Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Karkoli bom že počel spomladi in poleti, z zimo sem zaenkrat kar zadovoljen. Mogoče bo pa celo uspela kolikor toliko optimalna priprava na kako zgodnjo 21-ko, sedaj, ko ni snega.
Dobrih 50 pretečenih km v zadnjih treh dneh bi bilo lahko dober obet...
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Obe omenjeni prireditvi sta zanimivi, predvsem kot del priprave na spomladanske tekme, s tem, da me Šentiljska pot bolj vleče, trodnevna preizkušnja je za mojo pripravljenost še prehuda, pa še praktično cel vikend ti vzame.
Sedaj pa že tako kaže, da je pust falil svojo funkcijo in nam bo zimo prinesel namesto odnesel in če bo tako, bo skupinsko matranje na teh in onih terenih prestavljeno na bolj ugodne razmere :? .
O tekmah pa zaenkrat še nič (razen, da sem se GM 4o že prijavil :) )...
Prvi cilj, povečanje števila km, mi v januarju dobro uspeva, 142 km sem lani presegel samo v septembru (za 6 km), ostale mesece nisem bil niti blizu, skupaj s tekmami.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Gorenjski pokal 2008 je obelodanjen, stvari se počasi kristalizirajo:
www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8412
Tudi moj koledar počasi dobiva zadnje kamenčke, še vedno pa ostaja problem- preveč tekem. Do konca julija 23, do Sežane 4. Grem v Tae temo Kako si izbirate tekme? na konzultacijo :D
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, Batuje in Sežano imam tudi jaz že v planu, tu se definitivno vidiva, če le ne pride kaj nepredvidljivega vmes. Lipica in Soline ste še pod vprašajem. Lipica zlasti zato, ker ne vem kako mi bo sedel kros v Batujah, Soline pa zaradi rojstnega dne mojega sina.

Kaj pa o Posoškem malem maratonu nisi razmišljal, ali si ga že črtal iz plana ? (2.3.2008)
Uporabniški avatar
 vencelj
Če sedaj odtečem en ali dva krosa, bom netekmovalno obdobje do sredine marca izkoristil za kako dolžino (nič exstremnega) po okoliških hribih, do 9. marca pa itak vsako nedeljo poteka Zimska liga na Kališče (tam sem po štirih nastopih od 16 tekem na 32. mestu).
Po Sežani bomo pa še videli- april je že natrpan.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Povečevanje pretečenih kilometrov (beri števila treningov) bi moral biti moj prvi cilj za leto 2008. Če v nogah ni primerne kilometraže, tudi na tekmi nimam "od kje potegniti".
lp, vencelj

Tale cilj mi zaenkrat lepo uspeva: v januarju 142 km (lani 64 km), v februarju do sedaj 130 km (lani 112 km cel februar).
Danes sem tekel po prisojni strani Selške doline, po naravnih terenih za Soro, pa je že odjuga naredila svoje. Sredi tedna je bilo ponekod suho, drugje malce pomrznjeno, danes pa veliko blata, pa udiranje v razmočeni mivki, ki jo je naneslo čez polje v septemberski poplavi...Ko sem prišel domov, sem najprej opral superge.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma ne bi rekel, jaz bi bil na tvojo kilometrino zelo ponosen :clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
Krosa v Batujah in Lipici sta bila zame zelo uspešen uvod letošnje tekmovalne sezone, tretja točka (tista z vprašajem) odpade, v koledarju piše DP v krosu za vse kategorije, iz razpisa pa je razvidno, da za vse ostale, razen za veteranske kategorije. Pa ni pomembno, tisti vikend sta že tako dve tekmi na 10 km (sobota Jesenice, nedelja Soline)...Nato pa Sežana.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a:Fajn bi se blo 9.3. udeležiti zadnje (zimske) tekme Zimske lige na Kališče;
Ne bi blo slabo 9.3. skočt v NG na prvo tekmo slo pokala;
33. km po PST 9.3. bi bila pa tudi dobra izbira!
:?: :?: :?:

Sploh ti pa manjka vsaj ena udeležba na zimski ligi na Pohorju :D
:arrow: dajmo Vencelj :!:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA