Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
2 X peš na Pohorje od spodnje do zgornje postaje gondole.
Prvi vzpon v 44:02, prvi spust v 21:29, drugi vzpon v 45:55, drugi spust v 23:18.
Skupaj 12,5 km, 2:14:44, 1400 m višincev navzgor in prav toliko navzdol.
Vreme sončno in krasno.
:juhuhu:
Nekaj kilometrov po Mariboru cca. 7km ter trije vzponi po Kalvarijskih stopnicah - Štengah med vinogradi :).

Maribor Tabor - ob Dravi do Studenške brvi - na drugi breg in do Fontane - pri Fontani v gozdiček in čez snežno brozgati travnik do stopnic/šteng - nekaj vmesnega med poskusom teka ter hojo navzgo. Nato spust na levo med vinogradi do Račkega dvora. In še dve taki ponovitvi. Vrnitev čez Kalvarijo do Kmetijskega inštituta in preko stadiona Ljudski vrt nazaj na Studenško brv in na železniško postajo Studenci in domov.
Vreme se ni moglo odločiti ali naj sneži ali dežuje. Povsod brozga, blato. Zvečer v temi se itak ne vidi - pa se je najboljše sprostiti in skakati po brozgi "Like a dancing in the rain". Aja po Štengah pa se je cedilo kot po potoku...Pa nisem bil sam, zgleda da je še nekdo v tem čudnem vremenu lovil sapo in imel na Štengah poskočnejši korak od mene.
včeraj, po jutranjih pretečenih 18,5 km in lopatanju pred blokom, opravil še trening za moč :shock:
Se pravi do četrtega nadstropja imam 64 stopnic. to višino premagal približno 12X. malčku smo kupili sobo, pa sem moral vse izpred vhoda v blok pred vhod v stanovanje znosit. pri vsakem hodu sem svoje telo obremenil z dodatnimi desetimi do petnajstimi kilogrami. danes mi hlače po šivih pokajo :mrgreen:
Pač tko je, ko se ti zdi škoda časa (pa tut denarja) za obiskovanja fitnesa :wink:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA