Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 naki
fanči napisal/-a:ahoj,

AinE sva se včeraj dogovorili, da se letos ne bomo udeležile štafetnega teka, ker imamo "mamice" obveznosti.

:!:

Fanči kako ti pa uspe kombinirati službo, družino in še rekreacijo zunaj. meni uspe samo med vikendom.

Kako pa tvoj mož gleda na tvoje sprehode z black Orangeom?

No jaz imam to srečo, da vsa oba s kondicijo na istem :)
Uporabniški avatar
 Cowboy
naki napisal/-a:Kako pa tvoj mož gleda na tvoje sprehode z black Orangeom?

No jaz imam to srečo, da vsa oba s kondicijo na istem :)

anede. mene to tud zanima.
pa še ponoč hodita na sprehode :lol: ne morš verjet :twisted:

kako do jezera? najlažje najdeš tako, da se zapelješ po avtocesti do izvoza v lukovici.
potem imaš skozi table za jezero. od izvoza do jezera je približno 1km proti južni smeri.
ni težko najdet.
Uporabniški avatar
 naki
[quote="Cowboypa še ponoč hodita na sprehode :lol: ne morš verjet :twisted:

.[/quote]

A to mislš, da skup hodita al solo?

Ja kaj pa Black Orange je še samski?
Uporabniški avatar
 Cowboy
ja kaj, a se zanimaš za njega? :D
no nehajva smetit. da naju ne bodo kregali :wink:

no kdaj prideš laufat k jezeru?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy to si me pa zamešu z nekom, ponoči s fanči nism hodu. Do zdaj sva bila samo 2x v soboto zjutraj na Murovici. Brez lažnih informacij prosim!
Uporabniški avatar
 Cowboy
ti greš tok zgodi zjutri k je še tema :D
Uporabniški avatar
 muc
opa kva se pa tle dogaja :shock: ...to je pa že skor tko kot, da bi gledal zmenkarije :wink: :lol:

naki lepo pozdravljena tle gor :wink: ...pot do jezera ti je že cowboy opisal...
sicer iz Litije lahko prideš tud "čez hrib" v Moravče in potem proti Lukovici...odvisno iz katere strani ti je lažje...
kar se pa same označbe tiče pa ne morš zgrešit...
je pa res, da je zdej že kr orng frišn laufat tam okrog...
včeri dva kroga pa me je kr orng zebl...očitno sem bil prepočasen, da bi se ogrel :lol:

BO dobr ste hiško zrihtal...mislm streho...in to ta prav čas...zima je že skor tle :wink:

imejte se 8) pa ne zmrnt ko boste tekl

p.s.
a se bomo kej zmenl :toast: al nč :?: :!:
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:
p.s.
a se bomo kej zmenl :toast: al nč :?: :!:

jst sem ZA
Uporabniški avatar
 naki
Pridemo najbrž ta vikend, kar cela družinca, sej se da z vozičkom okol, a ne
:?:
Uporabniški avatar
 muc
naki napisal/-a:Pridemo najbrž ta vikend, kar cela družinca, sej se da z vozičkom okol, a ne
:?:

da se, ampak je fajn če imate ta velika kolesa na vozičku :wink:
 fanči
UUU danes se je pa moje ime kar velikokrat omenjalo.

Naki, imeti moraš dobrega moža in pridne otroke :lol: . Vse se da, če se hoče. Zato pa grem na Murovico ob 7-ih zjutraj, in tečem zvečer, ko so otroci že pridno v postelji in berejo. Mož me pa počaka in pospravi! :wink: Tudi njemu je v interesu imeti lepo in zdravo ženo predvsem pa polno energije :lol:

Da bi pa ravno z Litije hodila okoli jezera mi je pa malo sumljivo :?: Mislim, da tvoje pisanje ni ravno primerno za na forum.

Ostale pa lepo pozdravljam! :lol:
Uporabniški avatar
 naki
fanči napisal/-a:

Da bi pa ravno z Litije hodila okoli jezera mi je pa malo sumljivo :?: Mislim, da tvoje pisanje ni ravno primerno za na forum.

:lol:

kaj je pa s tem mišljeno?

Kolikor poznam geografijo, tudi Velika Planina ni čisto zraven Lukovice, pa zato Cawboy še nikomur ni sumljiv
 fanči
no ja sej nisem hotela nič hudega... :cry:

Če te zanima samo pot in jezero potem si odgovor dobila. Ostalo pa imaš na ZS. Če te kaj zanima o mojem usklajevanju družine in športa ter zmenkarij se pa javi na ZS.

lp
Uporabniški avatar
 muc
Ojla vsem skupej :wink:

Madonca kje pa ste zdej vsi "jezerjani"?!? :wink:
Nikjer nobenga tekača :cry: ...no razen kakšne osamljene izjeme!?
Očitno imate že vsi kr mal zimskega spanja :wink: ...

Jest sem šel pa dons spet mal na LG pogledat...usran ko pujs, en korak naprej en na mestu :wink: ...čas pa za razmere kr ok...1.03.30...za pod magično mejo bo treba pa na lepše vreme počakat 8) ..

Kdaj se zdej dobimo :toast: pa da kakšno konkretno rečemo :piti: ?!

imejte se pa ne pretiravat z tekom :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc, tist čist preveč u formi za ta letni čas :lol:
tud jst sem včer mal ob jezeru laufal, ampak je bolj žalostno vse skup...ni nobenga vidt razn kakšnega ribiča.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA