Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Barb
marathon napisal/-a:Pol ti majko šefla pokaže strečing sedaj na žalost samo telepatsko.

Ej maraton a morjo vsi vedet,kaj vse znam. :roll:
Ampak si pozabu, da ta streching izvedem šele po prvih prijemih karteja,a ne. :roll:
A tega pa nisi upu povedat,da obvladam :evil:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ups :oops: 8) sem pozabil povedati, da imaš usnjen pas ( KARATE - XXX.day ).
Sam zdej ne vem kolk je koštal, če bojo hotli še drugi originalni pas v karatejua ALA BARB, pol nevem kaj naj jim rečem :oops: :o :wink: .
Sam al maš ti to vegeterijanskega ali mal bl ornk žvalskega, ker klele se pa dilema spet deli :lol: :lol: .
Ker vegeterijanski je bolj švoh.Resda je iz konoplje kar trden lahko.
Sam kakor bi von đenerale Lučko dejal ga čez govejega ali svinjskega ni :oops: :lol: mislim pasu.Po možnosti pa da je še malo prekajen.
:lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lucifer
Dons grem definitivno tečt okol jezera in bom postavu nov rekord: v številu slojev oblačil, brrrr!
LP Lucifer
Uporabniški avatar
 miro
Lucifer , škoda , ker se nismo srečali. To lahko nadoknadiš naslednjo nedeljo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 M_ap
Evo mene :lol: Sm laufu u soboto okol jezera, blo je -8 stopinj, mal čez sedmo zvečer, čas: 24:10 :lol: Nism mogu hitrej... sm pa ugotovu da je moja pot dolga 6.3km (neki tazga- od koder štartam)... nasledn dan sm spet pršu, sm pa sm odlaufu 25min (bl na izi zame :lol: ).... sm sreču ene dva modela u nedeljo na kontra (enga u mali zaki, druzga pa že nekje u mlinem). Pa nism laufu sam, z enim sm se zmenu k je pa odlaufu 19min.... me je našišu :lol: Eh bedn sm, to je to, ampak vaja dela mojstra 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
eh, ccc, bo se dolg trajal. lahka se oglasis takrat k bos 35 km odtekel zjutrej ob 8 pr minus 10 v tempu, k bo 50% hitrejsi od tvojga uceri.
Uporabniški avatar
 M_ap
Če je proga 5.8km pa jst laufam pol kilometra več, poj pridem na ene 22min :P

Ma dej Miha ti si pa prou en gnjavator smotan! Ti mislš da si dobr! Ha.... pa kaj, a mislš da me je mraz ustavu... :lol: :evil: Ti treniraš, jst ne... pa še vedno ni tazga lufta med nama :? Sam težiš neki, namesto da bi vzpodbuju :evil:
 Nataša
sej res, Miha, manjka ti pozitivne energije, mi k tečemo bl hitr okol blejskega, pokurmo vso žlehtnobo, teb se pa nabira :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Nataša napisal/-a:sej res, Miha, manjka ti pozitivne energije, mi k tečemo bl hitr okol blejskega, pokurmo vso žlehtnobo, teb se pa nabira :wink:
Uf kolk moram bit pol jest ze zleht,k grem tko pocas!Skrajn cajt da zacnem trenirat in spravim km saj na 6.59! :oops: Mogoce bi pa moral trenirat okol jezera?Sploh mi ni jasn kako ste lahko tko hitri,jest pa treniram in treniram pa nic! :oops: :oops: :oops: Men je unih 24 min fantasticen cas!!!Bi bil ful vesel,ce bi mi ratal v tricetrt ure okol jezera!
Nazadnje spremenil bigfrik, dne 31 Jan 2005, 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
M_ap napisal/-a:Če je proga 5.8km pa jst laufam pol kilometra več, poj pridem na ene 22min :P

Ma dej Miha ti si pa prou en gnjavator smotan! Ti mislš da si dobr! Ha.... pa kaj, a mislš da me je mraz ustavu... :lol: :evil: Ti treniraš, jst ne... pa še vedno ni tazga lufta med nama :? Sam težiš neki, namesto da bi vzpodbuju :evil:

SlikaSlika
Nataša, sevede, k sm pa toook zafrustriran k ne morm tebe ujet, tisti tvoj rekord 13 okol jezera mi je toook tezko dosegljiv da moram tle pol tezit forumovcem, kako je rezultat vazen Slika
 Nataša
dej Miha kr nehi laufat k tok dober k M_ap zihr ne boš nkol!!! on je car. ti pa sam neki na cajt gledaš... :wink:

p.s. moj rekord je 16:43 in ne 13. se pa trudm spravt na 16:42:59.
p.s.s. Bigfrik, upanja ne smeš zgubit. Upanje je vse. Tisti, ki upamo, živimo. Če ne upaš, nisi nič. Brez upanja je življenje brez smisla. :wink:
Uporabniški avatar
 M_ap
Bravo Nataša 8) :D :wink: Vidš, si mi spet voljo do teka vrnila :D
Uporabniški avatar
 Fotr
M_ap napisal/-a:Če je proga 5.8km pa jst laufam pol kilometra več, poj pridem na ene 22min :P

M_ap, če tečeš po cesti okoli Vile Bled, potem je več kot 6 km, če pa tečeš pod vilo, po sprehajalni poti, potem je manj kot 6 km. Odvisno je tudi, ali tečeš pri Grajskem kopališču po spodnji poti ali po cesti naprej mimo Riklijeve vile, ali pod hotelom Toplice ali po cesti mimo Toplic. Lahko tečeš tudi tik ob jezeru po lesenem podestu, ki služi za sprehajalce ali pa zgoraj po cesti.
Ampak, vidim, da si talent, če brez treninga pretečeš 6 km v dobrih dvajsetih minutah, to je 3,5 minut za en kilometer. Pri takem talentu se ti pa splača malo bolj trenirati tek.
Daj malo povej o sebi, kaj še počenjaš polega teka. Če boš redno treniral, pa ne samo tek, ampak še kaj zraven, verjemi, da boš kmalu imel rekord okoli jezera. Pa tudi če ga ne boš, saj je vseeno. Pridi enkrat na kakšen skupinski tek ali na kakšno tekmo, da se spoznamo.
Če rabiš kakšen nasvet za tek, kar vprašaj, ti bomo vse povedali.
 Nataša
Kako je pa tebi pravzaprav ime?
Uporabniški avatar
 M_ap
Fotr napisal/-a:

M_ap, če tečeš po cesti okoli Vile Bled, potem je več kot 6 km, če pa tečeš pod vilo, po sprehajalni poti, potem je manj kot 6 km. Odvisno je tudi, ali tečeš pri Grajskem kopališču po spodnji poti ali po cesti naprej mimo Riklijeve vile, ali pod hotelom Toplice ali po cesti mimo Toplic. Lahko tečeš tudi tik ob jezeru po lesenem podestu, ki služi za sprehajalce ali pa zgoraj po cesti.
Ampak, vidim, da si talent, če brez treninga pretečeš 6 km v dobrih dvajsetih minutah, to je 3,5 minut za en kilometer. Pri takem talentu se ti pa splača malo bolj trenirati tek.
Daj malo povej o sebi, kaj še počenjaš polega teka. Če boš redno treniral, pa ne samo tek, ampak še kaj zraven, verjemi, da boš kmalu imel rekord okoli jezera. Pa tudi če ga ne boš, saj je vseeno. Pridi enkrat na kakšen skupinski tek ali na kakšno tekmo, da se spoznamo.
Če rabiš kakšen nasvet za tek, kar vprašaj, ti bomo vse povedali.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA