Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bigfrik
To sem tud jest ugotovu ja da so majice mal kratke,pa tud ce navleces xxl nic ne pomaga,mogoce je pa to nova moda ,da zdej moski kazejo popek :oops: ,men je to definitivno lepse pri zenskah :shock: :shock: :shock: :twisted: :!:
Uporabniški avatar
 Tjaša
bigfrik napisal/-a:To sem tud jest ugotovu ja da so majice mal kratke,pa tud ce navleces xxl nic ne pomaga,mogoce je pa to nova moda ,da zdej moski kazejo popek :oops: ,men je to definitivno lepse pri zenskah :shock: :shock: :shock: :twisted: :!:

Ja, Bigfrik, se morm tud jest prtož't! :evil: :twisted: Čist vse užitke ste nam moški vzel: pobrite noge (da se vam ljubi), pa ženske pajkice, a zdej boste pa še popke kazal - upam, da bo vsaj tu kaj videt :!:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Hmmm :!: No ja,nog si se ne brijem,ceprav mi je pri masazi povsem jasno,zakaj nekateri to pocno,auc :cry: ,na pajkice tud se nisem presaltal,ampak v tole z popkom bom pa kot vse kaze prisiljen,so me zgleda ko sem bil majhen prevec zalival,pa se sam nadaljujem to tradicijo,le da zdej to pocnem z pivom :P :!:
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

danes smo ob analizi po teku po PST imeli priložnost od blizu pogledati majice. skupaj smo ugotovili, da so cifre (oznake velikosti) dokaj velike, tako da so nekateri svoja naročila že spremenili. nočem vas strašiti a če imate možnost, stopite v kak Tomas sport in si majice oglejte od blizu.

spodaj pa prilagam skene kartončkov, ki so na majici, da boste imeli boljšo predstavo o materialu in da jih boste v trgovini lažje poiskali.

Slika
Slika
Slika

majice so sicer domače izdelave iz uvoženega materiala, kaj več o tem bi pa vedel povedati superga...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest sm sprobal zadeve v soboto, majce res mal velke, tko da mam jest komplet velikost S.
 superga
Ero,
Pazite še na nekaj in sicer MAJICA W pomeni ženska majica, MAJICA pa pomeni moška majica.
Glede na nekatere komentarje na forumu in ker so nekateri pisali ravno o tem, da so majice majhne (mislim, da so moški pomerjali ženske velikosti ?) pazite katere majice pomerjate !!
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 Bor
sej ne vem ....a se da naročit pajkice in še tekaške hlačke?

lp bor
Uporabniški avatar
 mare
A mi lahko kdo pove, kako velika mora biti majica, ohlapna ali oprijeta. V trgovini je bil prodajalec sicer prijazen, ampak je lepo povedal, da se na tek ne spozna. Meni je M bila precej ohlapna, sploh čez trebuh se mi je zdel nekako nosečniški kroj. (srajce drugače nosim št. 41).
Uporabniški avatar
 Fotr
mark napisal/-a:A mi lahko kdo pove, kako velika mora biti majica, ohlapna ali oprijeta...

Če imaš obilnejši trebuh (kot jaz), :shock: je bolje ohlapna, da se ne vidi izboklina, če pa si šlank, :D je pa bolje oprijeta, da se vidi vdolbina in da lahko kažeš popek, kot je sedaj trend. :D :D
Uporabniški avatar
 mare
Hvala fotr
Uporabniški avatar
 milkec
Bor napisal/-a:sej ne vem ....a se da naročit pajkice in še tekaške hlačke?

lp bor

v prvi rundi ne! Mogoče bo tej prvi rundi, ki se konča v petek se bo dalo še kaj naročiti, ampak o tem po zaključitvi prve runde.
Uporabniški avatar
 milkec
Pa še nekaj sva z Erotom ugotovila. Obrazec ima lahko nekaj težav pri brskalnikih, ki niso internet explorer. Tako da če vam ne dela poskusite še z IE, če imate to možnost!
Uporabniški avatar
 runner
Ime majice "Runner" je kot moj nick...
hocem avtorske pravice :lol:

runner
 Nataša
čeprav zaupam Tjašinim napotkom, sem dons vseen zavila v Tomas sport, če sem bla že lih tam...moram priznat da se s pajkicami nismo dobr gledal, so zame prekratke, noge pa niso glih moj atribut tko da ostajam pr unih čez kolena in še posebi pr mojih ljubljenih zgonenih strganih hlačah 3s šport.

Tjaša, bla sem prav "lišpova" tam pred špeglom, he he! :D :D
hlačke...jih nisem niti probala.

majce majo pa brez rokavov in s kratkimi - kere so prave? pri ženskih modelih je S sicer vseen mal velika, sploh pri rokavih, ampak sem jo naročila že iz pripadnosti TF-ju, če drugega ne. pa material je v redu, seveda, da ne bom samo kritizirala.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA