Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: POPUST ZA ČLANE TF VELJA NA TEKAŠKE ARTIKLE, KI SO V REDNI PRODAJI Z REDNIMI CENAMI. POPUST NE VELJA ZA TEKAŠKE ARTIKLE NA RAZPRODAJI ALI Z AKCIJSKIMI CENAMI !!! :idea:

lp ts Čopova 14
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vse lepo in prav, ampak problem je v nečem drugem. Sem hotel dobit Salomon XA Pro 3D in v času razprodaj modelov sploh ni na policah, tudi če bi jih kupil po ne-razprodajni ceni.
torej, kdaj bo nazaj normalna ponudba, da bi se lahko končno odločil med XT Wings in Pro 3D, konec januarja, februarja?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Bi vam ga z veseljem ponudil na policah, če bi imel še kak par v skladišču... samo ga nažalost nimamo veliko... dva komada ženskih pa moškega samo še usnjenega... pa lp

ts čopova 14
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Na policah že čaka nova ponudba omenjenega Salomonivega modela :) z in brez gore-tex membrane za moške ter z gore-tex membrano za ženske :)

lp ts čopova 14
 diler
No, da mal dvignem temo :) ;)

POHVALA sicer internetni strani, amapk vseeno :

http://www.abp-sport.com/

Ugodne cene, kvalitetni izdelki ter dobro svetovanje :) !!!

To je vse kar šteje !

Toplo priporočam !!!
 ton
Kot sitna rit takoj zakislim: zadnje novice na www so iz decembra, pri OHjih je refil s polovično težo osnovnega izdelka DRAŽJI od originala, kar je vsaj neekološko. Vseeno pa pozdravljam konkurenco.
 diler
ja, je res, da stran ni ravno updatana vsak teden..ampak sem bil zadovoljen z svetovanjem in ponujenim ... :)

lp
Uporabniški avatar
 nada
Pohvala, Juretu iz Tomas sporta v Btc-ju, prijazen pri prodaji, kljub mojim muham :oops: pa zrihtal reklamacijo tako kot se šika...skratka tko nekako se prodaja in svetuje.
Uporabniški avatar
 Loni
Saj to tudi ne paše ravno sem, ampak po prebiranju vsega o tem, kako usposobljeni so prodajalci v večjih trgovinah - zame so se še vedno potrudili, mi je pa izredno všeč iskrenost - zadnjič se mi je dečko v Hervisu opravičil, ker ni bil iz foha, kolega je bil pa ravno na malici, sem pa malce počakala. Mi je pa prodajalka v Iglu Sportu, ko sem kupovala svoje prve plezalke, strokovno oddrdrala naučeno, potem sem jo pa vprašala, če to pozna iz lastnih izkušenj, pa se je samo zasmejala, tako so jo pač naučili. Ali pa eden iz iste štacune, ki se mi je dve leti skupaj zdel izredno nesramen in sem šla raje ven iz trogovine, če sem njega zagledala. Pa se je enkrat tako trudil z mojimi pohodniškimi palicami, da sem se mu prišla naslednjič osebno zahvalit. Ni vse samo v grajanju, ampak tudi v pohvali.
kar se pa TS na Čopovi tiče, se jim zahvaljujem za potrpežljivost in vljudnost, ker znam biti izredno tečna. Sem seveda šla danes za dolge tekaške majce pogledat, ena Adidasova mi je takoj v oko padla, tistih Nike pa še niso razpakirali.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA