Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla, Fotr!

Kje se pa skrivaš...te pogrešam na seznamu udeležencev LM?!

Upam, da si v redu in da imaš pač kakšno še boljšo varianto za to nedeljo!

lp
Senzinka
Uporabniški avatar
 Fotr
Snezinka napisal/-a:Kje se pa skrivaš...te pogrešam na seznamu udeležencev LM?!

Saj bi se že prijavil na seznam udeležencev, ampak se bojim, da bodo že vsi navijači odšli, ko bom pritekel do tja in da bo Subito že zaprt, ko bom zaključil s tekom.

Če bom pravočasno na cilju, potem seveda pridem tudi v Subito. Kljub vsemu me kar daj na seznam. Snežinka, krasno je, da si prevzela organizacijo. :D
Uporabniški avatar
 Snezinka
Fotr napisal/-a:..Saj bi se že prijavil na seznam udeležencev, ampak se bojim, da bodo že vsi navijači odšli, ko bom pritekel do tja in da bo Subito že zaprt, ko bom zaključil s tekom.

Hm...kaj to pomeni :roll: ...da te dam med superjunake na 42km :wink: :idea: ?
Če pa imaš v mislih 21tko pa res ne vem, zakaj in čemu takšni pomisleki :shock: :D .

In v Subitu bo večina tako ali tako prišla po drugi uri, tako da le korajžno 8) ... brez Fotra :shock: težko, težko...

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 EčO
Danes sem mal pogledal karto z traso LM! Pa me neki zanima :?: Označene so z modro "vodne postaje" in z vijoličasto "okrepčevalnice"

A to pol pomeni da bo mogoče na cca vsake 2,5 km dobit vodo, na vsake 5 km pa tud ostale napitke in sadje :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Natančno to. 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Načeloma to :) Se spomnim eno leto, da je nekdo pred mano lepo podrl vse kozarce, pa ni blo nič z vodo :)
Uporabniški avatar
 EčO
Ja če bo kdo vodo polil tik pred mano bom pa žejen :x , ker sem se odločil, da svojga bidona ne vzamem s sabo :)
Uporabniški avatar
 Bosti
ej mene še neki zanima...
a v ceno 7500sit je vštet un championchip al je 7500+čip?
sj sm skor prepričan d je vštet sam nism pa čist zihr pa še na uradni strani bl dvoumno piše
Uporabniški avatar
 MihaPR
Men se ne zdi dvoumno. Za 7500 sit (oz manj, če si v predprijavi) je vključen tudi najemniški čip za enrkatno uporabo v vrednosti 1000 sit :)
Uporabniški avatar
 Bosti
hehe... no pol sm pa površn prebrou :oops:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ni problem :)
Pridete jutri na testeninko, da vidmo kdo bo kaj tam na makaronih? :)
 matej-jethro
MihaPR napisal/-a:Načeloma to :) Se spomnim eno leto, da je nekdo pred mano lepo podrl vse kozarce, pa ni blo nič z vodo :)

ja ja ja...leta 1995, al kdaj je blo to? se mi zdi.....tipična geološka 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kwa s pa tečn, a te skrbi stava ane :) (psihološki pritisk PRESS)
 matej-jethro
Ma ja, pa skrbi! Spat grem miren in srečen kot Gebre k se k štetju maratonskega zaslužka usede :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA