Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
12,4 km teka po gozdovih v okolici Šmartinskega jezera.
Že zjutraj je bilo vroče.
Poletje je tukaj!
:juhuhu:

Zvečer pa 2 km kravlanja v Termah Ptuj v zunanjem olimpijskem bazenu. Prav pasalo je po celodnevni vročini vreči se v vodo.
 bruny
Z gorskim kolesom iz Poljčan na ,,celjsko,,...Sv. Mihael na Pečici ob prijetnem žuborečem potoku, lepo v senci 18km/250 višincev...prav prijetno je bilo ampak :wink: soparno.
14,2 km teka v okolici Šmartinskega jezera.
Že zjutraj je bilo pošteno vroče.
:roll:

Zvečer pa 2 km plavanja v Termah Ptuj.
Prijeto osvežujoče v zunanjem bazenu.
5 km teka v povprečnem tempu 4:23.
Še zadnji tek pred nedeljsko tekmo na Ptuju.
:D
+
40,25 km cestnega kolesa po Haloških hribčkih (dobrih 400 m višincev navzgor in toliko navzdol + močan veter).
42,25 km cestnega kolesa z Leonom. Hitra ravninska tura. Prvo polovico sem bil jaz spredaj, drugo pa on. Matr ga je ganjal, da sem ga komaj dohiteval v zavetrju.
8)
Vreme napisal/-a:41 km kolesarjenja z nekaj čez 400 v.m. :D . Vsaj nekaj, če že zaradi poškodbe ramena teč ne morem. :cry:

Tudi kolo je lahko dober trening, tak da nič sekirat.

Danes pa 38,9 km teka na Ptujskem osemurnem teku četvork. Sam sem tekel 3 x po eno uro, ker je en tekač naše ekipe po prvi uri dobil alergijo in je moral k zdravniku, pa sem odtekel še njegovo drugo uro.
Prvo uro 13,4 km v 0:59:09, povprečno 4:25 min/km.
Drugo uro 13,4 km v 1:00:11, povprečno 4:29 min/km.
Tretjo uro 12,1 km v 0:57:45, povprečno 4:46 min/km.
:juhuhu:
Sin Leon pa je odtekel 24,1 km v dveh urah.
:clap:
 Ajda88
Hej, hej! :)

Glede na to, da je tuki govora o treningu, bi mela eno prošnjo/vprašanje.
Tečem...3x-4x na teden, prib. 8 km - torej sem res rekreativni tekač :oops: in ker mam namen it na Konjiški maraton, bi se rada "pripravla" na to zadevico.

Vem, da mal treme in vznemirjenja odnese svoje...in posledično je rezultat slabši, kot sicer in me zanima, kaj priporočate, kako se naj sistematično pripravim na maraton.
Rada bi povdarla, da mi čas ni pomemben (zadnja glih res ne bi bla) :)...želim si, da bi pretekla zadevo v zlati sredini.

Kaj priporočate? Poleg podaljševanja proge (to mi je jasno) :P, še dvigovanje tempa? Al mislite, da je možno natrenirat v teh slabih 3 mesecih, da "kvalitetno" pretečem 21km?

Full hvala že vnaprej za odgovore! ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
Miroslav napisal/-a:
Vreme napisal/-a:41 km kolesarjenja z nekaj čez 400 v.m. :D . Vsaj nekaj, če že zaradi poškodbe ramena teč ne morem. :cry:

Tudi kolo je lahko dober trening, tak da nič sekirat.

Vem ja. Zato pa danes spet nekaj podobnega :wink:
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA