Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
1. Petek zvecer od 18.45 do 00.30 Maribor - Sv. Duh na Ostrem Vrhu - Lovrenc s potekom:
MB Studenška brv - MB OTOK - Kamnica - Lucijin Breg - Bobič - Gaj Sv. Križ -
Žavcarjev vrh ( oz. grebenska cesta pred Žavcarjem ) - Šelejeva graba -
cerkev Sv. Duh -Vurmat Lovski Dom - Virtičev Mlin - Šturmov jarek - Puščava - Lovrenc

2. Sobota popoldan oz. zvečer 17.00 do 21.00
Maribor - Bobič - Gaj Sv. Križ - Žavcarjev vrh -
- Šober plac ( hiša oz. križišče poti proti Bresternici ) - Teniško igrišče Log - Bobič

S kolesom do turistične kmetije Bobič, od tam pa na noge krog do Žavcarja in nazaj.

3. Nedelja popoldan 13.45 do 16.30

Maribor-Bobič ( s kolesom ) - Tojzlov vrh - potem pa poti enaki kot je
veljala na zimskem trekkingu Kobanski trekking februar 2012. Vendar pri razpelu na
Medič bregu se namesto proti kontrolni točki Hudičeve skale obrnil proti
transformatorju ter turistični vinogradniški kmetiji Brecelj in nato od tam na drugo
stran doline na Bobič. Ter s kolesom spust v Kamnico in domov preko centra mesta.

Mimogrede opazil še dva bunkerska objekta stare pred-WWII tim. Rupnikove linije.
Se veselil spet gričevnatega dinamičnega treninga pozno popoldne in zvečer okoli Tojzla in Žavcarja...ampak priprava kosila in študent anketar so predlagali, da se drugače prilagodim.

Tako sem krenil zgodaj zvečer s kolesom na iskanje kopriv.
NA prisojnih legah pod Bočem se jih že da nabrati. Pa misleč, da bo situacijo v okolici Maribora podobna sem se odpravil. Začel pri stopnicah pod Kalvarijo. Naredil dva vzpona s kolesom na ramenih. Potem pa kar naprej proti Vinarjam oz. Rošpohu po drugi strani gričevja za Kalvarijo.
Nada/Zero/Gar nicht/Rien/Nič/Ništa ...samo majhni rastki, ki se komaj prebijajo iz zbite zemlje.

Kolo iz ramen dol in potem preko Kamnice in Koroškega mosta v Limbuš ter mimo NKigrišča na gričevje nad Limbuško grabo in do Meranovega. Nič razen blata, večernega ptičjega petja. Nato kolo zopet na rame in nad HRastjem po gozdu do Kordeka. Tam zopet na kolo do Arene pod Pohorjem. Pa kolo na rame in po pobočju gore dole do tTrikotne jase. Tukaj zopet na kolo in do turistične kmetije Habakuk nad Razvanjem. Tukaj zavil zopet v gozd dal kolo na rame in se spustil do spomenika talcev. In potem na kolo ter domov.
Opoldne 22,5 km teka (od voj. Moste po PST preko Golovca - po cesti - do stare Dolenjke in isto nazaj).
Zvečer 2 km plavanja in sauna.
Za danes dovolj :D .
O priden Miroslav. To pa je ritem.

Čestitke...in hvala za izzive in vzorčne scenarije.
Se prdiružujem, da je to prav ritem,

Upam, da mi bo uspelo spremljati nekaj tega ritma v mojem scenariju.
Danes se že veselim weekenda in sonca, jutranjega in večernega ptičjega petja med treningom.
Idej je toliko..., da sploh ne vem katere se lotiti. Vsaka je toliko super.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA