Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Še ena kandidatka za tole rdečo belo kombinacijo, s pajkicami seveda. Tudi čisto bela bi mi bila všeč. Pol pa gor natisnem na ritko polžeka in gremo, gasaaaa. Hja, čisto odštekano :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Gizoman
lenči napisal/-a:Še ena kandidatka za tole rdečo belo kombinacijo, s pajkicami seveda. Tudi čisto bela bi mi bila všeč. Pol pa gor natisnem na ritko polžeka in gremo, gasaaaa. Hja, čisto odštekano :wink: :lol: .

mislim, da bi ti bila ta všeč....

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Gizoman napisal/-a:
lenči napisal/-a:Še ena kandidatka za tole rdečo belo kombinacijo, s pajkicami seveda. Tudi čisto bela bi mi bila všeč. Pol pa gor natisnem na ritko polžeka in gremo, gasaaaa. Hja, čisto odštekano :wink: :lol: .

mislim, da bi ti bila ta všeč....

Slika

Kaj naj rečem :?:

Zadetek v polno :wink: :lol: . Kje vraga jih najdeš :?: .
Uporabniški avatar
 solatka
Waw tale kiklca (ta rdeča) je pa noro všečna.

Mislim da sem se zaljubila :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
solatka napisal/-a:Waw tale kiklca (ta rdeča) je pa noro všečna.

Mislim da sem se zaljubila :oops: :lol:

:P
se popolnoma strinjam
Uporabniški avatar
 maca
ja, punce, tole debato o kiklcah sem malo spustila, pa sedaj gledam in gledam in se čudim.

juhuhu, sem vesela, da ste se navdušile nad novo "modno muho". vsaj ne bom oz. nisem več edina in ekstremistka.

jaz se v njej res super počutim, lahka je, zračna, pere se dobro, stranski žepki odlično držijo (pa še debele me ne naredijo). v žepek gre vsaj en gel, pa kakšni robčki, tudi ključi, no to je že za dva žepka robe.
jaz imam rdečo ze belimi pikami. moja hči mi je rekla "pika packa". in to pri teh letih :evil:

me prav zanima, koliko nas bo v Bohinju na teku 4 srčnih mož, pa koliko srčnih težav bodo ti možje imeli :lol:

prosim za eno skupinsko fotko, pred tekom, ko nisem vsa zgonjena in prepotena in z jezikom do tal :x
Uporabniški avatar
 lenči
Maca56, se bojim, da tako hitro kiklce ne bodo prispele :lol: . Definitivno pa se bodo razširile in prihodnjo sezono bodo že čista klasika :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Saj vem da sem malo khm, khm :hehe: , kar ni nič novega :wink: , jaz sem jo naročila, rdečo, sedaj grem plačat in upam, da kmalu pride :juhuhu:. Drugače bo pa za drugo leto :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 d.m.r.
lenči napisal/-a:Saj vem da sem malo khm, khm :hehe: , kar ni nič novega :wink: , jaz sem jo naročila, rdečo, sedaj grem plačat in upam, da kmalu pride :juhuhu:. Drugače bo pa za drugo leto :wink: :lol: .

Ker nisem brala vsega za nazaj - mi lahko poveš Lenči, kje si jo naročila?
Vedno bolj mi namreč ta hec postaja všeč...

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:
lenči napisal/-a:Saj vem da sem malo khm, khm :hehe: , kar ni nič novega :wink: , jaz sem jo naročila, rdečo, sedaj grem plačat in upam, da kmalu pride :juhuhu:. Drugače bo pa za drugo leto :wink: :lol: .

Ker nisem brala vsega za nazaj - mi lahko poveš Lenči, kje si jo naročila?
Vedno bolj mi namreč ta hec postaja všeč...

Lp, Dominika

Tukaj sem jo naročila

http://laufrock.de/shop2/index.php

Čakam na predračun, da plačam in upam, da bo vse kot pričakujem. Sem pa naročila tisto z daljšimi hlačkami.
Uporabniški avatar
 snežko
:) zgleda sexi..pa še zihr lufta fajn...grem mal tečt, da vidim če je pošiljka že prišla...
 žverca
Men se zdi tale kiklca tud luštna zadeva...
Lenči, kako si pa vedla, kakšno velikost moraš naročit?
 fanči
žverca napisal/-a:Men se zdi tale kiklca tud luštna zadeva...

Jaz sem naročila št. 38 (3) in mi je ravno prav. Drugače imam od "nike" kratke tekaške pajke S.
Upam, da ti bo v pomoč.

lp
Uporabniški avatar
 lenči
žverca napisal/-a:Men se zdi tale kiklca tud luštna zadeva...

Sem kar naročila isto kot imam sedaj tekaške hlače št. 42. Upam, da bo prav, če ne bom pa morala mal shujšat. :oops:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA