Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 micika
Juuuuutro!

Alo gremo pokonci in migat, en, dva, en, dva... :lol: :lol: :lol:

Saj se hecam. Sem razbita kot stara kanta. Mali je valjda bedel sinoči do 23.00, ker se je čez dan naspal. Potem pa se je zbudil že ob 3.00 zjutraj :shock: , kar je še zame zgodaj. No, ob 4.00 je pa itak ura zvonila, tako da... :bum: :--( :bum:

Še jutri, potem se pa naspim. Lep dan, moram it v službo. :driver:
Uporabniški avatar
 lenči
Micikaaaa, še dobr da ni budilka na forumu, kako bi te bli veseli, ker tko zgodaj strašiš :bum: okoli. Migat pa gremo, sem nardila nekaj korakov po tipkovnici zdajle :hehe: . Pa lep dan.
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Punci a ne morate spat :roll: :?:

:wink:

oja, lahko spimo, če imamo možnost, samo je treba delat ...... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 micika
Samo pozdravim vas. :D

Po dnevu počitka sem včeraj spet migala. Prehodila (in vmes malo pretekla) sem slabih 7 km.

Počutim se super. :)
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Samo pozdravim vas. :D

Po dnevu počitka sem včeraj spet migala. Prehodila (in vmes malo pretekla) sem slabih 7 km.

Počutim se super. :)

Super, za super počutje, za miganje in še naprej tako lepo počasi in po pameti.
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da ste vsi prav lepo naspidirani in se boste spočili do nedelje. No, za nekatere itak vem, da bodo še tekli, ker ne morejo, da ne bi :wink: . Jaz pa počivam od srede in se spravljam vkup. Upam, da bo jutrišnje lenarjenje pomagalo. Virusi še kar delajo sr.... :evil: . Ampak, pridem in odtečem, pritečem v cilj z nasmehom na obrazu :D .
Mejte se in se vidjamo
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Upam, da ste vsi prav lepo naspidirani in se boste spočili do nedelje. No, za nekatere itak vem, da bodo še tekli, ker ne morejo, da ne bi :wink: . Jaz pa počivam od srede in se spravljam vkup. Upam, da bo jutrišnje lenarjenje pomagalo. Virusi še kar delajo sr.... :evil: . Ampak, pridem in odtečem, pritečem v cilj z nasmehom na obrazu :D .
Mejte se in se vidjamo

No tud jst še kar lenarim od srede :D !
Jutri se samo raztečem v nedeljo pa gaaasssssaaaa :lauf:
Energije imam pa že zdaj preveč. :lol:

No dons sem imela tek v planu, pa se mi ne ljubi
:ignore: !
Torej dober tek v nedeljo, če se pred tekom ne vidimo. :juhuhu: :laola
Lenči a si mela mene v mislih s stavkom "ker ne morejo, da ne bi" a ne? Tokrat sem te pa :-- !

Uporabniški avatar
 micika
Veliko uspeha vsem, ki se boste jutri udeležili LM!!! :laola

Joj, kdaj bom jaz tako daleč, da bom pretekla vsaj 1 km? :cry:

Vprašanje za polžeke? Kako ste prišle do svojega prvega pretečenega km? Kako ste stopnjevale hojo-tek, oz. kako dolgo je trajalo od prvega prehojenega koraka do teka?
Uporabniški avatar
 IRA
micika napisal/-a:Veliko uspeha vsem, ki se boste jutri udeležili LM!!! :laola

Vprašanje za polžeke? Kako ste prišle do svojega prvega pretečenega km? Kako ste stopnjevale hojo-tek, oz. kako dolgo je trajalo od prvega prehojenega koraka do teka?

Micika meni se zdi idealnem začetek program po knjigi tek za začetnike, kjer se začne lepo postopoma, izmenjaje tek in hojo!

Seveda, da bo uspelo tudi tebi.
Drugo leto bomo na LM že navijali zate!

Pa seveda hvala za lepe želje!

Pa Pa
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Lenči a si mela mene v mislih s stavkom "ker ne morejo, da ne bi" a ne? Tokrat sem te pa :-- !

:wink: :lol: Slika
Uporabniški avatar
 lenči

Micika, lepo počasi, malo teka, velikoooo hoje, potem pa počasi podaljšuješ tek in zmanjšuješ hojo vmes. Časovno je težko opredelit, vendar je veliko veselje, ko daljšaš tek. Naj ti bo to merilo. Pa ne pozabi na počitek vmes, ne tekaj vsak dan, hodiš pa že lahko. Časovno ? 2 meseca,če se prav spomnim, potem pa je šlo kar lepo čedalje več. Odvisno od posameznika.
Uporabniški avatar
 micika
lenči napisal/-a:

Micika, lepo počasi, malo teka, velikoooo hoje, potem pa počasi podaljšuješ tek in zmanjšuješ hojo vmes. Časovno je težko opredelit, vendar je veliko veselje, ko daljšaš tek. Naj ti bo to merilo. Pa ne pozabi na počitek vmes, ne tekaj vsak dan, hodiš pa že lahko. Časovno ? 2 meseca,če se prav spomnim, potem pa je šlo kar lepo čedalje več. Odvisno od posameznika.

Aja, jaz pa že po enem tednu negodujem, da še ne gre.
:lol:

Včeraj sem imela spet pavzo, pa ne po svoji krivdi. Imela sem tako natrpan dan, da res ni bilo niti pol urice časa. Bom danes nadoknadila.

Še enkrat dober tek vsem! :D :D :D
 katrca
madonca, Micika, si zgodnja. ...hvala za dobre želje.
Uporabniški avatar
 natasa
Takole LM je za nami, upam da za večino uspešno. Jaz sem zelo zadovoljna OR popravila za 14 minut v kategoriji osvojila celo 3.mesto a kaj, ko sem to izvedela šele zdaj na netu, tako da je medalja ostala v Ljubljani. Jo bom pa poskusila dobit po pošti. :twisted:

Lenči sem videla, da si črnce pustila za sabo :juhuhu: , Katrce ne najdem med rezultati :oops: Turbo Roman je pa prižgal svoj turbo in prehitel Gospoda 5:00 , sicer sem tole po tihem pričakovala, Franc naslednjič pa revanš. :wink:

Ajde lepo se imejte

p.s. Micika upam, da si bila pridna tudi ti, pa čeptav ne na LM!! Pa drugo leto. :wink:

• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA