Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, čestitke za tvoj rezultat, nisem dvomila, da boš rušila rekorde. Medaljo boš pa že dobila. Katrca je v rezultatih, nekaj minut za mano je pritekla v cilj. Gospoda 5.0 je krč malo zaustavil in slavil je Turbo Roman :wink: .
Hja, od vsega me najbolj veseli, da sem črnce pustila za sabo :wink: .Sedaj pa počitek in priprave na Sladkih6. Aja, pa 21.12. je v planu, če bo Ksenija pozdravila nogico, ker sem obljubila, da jo spremljam na njenih prvih 21km. Si me :lol: .
No, več o današnjem dnevu je na blogu.
Lepo se vsi imejte in uživajte še naprej. Upam, da se je Franci tudi uspešno prebil do cilja in je noga vredu, da se nam bo še lahko pridružil pri teku. Je bilo res lepo srečati znane obraze med tekom.

Jančika, tebi pa veliko sreče in vse OK v prihodnjih dneh. Držimo pesti.
Uporabniški avatar
 Jančika
Bravo vsem, ki ste danes tekli :laola .

Lenči, hvala za lepe želje. Zdajle si grem spakirat torbo za bolnico, po operaciji v torek se bom pa javila Miciki. Še gruntam, če naj odpakiram športno torbo (vedno imam spakirano, da lahko odlaufam kako rundo, če smo kje naokoli), ampak po moje jo bom kar pustila pri miru in za bolnico spakirala eno drugo. Tak za spodbudo, da me bo čakala, ko se vrnem. Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Bravo vsem, ki ste danes tekli :laola .

Lenči, hvala za lepe želje. Zdajle si grem spakirat torbo za bolnico, po operaciji v torek se bom pa javila Miciki. Še gruntam, če naj odpakiram športno torbo (vedno imam spakirano, da lahko odlaufam kako rundo, če smo kje naokoli), ampak po moje jo bom kar pustila pri miru in za bolnico spakirala eno drugo. Tak za spodbudo, da me bo čakala, ko se vrnem. Lepo se imejte!

Pozdravi se in hitro okrevaj, da se nam pridružiš na našuh tekih!
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:. Aja, pa 21.12. je v planu, če bo Ksenija pozdravila nogico, ker sem obljubila, da jo spremljam na njenih prvih 21km. Si me :lol: .

Upam, da se je Franci tudi uspešno prebil do cilja in je noga vredu, da se nam bo še lahko pridružil pri teku.

Sem vedela!!! :roll: :juhuhu:

Če je bil samo krč , potem bo v sredo že dirkal z nami! :lol:

Aja pa hvala za čestitke. :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 micika
Čestitke vsem! :clap: :clap: :clap: :clap:

Ja, včeraj sem bila pridna. Upam, da se mi tudi danes izide (časovno, mislim). Sranje je zdaj ta prestavljena ura, ko bo že skoraj tema, ko pridem domov.

Lep dan! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Fotke bom pripravila tudi za našo tekaško skupino danes zvečer. Smo bili kar lepo zastopani :lol: in nekaj fotk je uspelo.
 katrca
najprej : tudi jaz želim dobro okrevanje Jančiki, ker zdravje je pa ipak prvo. Drugo : srečala sem Mojco 99, ki je sedaj v službi v Ljubljani, zato ji ne znese ob sredah z nami na tek. Tretje : kapo dol, punce, res ste bile glavne. Lenči je pokazala, da ima kondicije kot vol in je tokrat res dala vse od sebe, še najbolj v zadnjem delu, kjer pa je mene zmanjkalo. Začela sem dobro, potem sem zgubila nekaj časa, ker sem čakala kolegico ( pa sem kmalu ugotovila, da je brez veze, da jo čakam, ker mora vsak iti svoj tempo ), potem sem malo pospešila, da sem ujela Lenči in Francija, kos poti smo tekli skupaj, pri kakem 18km pa je meni začelo zmanjkovati, tako da sem morala parkart par peš korakov naredit, ker mi je celo hotelo biti slabo, pa zaklela sem se, da nikoli več ne grem, pa vse mi je šlo na živce, od ljudi ob progi do vsakega kg, ki ga imam preveč in ga moram v tistem trenutku s sabo nositi. No, vsaj vidim da moram res začeti z malo drugačnimi teki, da pridobim na kondiciji. Sicer pa ubogi Franci, je res imel nekaj težav na progi, upam, da si je opomogel. No, mene take težave niso pestile.
Zdaj, ko sem spočita, pa že imam nove ambicije in komaj čakam, da grem čez kak dan ali dva spet na progo, tokrat bom res malo bolj intervalno poskusila.
In še nekaj: zakaj nas razvrščajo po bruto času- a ni ravno neto čas pravi ? ker jaz si lastim čas 2.16.16 in ne 2.20, kolikor imam bruto.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a: Lenči je pokazala, da ima kondicije kot vol in je tokrat res dala vse od sebe, še najbolj v zadnjem delu, kjer pa je mene zmanjkalo. ......

pa zaklela sem se, da nikoli več ne grem, pa vse mi je šlo na živce, od ljudi ob progi do vsakega kg, ki ga imam preveč in ga moram v tistem trenutku s sabo nositi.

Haloooo, malo bolj seksi primerjavo bi pa lahko našla zame :lol: :wink: . kaj bi šele bilo , če me ne bi viroza imela rada.

Kile pa kar pri miru pusti, jaz sem dodatno kilo s sabo nosila v obliki pijače, si čisto vredu, samo lepo se pripravi na Sladkih6. Tam pa lepo počasi, gremo 7.00 tempo (Pajo tudi :wink: ) in naskakujemo kilometražo :laola . Sem včeraj dobila zelo veliko koristnih nasvetov od Inota in Sebi, kako se pripravit za Sladkih6, bom povedala naprej, ko se dobimo. In ugotovila sem, da imam samo še 23 km na razpolago do Sladkih6, da bo res tam padla uradna tisočica. Strela, se bo treba šparat :lol: :wink:. No, glede na zdravstveno stanje bo to ta teden itak čisto šlo.

Ja neto in bruto sta pa večni temi. Ne sekira se, važno je, koliko si dejansko tekla in drugo leto napadeš svoj neto čas, da bo boljši :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: Sem včeraj dobila zelo veliko koristnih nasvetov od Inota in Sebi, kako se pripravit za Sladkih6, bom povedala naprej, ko se :lol: .

No tole pa tudi mene ZELOOO zanima.
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a: Sem včeraj dobila zelo veliko koristnih nasvetov od Inota in Sebi, kako se pripravit za Sladkih6, bom povedala naprej, ko se :lol: .

Se mi je :idea: , da bi te utegnilo zanimati :wink: .Se bomo organizirale, da bo vse potekalo najbolje. Ideje so bile predvsem na samo izvedbo teka in podpore za tisti dan :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Se mi je :idea: , da bi te utegnilo zanimati :wink: .Se bomo organizirale, da bo vse potekalo najbolje. Ideje so bile predvsem na samo izvedbo teka in podpore za tisti dan :lol: .

Moj support je moj mož, s sabo bo vzel mizo , stol (lahko še kakšnega, če se še kdo pridruži, je čisto vseeno, če gremo z dvema avtomobilima). Sicer pa o podrobnostih v sredo. Da ne izdamo preveč podrobnosti :wink: ! :lol:

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Upam, da se vidimo v sredo. Ste že kaj spreminjale uro oz. traso teka?

Lp, Mojca :wink:
 katrca
[quote="lenči

Haloooo, malo bolj seksi primerjavo bi pa lahko našla zame :lol: :wink: . kaj bi šele bilo , če me ne bi viroza imela rada.

: .[/quote]

sorry, kondicije imaš kot lepa, pasemska volica z roza mašnico in briljantini uhani ...in brez vraničnega prisadka :D Bo tako bolje ? :D :D
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Zdravo!

Upam, da se vidimo v sredo. Ste že kaj spreminjale uro oz. traso teka?

Lp, Mojca :wink:

Jo bomo v sredo.
 katrca
jaz si bom na Sladkih 6 definitivno vzela dekico in knjigo, ker jaz več kot 2 uri in pol ne morem teči, pa če imam tempo 7 ali pa 17. Bom pa drugače uživala v prelepi jeseni v meni nepoznanih krajih. Zvečer pa potem grem še na martinovanje, če bom seveda še zmožna tovrstne zabave, ker tam je pa treba plesati do nezavesti.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA