Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
lonely napisal/-a:
IRA napisal/-a:Uh lonely, tole si pa tako lepo napisal :oops:
Hvala :wink:

Se bom trudila še naprej, v takšni krasni družbi je to užitek in ne boj :twisted:

No,koliko krat še spimo do Malega kraškega maratona v Sežani?

Uf, uf ... kdaj je to? :oops: :P
Uporabniški avatar
 lonely
IRA napisal/-a:
lonely napisal/-a:

Se bom trudila še naprej, v takšni krasni družbi je to užitek in ne boj :twisted:

22.03.2009

http://www.sport-sezana.com/prireditve/prireditve.asp
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:
lonely napisal/-a:

in kolikokrat do Umaga ;)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lonely napisal/-a:

IRA takole, v Sežani pa tečeva skupaj :lol: :wink: . Da ne boš pozabila na WC pred štartom, da boš dovolj pila med tekom, da ne boš pozabila na okrepčilo in da mi boš za zajčka :juhuhu: . Ker se bojim, da te bom komaj dohajala :wink: :lol: . V Sežani meni čas ni tako bistvenega pomena oz. je na nek način, vendar vseeno. Tako, če hočeš še mojo družbo poleg Pajotove, zmenjeno :wink: :D .
Drugače pa še enkrat, sem ti že na Sladkih6 rekla, da je 21ka zate mala malica in da itak ni dileme, ker šibaš kot strela. Res, super si tekla in prav veseli me, da je šlo tako gladko. Mislim, da bi ti kar lepo še malo hitreje tekla, če se ne bi ustrašila mojega "hitrega" :oops: tempa, ki ga ni bilo :lol: .
Se prav veselim, da jo mahneva še kdaj skupaj na kRožnik, pa obdelava vsa vprašanja po dolgem in počez :wink: .
:cast: :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 pajo
Sežana bo tako hitro prišla kot burja iza ovinka. Ekola danes smo 26.XI. sledi veseli december ,boleči januar februar je itak kratek kot ponavadi pa smo v marcu. Prehitro nam mineva tale čas.
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:@Cormi ... hvala in čestitke tudi tebi, res si bila krasna... ampak kakor te vidijo moje oči imaš ti še tolko fore, da te bo drugo leto cel forum gledal v hrbet :wink:

Iz tvojih ust v božja ušesa. :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Velja, velja ...
Barbarin tek (to že moram it, zaradi pripadnosti do imena :twisted: ), Umag :wink: (ali zalivanje Ksenjinega rojstnega dne), Sežana z lenči ... :juhuhu:

Matr, tole mi je všeč ... saj človek sploh ne more, da nebi :D :lol: :lol:

Krasni ste!

Sam še neki moram za moje "vampe" najdet, ker tole je pa res neprijetno :roll: pol pa s polno paro v treninge :twisted:

Drugače pa sem danes tekla 10km pri minus 2,5 in je bilo krasno, res krasno.
Po tleh sicer že krepko ledeno, tako da sem krožila sem in tja ... noge lahke, muzika v ušesih, ritem je šel kar sam od sebe ... pa tako se mi je zdelo, da počasi in previdno tečem ... pazim na led, na enem koncu sem skoraj padla, ker sem se ZALETELA v kup snega (je blo enih 200m brez javne razsvetljave).

Mislila sem odtečt kakšnih 5, 6km potem pa sem kar podalješvala in podaljševala ... in nabralo se je 10km s tempom 6:33

Krasno je bilo ...
Samo zdej me spet trebušček boli :cry:

Lp
Uporabniški avatar
 lev-inja
Vedno znova in znova dobim solzne oči, ko prebiram tvoj zapis..... tako živo in doživeto..... tako polno emocij..... bravo punca :!: :!: :!: Res si nekaj posebnega. :heart

Osvojila si, kar je meni v tem trenutku nedosegljivo. ČESTITAM :heart
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Velja, velja ...
Barbarin tek (to že moram it, zaradi pripadnosti do imena :twisted: ), Umag :wink: (ali zalivanje Ksenjinega rojstnega dne), Sežana z lenči ... :juhuhu:

Matr, tole mi je všeč ... saj človek sploh ne more, da nebi :D :lol: :lol:

Krasni ste!

Sam še neki moram za moje "vampe" najdet, ker tole je pa res neprijetno :roll: pol pa s polno paro v treninge :twisted:

Drugače pa sem danes tekla 10km pri minus 2,5 in je bilo krasno, res krasno.
Po tleh sicer že krepko ledeno, tako da sem krožila sem in tja ... noge lahke, muzika v ušesih, ritem je šel kar sam od sebe ... pa tako se mi je zdelo, da počasi in previdno tečem ... pazim na led, na enem koncu sem skoraj padla, ker sem se ZALETELA v kup snega (je blo enih 200m brez javne razsvetljave).

Mislila sem odtečt kakšnih 5, 6km potem pa sem kar podalješvala in podaljševala ... in nabralo se je 10km s tempom 6:33

Krasno je bilo ...
Samo zdej me spet trebušček boli :cry:

Lp

ja ja lahko njej... ona bo ZALIVALA... torej moram imet dovolj Aque s seboj... sam kaj bo ona mela ko bom jst umirala ;)
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:
ja ja lahko njej... ona bo ZALIVALA... torej moram imet dovolj Aque s seboj... sam kaj bo ona mela ko bom jst umirala ;)

bom jaz s tabo umirala...
Uporabniški avatar
 Ksenija
Bog...aleluja o jeee... amen... še je bog... Lenči naju bo pa vzpodbujala pa mogoče čisto mogoče še kdo ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Ja, takolele je ...

Najprej lepo po vrsti ... lev-inja, hvala za pohvale!
Se bomo trudili naprej!! :lol:

Ksenija in niki ... dragi moji prijateljici.
V Istri bomo mel čisto dovolj časa tako za umiranje, tako za AQUO, tako za čvek kot za uživancijo :twisted:

Družba pa bo itak krasna, trio adijo in naš multi-kulti-motivator z ruzakom :twisted: :twisted: :twisted:
In še našega zvestega oboževalca bomo mele zraven. Je rekel, da ko nas ujame bo z nami lepo capljal "še tistih 22km" ... kao za iztek a :twisted: :twisted: :twisted:

Jupijeja ...

No od zgoraj naštetih smo med tem Barbarin tek že postavili pod streho ...
Prišli, pobreli medalje in šli :twisted:
Vmes pa še vse polno smeha, klepetanja, objemanja in zvlivanja čustev tako in drugače :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
Zdej pa drugi del ...

Ja, leto je že skoraj pri koncu ... in "konec sezone" se iz dneva v den prestavlja.
Sicer so te konci in začetki sezone meni še čisto novi ... so pa zanimivi za poslušat.
Pri meni je bilo ponavadi tako, da se je sezona začela konec avgusta in končala konec oktobra ... potem se je spet začela marca in končala maja :twisted:

No pa sej to, da je letos vse drugače sem že povedala, a ne? :twisted:

Zdej je tak čas, da se veliko govori o novih planih, željah, ciljih ... verjetno bi bil čas, da tudi jaz kakšnega zapišem. Je pa zanimivo, da še kar nisem nič kaj dosti razmišljala o letu 2009, verjetno zato, ker mam še vedno plane za "letošnjo sezono"!

No pa jih zapišimo ...
Nekaj decembra je še ostalo in še nekaj stvari bi rada v tem veselem decembru izpeljala:

1. tek iz Borovnice do Ljubljane - 20+km (predvidoma sobota 13.12.2008)

2. Ultra maraton Istra ali kako bomo praznovali Ksenjin rojstni dan v mega super duper družbi :twisted: (21.12.2008)

3. Rada bi, da se mi do konca leta na Garminu obrne cifra 500km (šteto od sredine avgusta).
Tole mislim, da bo šlo mimogrede skozi, saj mi manjka samo še 40km :wink:

4. morski tek, rada bi pretekla progo Izola - Strunjan - Beli križ.
Lonely pravi, da je cca 8km v eno smer, so pa konkretni kucli vmes ... volja je, želja tudi, bolj je vprašanje, če bom do konca leta sploh kaj na obali :roll:

Drugače bo pa pač ta tek padel na 2.1., saj bom čez novo leto gotovo na obali. Ampak pridem pa šele 31.ga zvečer ... tko, da ne vem, če bo šlo skozi v letu 2008 ...
Se pa nebi sekirala, če bi bila ta proga moja otvoritvena proga v letu 2009 :twisted:

Tkole ... pa so zapisani :twisted:

Za leto 2009 pa si za enkrat želim udeležbe čim več tekov (kar na enkrat človek ugotovi, da jih je preveč, da bi jih še poimensko pisal) :twisted:

Želim si pretečt čim več 21k, nabrat lepo kilometrino in si naredit konkretno bazo za nadaljne podvige.

Postaviti osebni rekord v Palmanovi!

in pretečt maraton na Sladkih6
:twisted:

To zgoraj so sanje in sanjske želje ... vem, da se jih da uresničit, vem da so tako teoretično kot praktično možne ... pa vseeno!

Želja no.1 je pa še vedno ena sama: DA ME TEK NE MINE!
Da me spet ne odnese s kakšnega ovinka, da ne pozabim na vso to lepoto, ki ste mi jo v letošnjem letu pomagali odkrit!!!

TF je zakon :laola

Tko .. zdej grem pa tečt, da nam sam pisala :lol: 8) :roll: :roll:
Nazadnje spremenil IRA, dne 09 Dec 2008, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
Torej odpiraš sezono 2009------02.01.
Nazadnje spremenil lonely, dne 09 Dec 2008, 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
lonely napisal/-a:Torej odpirava sezono 2009------02.01.------skupaj

A me boš porival v hrib al kva :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA