Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
Čestitam !!!!!!!!

Kriv nisem pa nič...no mogoče sem malo puklast. V Palmanovi 2009 me počakaj v cilju...v veselje mi bo!

P.S. Kolikokrat gremo še spati do takrat... :?:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Cormi
Ira, to si pa tako lepo in doživeto opisala, da vse kar bi bilo več, bi bilo kičast :evil:
Uporabniški avatar
 Bor
ira bravo.....tist na koncu je blo pa za vzpodbudo :wink:
Uporabniški avatar
 raf
IRA napisal/-a:[size=18][color=red]Dam gas (niti slučajno se ni videlo) in en ovinek, drugi ovinek, tretji ovinek ...
Bora sem mislila zmlatit vmes, ker mi je rekel še dva kilometra ... mi je kar mrak na oči padel ...

Stopim na stadion, hočem čez travo pa vidim, da vsi tečejo okoli ... pomislim, če moram pretečt cel krog ne vem, če se ne bom sesedla :roll:

Tale zgodba se je meni v glavi na Ptuju vrtela, ker sem bil zaradi svojega trmoglavlenja, da sem cool in sem imel vodo na dosegu roke rajši vztrajal brez in na 18 km doživel skoraj razpad sistema, ker sem enostavno dehidriral. Ampak sem vseeno nekako prišel do cilja.
Drugače pa čestitke za tvoje prvenec in mislim, da zadnje besede še nisi rekla, kar se tiče štetja kolikokrat gremo še spat..... :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
:laola
Hja, če bi jaz vedela, da boš ti tko pridno tekla, bi lahko šle skupaj :lol: :wink: . Nič ne poveš :hehe: . Pa še pila bi :D .
A veš da si največkrat uporabila besedo AQUA?
Takoj za tem pa Lenči :shock: :heart
Naslednjič te gledam jaz v hrbet :wink: :lol: , če mi ne uspe teči poleg tebe :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
prvega ne pozabiš nikoli...in ja res sem bila z vami :)
mi je prav žal da nisem bila tudi resnično z vami... tam na kakšen 15 km z Aquo ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Ira bomo popravili tale moj počasni tek, da ti bom lahko naslednjič delal družbo vsaj do 14 - 15km. Mogoče celo kaj več odvisno koliko boš ti hitra oziroma jaz počasen. ČESTITAM!
Uporabniški avatar
 zz topka
Bravo, Ira!

Tako sem tudi sama opisala trenutke vseh ur, ki sem jih doživela na GM4O.
In ti povem, še danes ni dneva, da mi ne bi prišel na moje klinkerje ta moj podvig... Ponos, ki kar traja. In te povleče v naslednji podvig.
Uporabniški avatar
 UršaR
Bravo Ira!! Čestitke za tek in za enkraten opis dogodka. Sem si te kar predstavljala.

Še na veliko takih!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Wega
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
veš kaj, da me pa kar takole spraviš do solz...... to pa ne bo šlo :evil:
si te kar predstavljam.................... in istočasno v tej zgodbi vidim sebe, moje načrte, moje želje, moj dokaz, da zmorem.........

BRAVO PUNCA :!: :D
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala vsem!

@metkamarjetka ja res je en krasen občutek, predvsem tisti del, ko še kar ne moreš verjet, da si to resnično ti.
Ta isti ti, ki je celo srednjo šolo šprical telovadbo :oops: ta isti ti, ki je pri vsakem teku študiral kako bi zbolel, ta isti ti, ki mu je kros v osnovni šoli predstavljal nočno moro :twisted:
In ta isti ti je sedaj na cilju po 21km :shock: :D

Tudi tebi bo uspelo.
Bi ti ponudila roko, da tečem s tabo pa si hitrejša od mene, tako, da ti bom samo zaželela srečno in ti iz srca čestitala v cilju!

@spela* zelo sem vesela, da si tudi ti občutila podobno pa čeprav v tretje
:P baje gre v tretje rado :lol:

@Clasix, hvala za vso tvojo motivacijo ... hvala za vsa tvoja pisanja, ki so povlekla naprej ... in z veseljem ti bom čestitala ob tvojih uspehih in navijala zate na vse pesti, usta in grlo :twisted:
Če bom v cilju za tabo ali pred tabo je pa še najmanj pomembno!

@pajo, še enkrat hvala za družbo je bila res prijetna... mislim, da bomo mi še kar velikokrat tekli skupaj, krožili čez kRožnik in podirali nove 21-ke ...

@Urša ... tebe pa bomo tudi popeljali dalje po tekaških poteh, ravno tako vživeto ... ravno tako čustveno in vsi bomo ploskali tako kot smo ploskali na doninem :P

@lenči ... ja moja aqua lenči je pa itak multi-kulti-motivator ... moj mentor :lol:
Knjiga nasvetov, izkušenj in večne pripravljenosti pomagat in odgovarjat še na tako trapasta ali samoumevna vprašanja ... ki se v očeh nekoga tisti trenutek zdijo zares velika in življenjsko pomembna 8) :D

in pa moja tekaška duša @niki ... mislim, da mi je tale kRožnik res dal več kot sem sprva mislila ...

@Zz topka ... res so te zmage sladke in vlečejo dalje, dajejo neko samozavest, neko dobro počutje pred samim seboj ... in dajejo motivacijo za nove cilje

@Cormi ... hvala in čestitke tudi tebi, res si bila krasna... ampak kakor te vidijo moje oči imaš ti še tolko fore, da te bo drugo leto cel forum gledal v hrbet :wink:

@wega, ko bom velika te bom ujela :D
S kavča sem se že pobrala 8)

Lp vsem!
Uporabniški avatar
 lonely
IRA,še enkrat iskrene čestitke ob tvojem polmaratonskem "krstu".

Verjel sem vate,ampak tokrat si me prijetno presenetila.Jaz in Špela sva te čakala in čakala na cilju pri času 2.30,tebe pa ni od nikoder,ne po stezi,ne čez travo.Šele kasneje sva izvedela da si že dolgo tega prišprintala v cilj.
Kot si videla TO je TO,21-ka.
Ker si šele začetnica,so se ti nekatere stvari izmuznile kontroli:obvezen obisk WC-ja pred štartom in izbira okrepčil.
Dosegla si zelo lep čas in naj ti bo to del motivacije za tvoje naslednje tekaške nastope.Za ostalo poskrbimo mi,TF.

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Uh lonely, tole si pa tako lepo napisal :oops:
Hvala :wink:

Se bom trudila še naprej, v takšni krasni družbi je to užitek in ne boj :twisted:
Uporabniški avatar
 lonely
IRA napisal/-a:Uh lonely, tole si pa tako lepo napisal :oops:
Hvala :wink:

Se bom trudila še naprej, v takšni krasni družbi je to užitek in ne boj :twisted:

No,koliko krat še spimo do Malega kraškega maratona v Sežani?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA