Oznanjajo ostalim, da zmožen tega si dejanja.
Ti bratstva tega nosil boš ime pogumno,
Resnico širil, kljuboval naporom strumno.
LP Darko
P.S. "one small step for man... one long run to go"

kalcek napisal/-a:Fotr, malo še premislite, jaz mislim, da bo šlo...
kalcek napisal/-a:...Bolje bo, če v Poletu predstavimo T Forum (in to boste storilivi, Fotr!), na svoj način, pa vas bodo ljudje iskali sami. V živo in po spletu. Evo: 70 vrst, tako kot znate.
Fotr napisal/-a:matjaz napisal/-a::D![]()
fotrrrrrrrrrrrrr, a si gluh?
Matjaž, oprosti, nisem gluh, kakor najslajša muzika mi je poslušati, kako me prepričujete, jutri sem mislil povedati, da ste me že kmalu pregovorili in da bi bil zelo neodgovoren, če ne bi takim predlogom ugodil. Seveda obljubim, da bom vse storil, da nobenega ne razočaram, Staši se še o stripu sanja, to bi bilo bolj tvoje delo. Res sem ganjen, da me tako upoštevate, kadar me bodo obhajali dvomi se bom vedno spomnil na tale vaša sporočila. Matjaž, če boš pri volji, veš da te takoj sprejmem za spremljevalca. Končno pa ste že sedaj vsi forumovci moji spremljevalci, saj tako lepih mnenj o sebi nisem že dolgo slišal.
Petrca, prebarval si bom lase v oranžno z rdečimi prameni!
Hvala vsem, ki ste me prepričali, skušal bom povrniti z opisi iz priprave in teka!
kalcek napisal/-a:Fotr, oprosˇcˇam se za nekaj zamude, vcˇeraj zvecˇer sem se vrnil s Kvarnerja.
Cˇestitke za odlocˇitev (vecˇ je v zasebni posˇti). Matjazˇ kot izkusˇen maratonec pa te bo zagotovo na progi dobro poservisiral. Edina nevarnost z njegove strani je le, cˇe se nocˇesˇ z njim pogovarjati, potem pa vzame iz zadnjega zˇepa cigarete in kaksˇnega pricini. No, vsaj vcˇasih je bilo tako in ta anekdota (ko je po maratonu segel v zadnji zˇep po cigarete) med tekacˇi sˇe zˇivi.
Torej cˇakamo tako tvoj cˇlanek o T Forumu pri nas v Poletu kot to, da se na prvem mitingu Poletove tekasˇke ekipe vidimo in najdemo skupno pot naprej.
Ljudje se zˇe prijavljajo, Poletova tekasˇka luknja je bila ocˇitno res prevelika, ne glede na razloge. A sem prepricˇan, da se je razpletlo tako, kot se je moralo.
Pozdrav vsem, Primozˇ
zagnana napisal/-a:...Tudi sama sem že imela napisano prijavo, pa je še nisem poslala...Bila bi zelooo vesela, če bi me sprejeli v ekipo.
Fotr napisal/-a:Cˇlane TF obvesˇcˇam, da sem cˇlanek o Tekasˇkem forumu za objavo v Poletu poslal Kalcˇku, ki ga je zˇe prebral in dejal, da bo v redu. Bomo videli in brali, na kaksˇen odziv bo naletel po objavi.![]()
Fotr napisal/-a:matjaz napisal/-a:...jaz sem pa poslal kalcku en foto kolaz TF in pa seveda tvojo sliko posebej.![]()
![]()
Madonca, Matjazˇ, to bova sˇe popularna.Sˇe posebej, ko naju bodo videli na sliki.
Upam, da nisi sliko "umetnisˇko" obdelal!
![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA