Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 glumac
ITAK! Včasih smo rekli "puno priča malo radi"
Uporabniški avatar
 tae
Vedel sem, da se ne bo nihče javil. (glumca ne štejem, ker je provokator) :twisted: Jaz odstopam. Vidim, da glumac drži s hribovcem, ni problema. Sama sta ista. Moj namen je bil dober, brez podpore se pač ne da nič narediti. Zadevo prepuščam v druge roke, tam kjer je itak že nekaj let.
Uporabniški avatar
 daneb
Kar nekaj je bilo tukaj povedanega. Seme je bilo vsejano zraslo pa nič. Tisti, ki mislite, da Vam bodo drugi pripravili stezo za trenirat ste se verjetno malo ušteli. Udarniško akcijo sem predlagal zato, da vidm koliko Vas je zainteresiranih, da se steza uredi. Vidim, da takšnega tekača Kamnik ne premore. Opazil pa sem tudi, da s sestankom najbrž ni bilo nič saj tudi nihče ni obljubil, da pride. :beer: :pivo:
Uporabniški avatar
 tae
daneb, glede na trenutne vremenske razmere bo stezo kmalu prekril sneg, tako da bo narava opravila delo namesto nas. :D
Uporabniški avatar
 daneb
tae napisal/-a:daneb, glede na trenutne vremenske razmere bo stezo kmalu prekril sneg, tako da bo narava opravila delo namesto nas. :D

Misliš, da bo kaj snega letos po nižinah? Spet ga bo treba kidat in jaz ga imam kar veliko za premetat.

Torej se pravi, da smo s štadionom za letos zaključili. Škoda. :D
Uporabniški avatar
 daneb
Opazil sem, da je steza na štadionu po gasilskem tekmovanju dokaj čista in primerna za treniranje. Na stezi pa klub temu nisem opazil niti enega tekača, ki bi to ugodnost koristil :)

Nekje sem slišal, da je Občina odobrila za ureditev štadiona 600 tisoč € torej skoraj toliko kot zasebniku v Tunjicah za asfaltiranje ceste v gozd
( bajagi zdravilni gaj ). Nisem si mislil, da občinski svet premore takšno število vraževernih svetnikov, da kaj takega izglasujejo. :bum:
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Jest sem glih dons ob 8 uri podal na stadion,naredil sem par stopnjevan za jutrišno tekmo v Avstriji.Moram reč da je steza kar solidno pripravljena za treniranje,ker je malo vlažna,ko pa se bo izsušila bo zopet ista pesem.
Tistih 600 tisoč eur se pa kar iz glave zbi do novih volitev. :twisted:
lp OLSON :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Dejansko že dolgo časa nisem bil na našem kamniškem štadionu. Danes, ko sem videl ponovno odprto temo na forumu, sem si rekel, da ga sprobam. Tako sem sedaj prišel iz treninga na štadionu, kjer sem odtekel 10x400m intervale in dejansko je proga dobra. Ravno prav "potlačena", zato sem s treningom in časi zadovoljen. Je pa tudi tako, če te nekaj časa na določeni lokaciji ni, potem kar bolj leti. Evo, pa še rima se.

Olson, ne vem sicer kam greš jutri, želim pa ti veliko uspehov, kar pa vem da zate sploh ni problem, saj daš vsakič vse od sebe.
Uporabniški avatar
 daneb
olson napisal/-a:Hojla :lol:
Jest sem glih dons ob 8 uri podal na stadion,naredil sem par stopnjevan za jutrišno tekmo v Avstriji.Moram reč da je steza kar solidno pripravljena za treniranje,ker je malo vlažna,ko pa se bo izsušila bo zopet ista pesem.
Tistih 600 tisoč eur se pa kar iz glave zbi do novih volitev. :twisted:
lp OLSON :wink:

Živjo Olson, Za tistih 600 000€ sem izvedel od poluradnega vira in mu kar verjamem.
Tudi jaz Ti želim tako kot Tae na današnji tekmi veliko uspeha :D
Uporabniški avatar
 Slabe
js bi v tej temi samo nekaj povedal....res super da se je to nekdo končno spomnu kako bi vsaj pripomogl h temu d bi v mekinjah objekt vsaj deloval kot štadion...res super....ampak...glede na to kakšen je naš župan in koliko je že naredil za to občino se bojim da bo vse skupaj zelo težko...pa tudi če bi nekako prišli do denarja s pomočjo sponzorjev MI tekači sami se tu pojavi novi problem...na stadionu trening naj nebi bil mogoč za drug kot za člane nk kamnik in pos elektronček triatlon...nekaj je to ko zjutraj pridemo na stezo in odtečemo nekaj krogov...če pa to poskušaš narediti v času npr. nogometnega treninga pa te že "ganjajo"-oprostite izrazu-z igrišča dol čeprav po stezi v tistem trenutku ne teče nihče...zato se včasih sprašujem čemu se trudim in se trudimo, saj vendar nimamo od tega nič več kot le precej manj živcev...
v kamniškem odnosu do športa manjka še (vsaj pomojem) precej profesionalnosti...

lp
Uporabniški avatar
 zatopek
LP pozdrav vsem Kamniškim forumovcem

Ravnokar sem pregledoval stare prispevke pa mi je v uč padel prispevek o kamniškem štadionu.Zanima me ali se je vsa stvar kaj spremenila ali pa je štadion še vedno v takšnem stanju kot je bil.Sicer grem z avtom dostikrat mimo pa nisem nič videl.

AJDE.
Uporabniški avatar
 daneb
zatopek napisal/-a:LP pozdrav vsem Kamniškim forumovcem

Ravnokar sem pregledoval stare prispevke pa mi je v uč padel prispevek o kamniškem štadionu.Zanima me ali se je vsa stvar kaj spremenila ali pa je štadion še vedno v takšnem stanju kot je bil.Sicer grem z avtom dostikrat mimo pa nisem nič videl.

AJDE.

Stanje Kamniškega štadiona se je spremenilo na slabše saj steze nihče ne uporablja za kar je bila zgrajena. NKKamnik jo uporablja za odlaganje dodatnih golov in pokošene trave vsaj tiste, ki jo kosilnica lahko odvrže tako daleč. Iz te trrave se potem naredi kompost, ki služi temu, da je steza lepo zaraščena s plevelom.
V Kamniku ima štadion v upravljanju NK, ki vedri nekje v vaški ligi, če sploh kje.
Velika škoda je objekta na tako lepi lokaciji, da je neizkoriščen razen predšolskega nogometa ostali nimajo možnosti koriščenja. Enkrat na leto imajo gasilci tekmovanja ob tej priliki za silo počistijo tudi stezo redno pa jo ne vzdržuje nihče.
Uporabniški avatar
 daneb
Vprašanje za gorske
kolikokrat ste
tekli tukaj mimo?
Slika
Nazadnje spremenil daneb, dne 10 Jan 2008, 06:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 muflon
kje mimo s slike se ne vidi
lp
Uporabniški avatar
 daneb
muflon napisal/-a:kje mimo s slike se ne vidi
lp

Tukaj je malo večja slika.
Slika
  • 1
  • 4
  • 5