Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Staša
Saj, če bi pa sedaj rekel ne... :D
 dpop
Falanga samih je junakov vstala, se ti klanja,
Oznanjajo ostalim, da zmožen tega si dejanja.
Ti bratstva tega nosil boš ime pogumno,
Resnico širil, kljuboval naporom strumno.

LP Darko

P.S. "one small step for man... one long run to go" :wink:
 Lučko
Fotr napisal/-a:Petrca, prebarval si bom lase v oranžno z rdečimi prameni!

Slika :FO: :clap:
Uporabniški avatar
 Fotr
kalcek napisal/-a:Fotr, malo še premislite, jaz mislim, da bo šlo...

Vsekakor ne morem mimo vseh spodbud, ki sem jih bil deležen s strani članov foruma, mojih prijateljev in sotekačev. Ne morem verjeti, da se to meni dogaja, da se človeku dogodi toliko lepih stvari, ko že misli, da se mu življenje počasi zaključuje. Kot bi doživljal novo mladost, kot bi se vnel star panj. Tudi to je posledica gibanja v naravi in razgovorov z ljudmi, kakršni so tekači in forumovci. Jasno je, da sprejemam ponudbo za katero sem hvaležen in počaščen. Vsem, ki verjamejo vame obljubim, da jih ne bom razočaral. Pripravljen sem po svojih močeh povrniti radost vsem, ki ste napisali toliko lepih besed in vsem, ki ste se strinjali z njimi. Željno pričakujem nadaljnja navodila.

kalcek napisal/-a:...Bolje bo, če v Poletu predstavimo T Forum (in to boste storilivi, Fotr!), na svoj način, pa vas bodo ljudje iskali sami. V živo in po spletu. Evo: 70 vrst, tako kot znate.

Osnutek je že napisan, ali naj ga pošljem kar na Polet ali na Forum na tvoj naslov kot zasebno sporočilo?
PS: Ne me vikat, saj postajam vedno mlajši!
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D fotrrrrrrrrrrrrr, a si gluh?

Matjaž, oprosti, nisem gluh, kakor najslajša muzika mi je poslušati, kako me prepričujete, jutri sem mislil povedati, da ste me že kmalu pregovorili in da bi bil zelo neodgovoren, če ne bi takim predlogom ugodil. Seveda obljubim, da bom vse storil, da nobenega ne razočaram, Staši se še o stripu sanja, to bi bilo bolj tvoje delo. Res sem ganjen, da me tako upoštevate, kadar me bodo obhajali dvomi se bom vedno spomnil na tale vaša sporočila. Matjaž, če boš pri volji, veš da te takoj sprejmem za spremljevalca. Končno pa ste že sedaj vsi forumovci moji spremljevalci, saj tako lepih mnenj o sebi nisem že dolgo slišal.
Petrca, prebarval si bom lase v oranžno z rdečimi prameni!
Hvala vsem, ki ste me prepričali, skušal bom povrniti z opisi iz priprave in teka!

to fotr, se bova pa enkrat zmenila za probo, nekje na skrivaj da naju ne bodo zenske motile. saj ves kako motece je ce obozevlke vztrajajo da se jim podpises na ...
Uporabniški avatar
 5rca
Fotr napisal/-a:Petrca, prebarval si bom lase v oranžno z rdečimi prameni!

JUHUHU .... :lol: :lol: :lol:
 Gost
Fotr, oproščam se za nekaj zamude, včeraj zvečer sem se vrnil s Kvarnerja.
Čestitke za odločitev (več je v zasebni pošti). Matjaž kot izkušen maratonec pa te bo zagotovo na progi dobro poservisiral. Edina nevarnost z njegove strani je le, če se nočeš z njim pogovarjati, potem pa vzame iz zadnjega žepa cigarete in kakšnega pricini. No, vsaj včasih je bilo tako in ta anekdota (ko je po maratonu segel v zadnji žep po cigarete) med tekači še živi.
Torej čakamo tako tvoj članek o T Forumu pri nas v Poletu kot to, da se na prvem mitingu Poletove tekaške ekipe vidimo in najdemo skupno pot naprej.
Ljudje se že prijavljajo, Poletova tekaška luknja je bila očitno res prevelika, ne glede na razloge. A sem prepričan, da se je razpletlo tako, kot se je moralo.
Pozdrav vsem, Primož
Uporabniški avatar
 matjaz
kalcek napisal/-a:Fotr, oprosˇcˇam se za nekaj zamude, vcˇeraj zvecˇer sem se vrnil s Kvarnerja.
Cˇestitke za odlocˇitev (vecˇ je v zasebni posˇti). Matjazˇ kot izkusˇen maratonec pa te bo zagotovo na progi dobro poservisiral. Edina nevarnost z njegove strani je le, cˇe se nocˇesˇ z njim pogovarjati, potem pa vzame iz zadnjega zˇepa cigarete in kaksˇnega pricini. No, vsaj vcˇasih je bilo tako in ta anekdota (ko je po maratonu segel v zadnji zˇep po cigarete) med tekacˇi sˇe zˇivi.
Torej cˇakamo tako tvoj cˇlanek o T Forumu pri nas v Poletu kot to, da se na prvem mitingu Poletove tekasˇke ekipe vidimo in najdemo skupno pot naprej.
Ljudje se zˇe prijavljajo, Poletova tekasˇka luknja je bila ocˇitno res prevelika, ne glede na razloge. A sem prepricˇan, da se je razpletlo tako, kot se je moralo.
Pozdrav vsem, Primozˇ

:D :D :D hja brez kisika ne gre KALCEK, ampak se ni bat da bi Fotra zastrupljal, saj kot spremljevalec rad prevzamem polno odgovornost. :D :D :D
 Ursa
Po enem mal težjem izpitu in kratkem sproščanju v Čateških toplicah 8) sem tudi jaz malo z zamudo zasledila tole štreno.

Fotr, tudi jaz mislim da vsekakor moraš na 21ko! Branje tele štrene je bilo napeto kot kriminalka.... ko si rekel da ne greš, pa ko so padali argumenti da moraš, pa ko si še cincal... v glavnem, ko sem prebrala da greš, sem tudi jaz Slika od navdušenja!! Vzami to kot neke vrste zahvalo za to, da si stalnica na forumu, na tekaških prireditvah in da daješ navdih začetnikom in nam, ki smo ob tvojih opisih "gor zrastl". Glih zadnjič sem imela en lep tek čez Rožnik... in ko sem prišla na cilj, sem kolegicam na glas citirala tvoj stavek "Če danes ne bi tekla, tega ne bi doživela!". Tako da nisi nikomur nič dolžen in nikogar ne moreš razočarat! To je le eno srečno naključje (I’m a great believer in luck, and I find the harder I work, the more I have of it. —Thomas Jefferson) v tvojem življenju, ki te je pripeljalo do idealne prilike, da narediš pri teku korak naprej. Pa ne samo to, celo družbo boš imel... in trenerja!!! In na D-day boš imel pravega spremljevalca... Matjaža se tudi jaz ne bi branila :wink: Se spomnim, kako hitro mi je minil tisti prvi tek s TF po Tivoliju, ko je Matjaž tekel zadnji in ga je Tjaša poimenovala "pravljičar"... ja, pa je bilo res kot v pravljici:)!! Čeprav se recimo ti in Matjaž ne zavedata takih trenutkov oz. kaj takrat dajeta drugim, v nas to zagotovo ostane. Ugotavljam, da imam tek iz dneva v dan rajši. Ker je poln takih malih dogodkov, ki mi polepšajo dan in življenje :D

Tudi sama se pripravljam na svojo prvo 21ko jeseni... kot sem že zapisala v ciljih za leto 2004:) Tako da.... mogoče bomo pa skupaj tekli!! Razmišljam, da bi se tudi sama prijavila za tole akcijo, samo nas je 4-5 punc in če bo na koncu ostalo v ekipi TF še kaj prostora se mogoče javimo. V vsakem primeru komaj čakam, da se spet malo družimo .... izpiti, družina in treningi mi ne dovoljio s TF na tako številne prireditve kot bi rada Slika

In hvala Kalčku, da se je spomnu zadevo zastavit na tak način tudi na forumu:)!!

Lep pozdrav vsem Slika,

Ursa
Uporabniški avatar
 Fotr
Člane TF obveščam, da sem članek o Tekaškem forumu za objavo v Poletu poslal Kalčku, ki ga je že prebral in dejal, da bo v redu. Bomo videli in brali, na kakšen odziv bo naletel po objavi. :shock: :D
Uporabniški avatar
 zagnana
Hoj!
Tudi sama sem že imela napisano prijavo, pa je še nisem poslala.
Spadam v 2. kategorijo, vendar potrebujem veliiiko vzpodbude in seveda
nasvetov.
Nikoli ne vem, kje začeti. Pa tečem en teden, pa mi potem zmanjka energije in časa, pa spet na začetek.
Bila bi zelooo vesela, če bi me sprejeli v ekipo.

tečemo zdravo za zabavo
Jelka
Uporabniški avatar
 Fotr
zagnana napisal/-a:...Tudi sama sem že imela napisano prijavo, pa je še nisem poslala...Bila bi zelooo vesela, če bi me sprejeli v ekipo.

Hitro, takoj do ta prvega kaslca in oddaj prijavo. :evil: Tako je izpolnjena druga možnost za izbor. Prva ovira je že preskočena z izpolnitvijo prijavnice. :D Potem boš pa ukrepala glede na situacijo. Samo začni, naredi urnik, tek naj postane redno opravilo, kot branje časopisa ali skok v trgovino. :D Potem gre pa samo od sebe, pa še mnogo lepega se zgodi zraven. :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:Cˇlane TF obvesˇcˇam, da sem cˇlanek o Tekasˇkem forumu za objavo v Poletu poslal Kalcˇku, ki ga je zˇe prebral in dejal, da bo v redu. Bomo videli in brali, na kaksˇen odziv bo naletel po objavi. :shock: :D

jaz sem pa poslal kalcku en foto kolaz TF in pa seveda tvojo sliko posebej. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a:...jaz sem pa poslal kalcku en foto kolaz TF in pa seveda tvojo sliko posebej. :D :D :D

Madonca, Matjaž, to bova še popularna. :evil: Še posebej, ko naju bodo videli na sliki. :cry: Upam, da nisi sliko "umetniško" obdelal! :shock: :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a:...jaz sem pa poslal kalcku en foto kolaz TF in pa seveda tvojo sliko posebej. :D :D :D

Madonca, Matjazˇ, to bova sˇe popularna. :evil: Sˇe posebej, ko naju bodo videli na sliki. :cry: Upam, da nisi sliko "umetnisˇko" obdelal! :shock: :D :D

:D :D :D najinih slik ni potrbno kranclat, ker sva pac krasna. saj nisva kriva, ampak tako pac je he he he ....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA