnik?

V dnevniku ? Ali si mislil mogoče (tv) Dnevnik, Dnevnik, dnevnik Delo, lastni osebni dnevnik?
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr napisal/-a:Na prvi strani Dnevnika poročilo o prisluškovanju brbotajoče tople vode s strani perverznih tipov, ki pohotno opazujejo kopanje mladih ljudi in se skrivajo za nerjavečo ograjo, da se ne opazi smrkelj iz nosu.
Glavno vprašanje, ki je že bilo postavljeno: Zakaj je voda pod voaerji tako razburkana? Cunami zaradi tresljajev?
Ozna vse dozna!

Dej pismu, puste tega hribovca raj pr mer! On je ful močan! Tako hitro je šibal mimo mene na Logarski tekmi! Je najbližjega zasledovalca* kar na vse štiri spravil pred ciljem in potem seveda gladko zmagal, dobil solčavski marmor za nagrado, da ima zdaj še trše orožje...

*me je revež prosil, da grem našega hribovca zatožit na cilj, ampak mi naših ne izdajamo! TF drži skupaj! :roll: **

**pa še ne vem čisto***, kdo je bolj kriv. sta bila oba namazana ;)

***ker še novih očal**** nisem imela!

****juhuhu, pa je novica o mojih novih očalah v Dnevniku! 8) A morda koga to zanima? :?
Uporabniški avatar
 pegaz
Staša napisal/-a:****juhuhu, pa je novica o mojih novih očalah v Dnevniku! 8) A morda koga to zanima? :?

Brez slike mi nč ne verjamemo.
V dnevniku bi bla ziher slika. Ker mogoče bi koga zanimal!

Mene pa mogoče še zanima, koga je kdo spravil na vse štiri in potem gladko zmagal? Z marmorjem v roki ga je lepo prosil, da ga naj ne izdamo?
Me prou zanima!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Fotr
Mene pa zanima, če v je v dnevniku kakšno poročilo o teku v Logarski, kdo je zmagal in na kakšen način. :evil: Govori se, da je zmagovalec pred ciljem štiri dal dol, :shock: pri tem odtrgal kos marmorja :shock: v Solčavi in ker mu je polzelo je gladko zmagal :evil: in da je edini, ki zna odlično kombinirati tek na smučeh ter rvanje, kjer se nasprotnika spravi na vse štiri. :shock:
Ker je na vidiku nova panoga bo to senzacionalna novica. Dnevnik zasluži, da se o tem piše, pa še zanima nas. :shock:
 hribovc
Dnevnik z levih tekov ne poroča.
 laufar
Pa vendar se tudi na levih dogaja borba za zmago!

Zadnji prihajajo v cilj objeti ali pa se držijo za roke.
Uporabniški avatar
 Dule
hribovc napisal/-a:Dnevnik z levih tekov ne poroča.

Čudno pa tako levi časopis je :shock:
 hribovc
laufar napisal/-a:Pa vendar se tudi na levih dogaja borba za zmago!

Zadnji prihajajo v cilj objeti ali pa se držijo za roke.

:lol:

Saj je tudi hribovc dobil predlog 200 metrov pred ciljem izza hrbta na ozki progi, kjer praktično ni bilo več moč prehitevati: "Greva skupaj v cilja ali šprintava. :)
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:Pa vendar se tudi na levih dogaja borba za zmago!

Lani si Pajku vse drugače povedal:
Tudi sam sem že veteran, sicer nekoliko mlajši, pa tudi precej hitrejši od zgoraj omenjenih, toda NIKOLI ne zahtevam, da se mi kdorkoli umakne na progi! Tudi sicer je pravilo, da se kliče umik samo na tekmovanju s posamičnim štartom!

laufar napisal/-a:Zadnji prihajajo v cilj objeti ali pa se držijo za roke.

Daj bolj podrobno razloži kako s hribovcam objeta in na tekaških smučkah prideta v cilj. Da se držita za roko, to verjamem, ampak objeta...?
 hribovc
Danes, 27.01.2006 v Dnevniku - Sporen izbor biatloncev za nastop na olimpijskih igrah.

Laufar Fotru pa razloži...
 laufar
hribovc napisal/-a:
Laufar Fotru pa razloži...

Ah, nima smisla,sej vidš da ne zastop................. :roll:
 hribovc
V najbolj tekaškokolesarskem Dnevniku v Sloveniji lahko preberete, kako se po navodilih Roberta Slabanje na OI pripravlja Petra Majdič, koliko treningov je pred jutrišnjim nastopom na svetovnem prvenstvu v Preski pri Medvodah na prizorišču naredila naša olimpijka Vesna Fabjan, koliko koljn je v ZDA osvojila Tamara Barič, kaj je bil glavni cilj zmagovalca Osankarice 2006 Jana Debevca in v rezultatih tudi o slovenskem pokalu v biatlonu, Areju, Marcialongi, kjer je slovenski tekač Jaka Reš osvojil tretje mesto..

Žal pa zraven ni priloženo vabilo, naj se Fotr in vsi ostali ogledate nastope tekačev v Medvodah, da boste enkrat za vselej vedeli kako... denimo "leti" Petter Northug. (4874)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:Žal pa zraven ni priloženo vabilo, naj se Fotr in vsi ostali ogledate nastope tekačev v Medvodah, da boste enkrat za vselej vedeli kako... denimo "leti" Petter Northug. (4874)

Ma Hribovc :lol: :wink: ma leti ko rakatoplan SPAJS ŠATL(piši kot govoriš).
Niso vsi smučarji tekači zastonj tako naviti kot urce, ko pridejo na suhi tek.Če se pa kje pokaže kak klanček takrat pa :lol: :wink: vklopijo svoj reduktor ali še bolje letijo kot najhitrejši ratrak na svetu :lol: .
Samo poglejte Bojana Cvajnarja če ga kdo pozna da z njim kljub letom ni šale niti po ravnini niti v breg.In še bi jih lahko omenjal.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
hribovc napisal/-a:...Žal pa zraven ni priloženo vabilo, naj se Fotr in vsi ostali ogledate nastope tekačev v Medvodah, da boste enkrat za vselej vedeli kako... denimo "leti" Petter Northug. (4874)

Ali to pomeni, da nismo dobrodošli v Medvodah ali pomeni da vabilo velja? Res bi rad videl Pettra Northuga, kako "leti", ko sem ga nazadnje gledal, je samo tekel in se v cilju povaljal po tleh. Takoj za njim je bil Frode Estil, nato pa Jan Egil Andresen, oba pa je prehitel.

Takole je bilo videti
 hribovc
Tekači Fotra seveda pričakujejo z zastavo in ragljo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA