Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 AinE
100jan, ČESTITAM!

Jaz v zimskih razmerah najpogosteje pristanem kar na Veliki oz. Mali planini. Spomladi, ko je sneg že bolj uležan in ni nevarnosti plazov, pa zlezem še na kakšno sedlo, mogoče Grintavec. Saj Kamniške planine so najlepše...

Srečno pri naslednjih podvigih, E.
Uporabniški avatar
 Andraz
100jan car si!!! :cast1:

sam lahko bi bil mal bolj radodaren z fotkami,
lp a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Včeraj v hribih. Štart hoje je bil še v mraku ob 6:45. Namen je bil iti iz Kamniške Bele na Ojstrico. Prišel sem pa samo do Kocbekovega doma na Korošici. Zakaj? Ker sem od tiste klopce na razglednem mestu dalje , kjer sem se slikal (tukaj lahko pogledaš slike http://picasaweb.google.si/primoz.lavric) gazil do kolen in čez. Nekje se je vdiralo do pasu! Skupaj skoraj 3 ure takšnega gazenja. Tako, da nisem zbral volje še za Ojstrico. Bi potreboval Cowboya in še koga, da bi se malo menjali spredaj. :lol: Povratek s Korošice do Presedljaja po isti poti potem pa po zavarovani poti na Konja, s Konja do planine Dol in nato spust po dolskem grabnu. Je bil pa dober trening! In sonček!!!
Uporabniški avatar
 Cowboy
nč nisi reku :?

itak sem pa užival na smučkah včer :P
dons pa standar hoja :lol:

ps: link ti ne dela!
Uporabniški avatar
 100jan
Živjo,
eh BO, zakaj se ne posvetuješ, peden greš v hribe.(pa ne z zdravnikom ali farmacevtom- s temi šele po povratku) Pozimi se gre na Ostrico čez Šrajpesek (2:20). Tudi bi ti bolj pristajal kakšn kolesarski cepin, recimo karbonski BD ali aluminiasti, 230gramski.
Včeraj sem si na Kališču ogledal F1 v gorskem teku. Štartal sem pol ure prej, 5 min za mano je že prgonu gor vodilni- Nejc Kuhar s časom 29:25. Sledil je še prosti pad nazaj na štart in še 1x gor. Res so face, vsi nastopajoči pa tudi organizatorji. V bistvu so tekmovalci, oskrbnik doma in njih prijatelji sami organizirali tekmo, podelitev in zabavo, vse z obilico smeha, zadovoljstva in prijateljevanja. Bravo!
Cowboyc, ker tork bo zabava???
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Poti čez Šraj pesek ne poznam, b i se izgubil, moraš it enkrat zraven, da mi pokažeš kje gre!
Uporabniški avatar
 muc
Vesele Božične praznike vsem skupaj!!! :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
100jan napisal/-a: Pozimi se gre na Ostrico čez Šraj pesek

Res zelo dober nasvet za obisk Ojstrice, sploh v tako obupno slabih razmerah kot so sedaj!! In sploh, hoja pod stenami Vežice zna biti še posebej adrenalinska :!: :!:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Je za jutri kakšen interesent za Kamniško sedlo?
Uporabniški avatar
 Cowboy
čas odhoda???

jst bom zihr nekam šel, sam prav zgodi ne :D

dons je bla prava idila..
Slika
Uporabniški avatar
 100jan
Za Športnik-a. Ni ravno športno, da izpustiš prvi stavek v citatu.
Pot čez Šraj pesek je v podobnih razmirah podobno (ne)varna kot Repov kot, Žmavčarji, Gamsov skret itd. Danes sem šel po njej gor in dol, po slikcah pa lahko oceniš situacijo, da ne je ne boš ugibal. Moj prijatelj pravi, da plaz nima voznega reda, jaz bi samo dodal, da tudi ne ločuje med gorniki z zvenečimi naslovi in tistimi navadnimi ljubitelji gora. Ker vse zime ne moremo preždeti brez hribov, polek znanja, opreme izkušenj potrebujemo tudi nekaj sreče. Prav te pa obilo želim v L 2008 vsem forumovcem kot tudi ostalim. L.p. http://picasaweb.google.si/100jan47/RajPesek261207
Pa pište še kej, sej zato je forum!
Uporabniški avatar
 športnik
Sem opazil, da situacija ni tako resna kot sem sprva napisal. No, jaz bom šel čez ko bo dovolj snega, da bodo cepini in dereze dobro grabile... :D

100jan, a imaš slučajno rjavega berlinga?
Uporabniški avatar
 100jan
Ne, zaenkrat je še srebrn.
Uporabniški avatar
 športnik
No, pa srebrn. Potem sva se pa videla zjutraj, se mi zdi!
A si okrog 8 ih štartal?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA