Hvala vsem!
@metkamarjetka ja res je en krasen občutek, predvsem tisti del, ko še kar ne moreš verjet, da si to resnično ti.
Ta isti ti, ki je celo srednjo šolo šprical telovadbo

ta isti ti, ki je pri vsakem teku študiral kako bi zbolel, ta isti ti, ki mu je kros v osnovni šoli predstavljal nočno moro
In ta isti ti je sedaj na cilju po 21km
Tudi tebi bo uspelo.
Bi ti ponudila roko, da tečem s tabo pa si hitrejša od mene, tako, da ti bom samo zaželela srečno in ti iz srca čestitala v cilju!
@spela* zelo sem vesela, da si tudi ti občutila podobno pa čeprav v tretje

baje gre v tretje rado
@Clasix, hvala za vso tvojo motivacijo ... hvala za vsa tvoja pisanja, ki so povlekla naprej ... in z veseljem ti bom čestitala ob tvojih uspehih in navijala zate na vse pesti, usta in grlo
Če bom v cilju za tabo ali pred tabo je pa še najmanj pomembno!
@pajo, še enkrat hvala za družbo je bila res prijetna... mislim, da bomo mi še kar velikokrat tekli skupaj, krožili čez kRožnik in podirali nove 21-ke ...
@Urša ... tebe pa bomo tudi popeljali dalje po tekaških poteh, ravno tako vživeto ... ravno tako čustveno in vsi bomo ploskali tako kot smo ploskali na doninem
@lenči ... ja moja aqua lenči je pa itak multi-kulti-motivator ... moj mentor
Knjiga nasvetov, izkušenj in večne pripravljenosti pomagat in odgovarjat še na tako trapasta ali samoumevna vprašanja ... ki se v očeh nekoga tisti trenutek zdijo zares velika in življenjsko pomembna
in pa moja tekaška duša @niki ... mislim, da mi je tale kRožnik res dal več kot sem sprva mislila ...
@Zz topka ... res so te zmage sladke in vlečejo dalje, dajejo neko samozavest, neko dobro počutje pred samim seboj ... in dajejo motivacijo za nove cilje
@Cormi ... hvala in čestitke tudi tebi, res si bila krasna... ampak kakor te vidijo moje oči imaš ti še tolko fore, da te bo drugo leto cel forum gledal v hrbet
@wega, ko bom velika te bom ujela
S kavča sem se že pobrala
Lp vsem!
... pravijo, da ni lepote brez trnja