Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 grb
dexi27 napisal/-a:Super, tu pa še mene prehitiš :wink:

Ja vsaj nekje :-) Kam si pa iz tekac.net izginil? Sem zdaj krepko prvi, pa se mi zdi prepoceni :)

vencelj napisal/-a:Pa še kdaj kaka skupna POT :lauf: :juhuhu:

Ja definitivno. Zajcu se ze nekaj mota po glavi.....

zajc napisal/-a:P.s.: Za november imam v načrtu eno "daljšo". Vzemi si kakšen dan počitka :mrgreen:

...tako da kar pricakuj, da bos povabljen :)

ROBOCOP napisal/-a:... me pa zanima, od kje črpaš vso motivacijo? ...

Tole sem pa sedaj kar nekaj casa mozgal. Po pravici povedano nimam pojma. Vse skupaj se je zacelo cisto slucajno, potem je ratalo zanimivo, sedaj pa se mi zdi skoda, da bi niz prekinil. Ker tudi ko se mi ne da si 15 minut pa res ni problem vzet. Vcasih je prav poseben izziv videt, kdaj mi bo uspelo se tek stisnit v kak prav posebno natrpan delovni dan.

Mogoce pa nekoliko pripomore tudi ego varianta. Ker nikoli ne bom med najhitrejsimi, dvomim, da bom sel kdaj z vami do Sparte :cast1: sem pa pac na ta nacin mal odbit :)

žabc napisal/-a:Grb, ti nis normalen :wink:

:rol: Kdo mi to rece :)
Uporabniški avatar
 ris9
Vsa čast!! Tudi sam sem probal, da bi se vsak dan spravil k teku, pa se en dan uprem pa zanalašč ne grem :lol: :lol: . Tudi če samo 2km na dan, je težko iti prav vsak dan (dež, bolezni, mraz, volja....) tako, da še enkrat :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Tako prvih 1000 dni neprestanega guljenja asfalta in vcasih kakih stranpoti je za mano. V bistvu nimam kaj pametnega napisat, tako da evo, pohvalil sem se, to je pa tudi vse. :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA