Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
7 km teka po PST. Po vsakem zaključenem kilometru ena serija sklec, skupaj 200 sklec.
:D
Pred tem pa smo sodelovali v čistilni akciji v širšem krogu okrog vojašnice Moste. Pobrali smo za en kamionček smeti. Ne bi verjel, kaj vse se najde na tleh.
Najhujše pa je okrog parkirišč za tovornjakarje. :roll:
Zgodaj zjutraj peš na Donačko goro. Iz Kupčinjega vrha levo preko plezalne stene na glavni vrh v 32:56, navzdol mimo Rudijevega doma do Kupčinjega vrha v 17:36. Skupaj 4,9 km, čas 50:32, 500 m višincev navzgor in isto navzdol.
Popoldan z Leonom cestno kolo: 52,17 km, poprečno 28,4 km/h.
Končno se je začela kolesarska sezona.
:juhuhu:
Zjutraj po enem letu končno spet skočila v bazen in odplavala luškan uvodni trening :clap: :D
300m ogrevanje
4x50 mešano
6x50 prosto noge/vaje
50 razplavanje
4x100 prosto roke: lopatke&plovec
100 razplavanje
4x50 stopnjevanje prosto
50 razplavanje
4x50 delfin - 25 vaje, 25 stopnjevanje, zadnji šprint
200 razplavanje
Uporabniški avatar
 vencelj
Po šihtu preštihal njivo, pa sem si ob 17:30 rekel, da danes grem pa spet enkrat na stezo (sneg pobralo :!: ), ker ob četrtkih imajo rekreativci AD skupne teke in letos še nisem bil, pa ne bi bilo slabo, da se enkrat po dolgem času spet podam na urejene podlage, za spremembo. Sem se preoblekel v športne cunje, ob prihodu na stezo in odsotnosti drugih tekačev mi je šele kapnilo, da je danes sreda :!: :shock: :roll:
In sem tekel raje naprej po cesti proti Podlonku, ene tri gor in prav toliko dol...pomotoma :mrgreen: .
Takle mamo...(navadi se, saj nikoli ne bo bolje)
85,1 km cestnega kolesa. Od doma preko MP Leskovec na Hrvaško, mimo Trakoščana do Đurmanca, čez MP Dobovec nazaj v Slovenijo in čez Stoperce in Ptujsko goro domov.
Lepa razgibana trasa, okoli 700 m višincev navzgor in prav toliko navzdol.
:D
Uporabniški avatar
 jegart
Včeraj tekel v Rušah Vetrov tek za pokal treh občin in danes pa 5 km hitre hoje in 5,5 km izteka .Ker sem imel skoraj mesec in pol mirovanja zaradi poškode prstra na levi nogi
sem zadovoljen in se počasi vračam v stare kolotečine .
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA