Tae, podobno sporočilo ti pišem že tretjič, pa me je obakrat do sedaj zbrisalo - hudi škrati so najbrž v igri
Zelo na hitro ti bom povedal svoje videnje!
Pred dvemi leti sem bil v "vrhu", kjer sem osvajal priznanja na vsaki tekmi katero sem se lotil! Treniral sem kot norc, zraven pa krmaril med številnimi čermi, ki mi jih je predstavljalo življenje (otroka, služba, vsakodnevne obveznosti,...). Dve leti sem užival "slavo" in dve leti sem TRPEL! Muka mi je bila pomisliti na trening naslednjega dne...in potihoma sem si želel, da se vse skupaj konča! Končalo se je z grdim "padcem", ko se mi je izjalovil projekt "Pekratni IM", ki mu je sledilo še veliko razočaranje v ljubezni.
Pobral sem se tudi s pomočjo TF...od katerega pa sem se morda največ naučil prav to, da v športu ne rabiš rezultatov, stopničk, rekordov...da si lahko srečen in uživaš.
Sedaj že leto dni uživam...brez načrtov, brez ure, brez nečloveških ciljev. Z nasmehom grem na trening...in se tak tudi vračam. Ostaja mi ogromno energije za najppomembnejše - mojo družino. V glavnem, po dolgem času sem spet srečen!!!
Naučil sem se še nekaj! Ne glede na rezultate, te pravi ljudje enako cenijo!!!
In še nekaj Tae...sedaj sem bolj vzdržljiv in tudi hitrejši! Zakaj? Ne vem, morda zgolj zaradi dejstva, da je sedaj moje srce svobodno!
Uživaj v svobodi...
Žabc