Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a:...najinih slik ni potrbno kranclat, ker sva pac krasna. saj nisva kriva, ampak tako pac je he he he ....

To pa takoj potrdim, ali bi pa še rekel, da jih je treba celo malo spacat, če ne bova imela probleme z oboževalkami! :oops: :shock: :D
Uporabniški avatar
 5rca
Fotr napisal/-a:
matjaz napisal/-a:...najinih slik ni potrbno kranclat, ker sva pac krasna. saj nisva kriva, ampak tako pac je he he he ....

To pa takoj potrdim, ali bi pa še rekel, da jih je treba celo malo spacat, če ne bova imela probleme z oboževalkami! :oops: :shock: :D

seveda nista kriva, sta kr precej ravna :oops: :oops: krasna pa tudi :lol: :shock: :lol:
 mala
...kako je s temi prijavami za ekipo :?: . Sem tudi kandidatka :D ! Zdej je zame očitno obdobje projektov in pametnih odločitev, sploh pa se je na tako kilometrino lažje pripravljati v družbi...Torej, če je še kako mesto frej...

Ej, Fotr, sem enemu svojemu frendu razlagala o tvojem srečanju s turistkami na Bledu in sva skoraj oba počla od smeha...jaz sem ravno zaradi takih prispevkov postala članica TF, očitno vas tudi tek naredi kul ljudi. Torej Fotr kar tako naprej :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
Fotr napisal/-a:

To pa takoj potrdim, ali bi pa sˇe rekel, da jih je treba celo malo spacat, cˇe ne bova imela probleme z obozˇevalkami! :oops: :shock: :D

sej zato pa vedno kamne v zepu nosim, da se lahko branim. Ampak zacuda jih ze 20 let nisem uporabil ker obozevalk ni ni ni ni, pa ni.
Uporabniški avatar
 5rca
matjaz napisal/-a:sej zato pa vedno kamne v zepu nosim, da se lahko branim. Ampak zacuda jih ze 20 let nisem uporabil ker obozevalk ni ni ni ni, pa ni.

tole bom pa 1x preverila :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol:
 Lučko
matjaz napisal/-a:D :D :D najinih slik ni potrbno kranclat, ker sva pac krasna. saj nisva kriva, ampak tako pac je he he he ....

:--( SlikaSlika :--
Uporabniški avatar
 Fotr
mala napisal/-a:...Ej, Fotr, sem enemu svojemu frendu razlagala o tvojem srečanju s turistkami na Bledu in sva skoraj oba počla od smeha...jaz sem ravno zaradi takih prispevkov postala članica TF, očitno vas tudi tek naredi kul ljudi. Torej Fotr kar tako naprej :wink:

Tako dobro mi dene pohvala, da sem še današnje blejske prigode napisal. Sicer ni treba vzeti vse za zlato, ampak kar nekaj od tega je pa skoraj res. :D :shock: :D
Uporabniški avatar
 Manika
Takole, zdaj gre pa zares. :!:

Prijavnico sem :hack: in jo včeraj tudi poslala. Zdaj pa čakam, kaj bodo porekli gospodje na Poletu.
Uporabniški avatar
 Magnitude
Emmm, kekec vprašanje: kje ubodem prijavnico? V Poletu, na netu...?
Uporabniški avatar
 Manika
Magnitude napisal/-a:Emmm, kekec vprašanje: kje ubodem prijavnico? V Poletu, na netu...?

Jo kar sam spesniš, pa mal o seb napišeš. Naslov je pa:
Polet
Dunajska 5
1509 Ljubljana
Uporabniški avatar
 tmp
Tud jaz sem se ze prijavla, bi se pa rajsi forumovi ekipi prdruzla, ce je se kaj prostora. :D
 dpop
tmp napisal/-a:Tud jaz sem se ze prijavla, bi se pa rajsi forumovi ekipi prdruzla, ce je se kaj prostora. :D

Nisi se še prijavila!!!!!! :twisted: :twisted:

LP Darko

P.S. interni humor :wink:
 Gost
Živjo. Kalček tu. Fotr je odlično napisal, objavljeno bo drug teden. Pa še to: prijave za ekipi prihajajo, dr. Škof pa je rekel, da na treninge lahko pridejo tudi neizžrebani! Izžrebani bodo le bolj pod kontrolo in bodo deležni tesiranj na Fakulteti za šport in bodo imeli več posamične pomoči pri sami vadbi.
Mimogrede: na ženskem teku v Tivoliju 11. 6. bo 20-im meril njihov pulz in jim svetoval po računalniških izračunih. Udeleženkam bo posodil pulzmetre Fakultete za šport.
Pozdrav vsem.
Uporabniški avatar
 Manika
kalcek napisal/-a:Živjo. Kalček tu. Fotr je odlično napisal, objavljeno bo drug teden. Pa še to: prijave za ekipi prihajajo, dr. Škof pa je rekel, da na treninge lahko pridejo tudi neizžrebani!
Pozdrav vsem.

Kalček, po kakšnem ključu boste pa izbrali ekipo?
 Gost
Živjo, Manika.
V glavnem bomo izbirali po tistem, kar piše v prijavnicah oz., pravilneje, večinoma v pismih. Pa ne gre le za starost, težo ali geografsko oddaljenost od prizorišč treningov, temveč bolj za iskreno željo spremeniti življenje. Prve prijave sem dal v branje dr. Škofu in včeraj zvečer mije dejal, da je neverjetno presenečen nad vsebino.
No, nekaj mest bo na volju tudi za T Forum ...
Naj še enkrat dodam, kar včeraj zaradi pozne ure nisem do konca razvil, da bodo pri treningih v Ljubljani sodelovali tudi sodelavci dr. Branka Škofa, vsi s Fakultete za šport, tako da bi ne smelo biti težav, če bo na skupnem tekaškem druženju več ljudi. Se bomo pa razdelili na več skupin, po sposobnostih, pridružili pa še tudi Andreja Dolinarja, ki ima na skrbi treninge v okviru Poletovega prebujanja.
Pa še to: kdor kupuje nove copate, naj potrpi dva tedna, saj prihajata dva izvrstna člnaka, kako izbrati prave. Kljub temu, da je o tem v Testu tekaških copat pisal že nejgov predhodnik Beno Piškur, pa si velja stvar prebrati, saj dr. Škofov zapis prinaša nekatere novosti, za katere doslej nismo vedeli. No, vsaj jaz ne, pa sem pri testih že nekaj let.
Pozdrav vsem
Kalček
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA