Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja mal si moras sam poiskat v trgovini pa gre,majo vse sam nic ne vejo ampak z Erotovo pomocjo je slo,ni blo pa zal nobenih prodajalk,ampak samo prodajalci :cry: :cry: :evil:
Uporabniški avatar
 miro
Ali , kdo ve , če imajo majice za pomerit v Kranju. Na Bledu v Tomasu jih nimajo, pa tudi v ostalih športnih trgovinah v okolici še nimajo tekaških stvari. Pri nas je še zima.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 gregorb
Evo mene sem direkt iz štacune! Škoda, da se ne da dobit in pajkic in hlačk. Prodajalc je razložu, da moških pajkic ni več, da so le ženske, vendar če vzamem mal večjo cifro bo tud ok. No in sem naroču L. Problem je samo v tem, da je na naročilnici določitev za kateri spol gre le pri majici. Tko da upam, da bom dobil taprave pajkice in sicer ženske L :oops: , upam, da mi ne bodo zrihtal moških L, ker bom potem tak kot kakšen reper v mal prevelikih cunah :lol: :twisted:

Velik pirhov vam želim! 8)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D ursa se kolcalo se ti bo. moske , zenske pajkice, isti ... :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 ero
gregorb napisal/-a:Evo mene sem direkt iz štacune! Škoda, da se ne da dobit in pajkic in hlačk. Prodajalc je razložu, da moških pajkic ni več, da so le ženske, vendar če vzamem mal večjo cifro bo tud ok. No in sem naroču L. Problem je samo v tem, da je na naročilnici določitev za kateri spol gre le pri majici. Tko da upam, da bom dobil taprave pajkice in sicer ženske L :oops: , upam, da mi ne bodo zrihtal moških L, ker bom potem tak kot kakšen reper v mal prevelikih cunah :lol: :twisted:

pri hlačkah in pajkicah namerno ni spola, ker so hlačke le moške, pajkice pa le ženske. a kot sem že rekel - ko bodo enkrat na riti, nihče ne bo opazil razlike :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja Gorenjci smo v tem primeru res hendikepirani. :cry: :cry: :cry:

Predlog oz. vprašanje Gregorjaja je zelo na mestu, samo je moj ego bolj :oops: :oops: :oops: , pa nisem hotel sprožiti prevelikega odobravanja med enako mislečimi ( hlačke in pajkice skupaj ).

Miro se bo verjetno moral srečati z enakim problemom kot sam, ( niti nisem preverja , če imajo željeno konfekcijo v KR ) ko sem moral svojega JTD -ja "matrati" do prestolnice, da so mi ob izhodu iz trgovine za zahvalo izpraznili "tošl". :shock: :shock: :shock:

Matjažu pa zaenkrat cca takole: iz tvojih ust u božja ušesa, ker kot pravim, če bi bil človek vedež, bi ne bil revež ( kaj, kdaj, zakaj, za koliko, ... obuti ) :o :o :o . Sicer pa takole med nama. Trenutno je vreme izredno primerno za uporabo copat 8) 8) 8) ( da so lepo uležejo na nogo - se ve ). Radius gibanja je sicer rahlo omejen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ( kuhinja, dnevna soba, v klet pa že težko upam iti z njimi - po vrnitvi takoj poje ščetka ). Sicer vem, da je lepota ( tudi copat ) minljiva. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A kar ne vem, ali bi jih šel umazat, ali bodo imele častno mesto ob mojem ( zaenkrat ) edinem pokalu u "kostnu", me ponoči tlači mora, zato sem zbegan več kot preveč. :x :x :x :x :x

Sicer pa ta četrtek ( 8.4.) nisem opazil kakega TF - ovca, ki bi preverjal oblečenost ( slečenost ) prodajnega osebja v TS :cry: :cry: :cry: , razen enega sv. zelenega italijančka , ki je ravno zavijal na Šmartinko ( se kdo prepozna ), ko sem jaz prihajal. :oops: :oops: :oops: :shock: :shock:

Bomo lepi, definitivno bomo !!!!!! 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D

2xLP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Aja, bi skoraj pozabil ! :oops: :oops:

Pajkice so po moje bolj ženske kot moške, čeprav nimam nič proti, če bi jih nosil. A pa vests zakaj ? Nimajo "štrikca" , da se jih da zavezat.

Pa lepo prosim - je le osebno mnenje :wink: :wink: :wink:
Ne bit preveč strogi s komentarji, lepo prosim !!!!!

2x LP
 Lučko
lojzeP napisal/-a:Pajkice so po moje bolj ženske kot moške, čeprav nimam nič proti, če bi jih nosil. A pa vests zakaj ? Nimajo "štrikca" , da se jih da zavezat.

lojzeP napisal/-a:Mene ni blo Moja "babja" narava razmišljanja o mrazu in slabem vremenu me je pač odtegnila od obiska centra lepe naše dežele.

:idea: Lojze, pa teb bi pu narav babji model pajkic pasu :twisted: :wink: :D
Uporabniški avatar
 ero
hojla in lep nedeljski po-praznično-bogato-zajtrkovalni pozdrav :)

po moji (neuradni) evidenci) je naročenih že 40 majic in nekaj malega manj hlačk in pajkic. nekateri ste naročila poslali že dvakrat - upoštevano bo zadnje...

možnost za naročilo imate še do petka do 10. ure. zdi se mi, da predvsem dekleta čakate na zadnji trenutek?!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja , Lučko, tole si pa dobro opazil. :roll: :roll: :roll:
Samo nisi pa ,vsaj verjetno, opazil mojega predloga, oz. želje, da bi naročil pajkice in hlačke. 8) 8) 8) 8)
Verjetno ne bi imel nič proti, a ? :idea: :idea: :idea:

2x LP
 Nataša
Tjaša, si šla dons v BTC gledat opremo? si poskusla majčko? kakšno je tvoje mnenje glede velikosti? pa objektivno povej, ne spet "jamrat" glede kilaže in let, ker si SUPER!!!! :D :D
 Ursa
Ja, jaz res malo čakam..... moram do BTCja it pa probat. Pa je zgleda lažje do Gabrovke kot tehle 3 km narest :wink:

Lp, Ursa
 Lučko
lojzeP napisal/-a:Samo nisi pa ,vsaj verjetno, opazil mojega predloga, oz. želje, da bi naročil pajkice in hlačke. 8) 8) 8) 8) Verjetno ne bi imel nič proti, a ? :idea: :idea: :idea:

Lojze sm opazu brez skrbi :D :wink: . Maš kak predlog kako bi Erota nat...a za oboje :twisted: :?:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Gruntam, gruntam, :idea: :idea: :idea: :idea: sprašujem prjatle ( predvsem Gorenčke ) za nasvete, pa se mi zdi, da bo treba "orenk" taktiko ubrat. :arrow: :arrow: :arrow:
Obstaja sam rahu objektiven razlog, zakaj do tega ne bo prišlo :evil: :evil: :evil:
Tut punce bodo hotle met oba modela, pol ne bojo hotle moškega uporablat - ja kv apa ti mišlš ? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted:

2x LP
Uporabniški avatar
 Tjaša
POMOČ PRI ODLOČANJU ZA USTREZNO ŠTEVILKO DRESA
Pravkar sem se vrnila iz Tomas Sporta, kjer sem našla tako pajkice kot tudi majčko, ki jo bom naročila preko TF. Pomerila sem kar nekaj številk obojega. Moja običajna konfekcijska številka je 40 za spodnjo posest in 38-40 za zgornjo.
Začela sem z modeloma M, ki ustrezata zgoraj navedenima številkama. A glej ga zlomka, pajkice so mi bile prevelike :shock: (viselo in štrlelo je na vseh koncih in krajih)! Ker niso imeli številke S, sem pomerila XS in začuda svojo rit stlačila notri. :shock: :shock: Vendar je višek energetskih zalog takoj protestiral in v pasu silil ven. :cry: Čez rit in trebuh pa so se ustrezno prilegale. Tudi nog so se dobro oprijele (št. M je tu precej štrlela – modeli so primernejši za ženske, ki se pritožujejo nad močnimi stegni). Pri pajkicah sem se odločila za št. S. So pa modeli v pasu precej nizki in sorazmerno ozki (beri normalni za današnjo modo).
Tudi z majčko sem štartala pri št. M, pa je malce preveč visela, S pa je ravno pravšnja. Za vse tiste, ki nosite konfekcijsko številko manj kot 38 svetujem, da drese pomerite pred naročilom oziroma izognite se pajkicam in se raje odločite za kratke tekaške hlačke, te so ful primerne za majcene ritke.

Iz trgovine sem odkorakala vidno zadovoljna :P in še se bom vrnila, saj špegli pokažejo simpatično podobo:wink: , z domačo tehtnico pa bom še nekaj časa skregana. :twisted: Punce, ki me poznate, upam, da sem vam bila kaj v pomoč pri odločitvi za pravo številko dresa. Nataša, sem bila dovolj objektivna?

Tudi Lučko je pomeril svojo običajno številko L, a se je ob koncu odločil za hlačke št. M in majico št. XL - za velike primerke moške vrste znajo biti malce kratke. Pomeril je tudi pajkice in ugotovil, da jim spredaj nekaj manjka. Mnenja je, da sta dve »češpliji« pri hiši čist zadost.

Pozdravček,
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA