Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz sem res kar priden letos kar se miganja tiče ja, še bolj kot lani. Jutri pa tudi od mene pričakujte kakšne lepe slikce z Grintovca. Že komaj čakam. :D
Uporabniški avatar
 Cowboy
res si full priden :P

Da te še jst pohvalim :lol:
 pegy
Ahoj! :D

Ja res sta pridna vidva :cast:
mislm,da bi vama šlo na izi tut brez tabletk pa praška :wink: , to bi bl mi lenuhi rabl :? :?: (a ne Andraž?,pa sorry če na skrivaj pridno treniraš :lol: )

no sm pa drugač jst tut letos za en odtenk bol pridna kt lani :arrow: je Fanči kriva,me je nakurla,da tole 1x-2x na tedn ni nč,tko ,da se trudm da vsaj 3x na teden migam :oops: najbrž še vedno premal :(
Cowboy,kaj pa če bi še men kakšn prašk čarobn zrihtu :? :?:

aja cilji,se ne vem :roll: ,to ma Fanči vse splaniran :wink: Jst morm san trenirat,pa trenirat...,da se mal popravm,pa na kolo morm mal sest,da ji bom lahko sledila( greva na morje s kolesom :D )

če se pa ti cowboy ne boš več znal pelat,te bo pa Fanči naučila :wink:
 fanči
Hi,

pridni, fino pridni VSI, tudi ti Andraž, ker se je odločil za soboto :lol:

100jan uživa v hribih, Športnik tudi, BO bo jutri....vreme bo idealno 8)
sem malo nevoščljiva :oops: vam hribovcem

no ja meni ostane jezero, danes en krog (sem že delala danes :lol: ) in jutri dva ali pa tri kokr bo pegy rekla :wink: .

CILJ: na morje s kolesom (Moravče - Novigrad) :!: :laola

Ostali cilji so pa še skrivnost :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
punce na morje v novigrad? pohvalno.
je lepa turca tole.

:wink:
 fanči
197 km :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Andraz
fanči napisal/-a:197 km :juhuhu:

hudoooo, bom držu pesti!!!
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz že komaj čakam Grintovec jutri. Bo pa treba tudi kolo počasi aktivirati, če se bo nadaljevalo takšno vreme.
Uporabniški avatar
 zatopek
ŽIVJO BLACK.

Berem da greš jutri na Grintovec.A kaj veš kolk je snega naKokrškem sedlu.Mogoče grem v nedeljo gor čeprav bo vreme tudi za na kolo.

Srečno in pazi da ne boš slučajno zvečer na dnevniku

LP ZATOPEK :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Bom jutri poročal kako je bilo. Kar se pa dnevnika zvečer tiče, v hribe je vedno potrebno hoditi z glavo in pa s primerno opremo, pozimi še toliko bolj. In jaz se tega držim. Kje te pa Matilda čaka pa nikoli ne veš. :D
Uporabniški avatar
 100jan
A ste dons tut vidl pikco? Namreč nism zdržov, čakajoč na BO-jeve fotke, pa še ŠPORTNIK rabi cel kup podatkov, tko da sm kar jest odtaval v meglen dan. Za grapo je bil mraz in veter dobrodošel, na vrhu je blo pa tko fajn, da bi kar ostal. http://picasaweb.google.si/100jan47/Grintavec25108
Fanči, a greš to s spinerjem u Novi grad?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Odlično! Komaj čakam. Pa jutri najbrž še oblačno ne bo. Obeta se en lušten vzpon.
 fanči
100jan :lol: :lol: :lol: ne s spinnerjem pa ne.

Pegy se komaj zna s kolesom peljat, kaj šele s spinnerjem :!: :wink:

Drugače sva pa s pegy vidle pikico in tudi zdaj vidiva pikice, ker sva na poživilih. Praznujeva :!: :lol: :toast:

BO želiva ti lepo vreme in uspešen vzpon. 8)

Andraž jutri greva s pegy ob 11h dva kroga...se vidimo :?: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 športnik
100 jan, ti pa že kar malo pretiravaš! :lol:

Sam tista grapa pa še lep čas ne bo primerna za ..... :shock:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 113