Preberem nova članica - in sem vsa navdušena,... jeeej, še ena taka kot jst... potem pa rezultati.... ( bi se kr v zemljo pogreznila )
Moja zgodba podobna... športanje v OŠ in srednji, na faksu manj ( beri NIČ ), potem pa služba in še manj...Dokler te zdravje ne strezni - diagnoza TROMBOZA desne roke, strdek v vratu. Prepoved športanja za dva meseca, stroga dieta brez zelenjave
Kot, da mi bo težko!
Prepovedano je najslajši a ne? No pa sem začela pogrešat prav stvari, ki jih ne smem,.. z časom se je zdravje izboljšalo, roka je postala spet normalna in dobila sem zeleno luč za šport - tek...
Pa da vidimo...sem začela teč zaradi zdravja, zaradi mene, zraven še joga in vsa navdušena... problem nastane pri prvih bolečinah. Začela sem počasi, 2 km, 3 km,... sedaj pretečm 6km... sicer v polžkovem teku - oz. na Endemondu imam želvo

Strašne bolečine v kolenih in gležnjih, hoja po stopnicah prava muka.... pa pokostnica, mravljinci v podplatih...evo, pa je šlo navdušenje. Zato sem se prijavila na tale forum, da mi da malo elana...da vidim, da nisem edina, ki jo vse boli, pa čeprav ne tečem maratona in, da nimate vsi vrhunskih rezultatov, kar se hitrosti tiče.
Vsem, prav vsem pa kapo dol, da obujete copate in tečete....
Pozdravček, pa upam, da se še beremo in tipkamo...