Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zajc
1000 dni - vmes pridejo dnevi, ko si poškodovan, ko dežuje, sneži, pada toča, piha veter, ko si brez volje ali moči, ko te naslednji dan po kakšni tekmi vse boli, ko si bolan ali zbolijo najbližji... takrat pride ta podvig pred preizkušnjo.
Zato lahko samo rečem - noro :cast1:
Vztrajaj še naprej.
Uporabniški avatar
 grb
zajc napisal/-a:1000 dni - vmes pridejo dnevi, ko si poškodovan, ko dežuje, sneži, pada toča, piha veter, ko si brez volje ali moči, ko te naslednji dan po kakšni tekmi vse boli, ko si bolan ali zbolijo najbližji... takrat pride ta podvig pred preizkušnjo.
Zato lahko samo rečem - noro :cast1:
Vztrajaj še naprej.

No sej gres po mojih stopinjah :-) Pa vsaj tule me se ne bos kmalu ujel ;-)
Uporabniški avatar
 dejc
No, zdej je pa že cajt, da spremeniš nekaj v podpisu......npr. Run Grega, Run.......... Forrest je zate ciciban.
Samodiscipline ti res ne manjka.
Srečno še naprej.
Uporabniški avatar
 grb
Evo da se spet mal pohvalim. Danes sem odpikal prva tri leta brez pavze. Zjutraj sem opravil z eno polovicko tko mal za ogrevanje pred LM :-)

Kaksnih posebnih vtisov niti ni, ker je tole tekanje sedaj ze toliko v krvi, da je podobno kot dihanje. Pride kar samo od sebe.
vsaka ti čast ampak jaz se sprašujem, če je to zdravo, vsaj pri meni ni. Jaz poslušam svojo telo in takrat, ko je zelo utrujen počivam. Najboljši rezultati sem dosegel takrat, ko sem se zelo dobro spočil.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA