Zdej pa drugi del ...
Ja, leto je že skoraj pri koncu ... in "konec sezone" se iz dneva v den prestavlja.
Sicer so te konci in začetki sezone meni še čisto novi ... so pa zanimivi za poslušat.
Pri meni je bilo ponavadi tako, da se je sezona začela konec avgusta in končala konec oktobra ... potem se je spet začela marca in končala maja
No pa sej to, da je letos vse drugače sem že povedala, a ne?
Zdej je tak čas, da se veliko govori o novih planih, željah, ciljih ... verjetno bi bil čas, da tudi jaz kakšnega zapišem. Je pa zanimivo, da še kar nisem nič kaj dosti razmišljala o letu 2009, verjetno zato, ker mam še vedno plane za "letošnjo sezono"!
No pa jih zapišimo ...
Nekaj decembra je še ostalo in še nekaj stvari bi rada v tem veselem decembru izpeljala:
1. tek iz Borovnice do Ljubljane - 20+km (predvidoma sobota 13.12.2008)
2. Ultra maraton Istra ali kako bomo praznovali Ksenjin rojstni dan v mega super duper družbi

(21.12.2008)
3. Rada bi, da se mi do konca leta na Garminu obrne cifra 500km (šteto od sredine avgusta).
Tole mislim, da bo šlo mimogrede skozi, saj mi manjka samo še 40km
4. morski tek, rada bi pretekla progo Izola - Strunjan - Beli križ.
Lonely pravi, da je cca 8km v eno smer, so pa konkretni kucli vmes ... volja je, želja tudi, bolj je vprašanje, če bom do konca leta sploh kaj na obali
Drugače bo pa pač ta tek padel na 2.1., saj bom čez novo leto gotovo na obali. Ampak pridem pa šele 31.ga zvečer ... tko, da ne vem, če bo šlo skozi v letu 2008 ...
Se pa nebi sekirala, če bi bila ta proga moja otvoritvena proga v letu 2009
Tkole ... pa so zapisani
Za leto 2009 pa si za enkrat želim udeležbe čim več tekov (kar na enkrat človek ugotovi, da jih je preveč, da bi jih še poimensko pisal)
Želim si pretečt čim več 21k, nabrat lepo kilometrino in si naredit konkretno bazo za nadaljne podvige.
Postaviti osebni rekord v Palmanovi!
in pretečt maraton na Sladkih6
To zgoraj so sanje in sanjske želje ... vem, da se jih da uresničit, vem da so tako teoretično kot praktično možne ... pa vseeno!
Želja no.1 je pa še vedno ena sama: DA ME TEK NE MINE!
Da me spet ne odnese s kakšnega ovinka, da ne pozabim na vso to lepoto, ki ste mi jo v letošnjem letu pomagali odkrit!!!
TF je zakon
Tko .. zdej grem pa tečt, da nam sam pisala

... pravijo, da ni lepote brez trnja