Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matej712
Izi, imam še en predlog - pri vremenu zamenjaj "sončno" z "jasno" in potem ne potrebiješ vremena "noč".
Uporabniški avatar
 katjaT
Jst sem se tud registrirala in je tole res fajn zadevca. :clap:
Potem pa vidim še vse druge tekaške fanatike, koliko km so že samo v februarju naredil (pa smo komaj 6.) pa se kar malo zafrustriram :oops:
No, ampak počasi se deleč pride. Bom počasi tud jest kam prišla :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
katjaT napisal/-a:Jst sem se tud registrirala in je tole res fajn zadevca. :clap:
Potem pa vidim še vse druge tekaške fanatike, koliko km so že samo v februarju naredil (pa smo komaj 6.) pa se kar malo zafrustriram :oops:
No, ampak počasi se deleč pride. Bom počasi tud jest kam prišla :juhuhu:

Ja, dnevnik je res fajna stvarca :arrow: pohvala Izidorju :!: Sicer katjaT tudi jaz sem začel pred dobrimi dvemi leti z zelo malo kilometri na mesec, zato tisto velja kar praviš POČASI SE DALEČ PRIDE, zato kar počasi nadaljuj pa bo :wink: :!:

Lp
Uporabniški avatar
 Hojca
Tud jst uporabljam tale dnevnik, res fajn :clap: , ful hvala Izidorju :cast: .

Pa še vprašanje:
:arrow: Nekam bi si pisala druge vrste rekreacije (npr. odbojka, badminton), pa sem vpisala kar pod fitnes (dodala pod opis), vendar tega v pregledu ne vidim. Mogoče bi dodal pod športe še rubriko "drugi športi" ali "razno" :?:
Nazadnje spremenil Hojca, dne 15 Feb 2008, 06:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
mojculja napisal/-a:Tud jst uporabljam tale dnevnik, res fajn :clap: , ful hvala Izidorju :cast: .

Pa še vprašanje:
pa sem vpisala kar pod fitnes (dodala opombo), vendar tega v pregledu ne vidim. :?:

tudi mene zanima pregled za FITNESS. kako in kje.
Uporabniški avatar
 50cent
Mogoče eno vprašanje za računalničarje :)

Zakaj mi vedno ko kliknem na povezavo Tekaški dnevnik v mapi priljubljene napiše: Query failed : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE `ID` = '83' LIMIT 1' at line 1?? :? :?:

Ko pa stisnem F5(osveži) pa vstopim normalno v Tekaški dnevnik

Naj še povem, da prej s tem ni bilo težav...

Hvala.

Lp :)
Uporabniški avatar
 bigk
Ali uporabljata Internet Explorer? V Firefox-u tega erroja ne izpiše. Problem je v "cookie-u", ki ga brskalnik shrani. Če se ob koncu dela odjaviš in se cookie zbriše, erroja ni. Ne bi pa mogel reči ali je problem v samem brskalniku ali v zapisu cookie-ja ...
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Meni v Firefoxu to javi. Imam na enem zavihku www.tekac.net, in ko odprem internet, z desnim klikom izberem odpri v zavihkih. Odjavljam se ne. Imam nastavljeno, da me samodejno vpiše, oz. da si zapomni nik in geslo. Tako počem vedno, ta error se pojavlja le zadnji čas. Mislim da odkar je dodano še plavanje.
Uporabniški avatar
 izidor
Napaka odpravljena.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Imam eno vprašanje. Opazila sem, da je pri vpisovanju teka dodana možnost, da se poleg kilometrov naredi kljukica za kumulativo.

Čemu to služi?

Pa dopade se mi tudi ta banner od Izidorja.
Uporabniški avatar
 mediterano
Izi čestitke in hvala, sem komaj zdaj zasledil ta dnevnik. Super je!
 Puskin
jaz sem tudi šele zdej malo podrobnejše pregledal...zanimiva zadeva!
Uporabniški avatar
 Vreme
Izidor, kaj drugega reči kot izvrstno, še grafe si nam po novem privoščil!!!

:clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA