Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Andraz
Fanči, očitno si res ok, k sva se na krogu srečala si kr pridno šibala... :lol: 123 si se pozdravila, pohvalno!!

Jest pa luštno počasi z mojo boljšo polovico.... :lol:

Muc a za kolo je pa še premrzlo a? verjamem, mene še nič ne uleče...
lp
a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sem mislil danes malo počivat po včerajšnjem Grintovcu pa ni šlo. Sem bil tam kot pegy in fanči, na Murovici. Jutri me pa mikata ene 2 na izi kroga okoli jezera, Cowboy si za?
Uporabniški avatar
 100jan
Ojstrico imam na stendbaju za smučanje, šel bom ob prvi priliki ko bo temp. zjutraj vsaj -3C in ne bom prav nič gazil.
Dobre fotke, sploh pri tisti, ko gre skupina proti grapi čez jame sem sklepal, da imaš teleobjektiv. Na fotografijo se ne spoznam, poznam pa vsako ped terena zato me preseneča efekt, kot da je posneta od zgoraj, čeprav gre pot po kateri si šel, precej niže. Res hud fotoaparat.
Take množičnosti pri plezanju se izogibam iz razloga, kot si ga omenil. Mene pa je prejšnji dan skrbelo, da me bo pometla kaka odtrgana opast, čeprav je bila grapa super. Zamisli kašno štalo bi naredila včeraj, ko je bilo toplo.
Danes sva s prijateljem zlezla slap v Repovem kotu, ki je bil namenjen tebi in Fanči za pokušino. Ledu je bilo približno toliko kot v mojem hladilniku le da je tam precej bolj špricala voda. Z nežnimi in kirurško natančnimi piki, sva ga suvereno premagala. (na top rope)
Ko se mi poleže obilno kosilo, pa bom odtekel en vznemirljiv krog okol jezera.
 pegy
:laola
ojla :D
jst sm se pa zdele zrezkov najedla :oops: :? ,smo bili na roj.dnevu :D

Ja Fanči,sm bla kr presenečena,k sm tebe zagledala na poti v Murovco :shock: ,sm mislla,da si še bolana,pa te nism povabla zravn,ampak zakaj ti mene nisi :cry: :wink: :arrow: bi preveč čvekale,pa ne bi ble tko hitre,a ne :wink:
a pa tečt si šla tut al kaj :shock: , si pa res čist divja :wink: :cast:

Uživajte! Pa pa
Uporabniški avatar
 športnik
A tako 100jan, ti tud to čakaš! :D Beri turni klub, včeraj so jo smučali!
Kam pa bi ti smučal, na sever, vzhod ali na jug?
 fanči
pegy nisem šla tečt...tok divja pa nisem :oops: ...andraž me je očitno zamenjal s kakšno drugo "fanči".....zgleda, da je mal pozabil kakšna sem :lol:

100jan saj bo še mrzlo in še bodo ledeni slapovi....če ne letos pa drugo leto :wink:

BO a nisi verjel, da sva šli....si šel preverit v knjigo :?: :D
Cowboy pa očitno še smuča :wink:

zdaj pa v kino....grem gledat Frančka in....moji tamali peljem na kokice 8)

čavke
Uporabniški avatar
 Cowboy
fanči napisal/-a:
Andraž sem ponosna na tvoj prvi krog....BO ti si itak CAR, da o 100janu in Športniku sploh ne govorim :!: :clap:

:roll: ja kwa, jst sm pa megla aaa?
zakaj se pa jst ne najdem?

:lol: :lol:

seveda me ni. če pa tok migam. :twisted:
včer smuču-in to zlo aktivno v odličnih razmerah.

dons pa otvoritev kolesarske sezone. dobre dve urci.
muc ni muc, ampak pussy. sploh ni nč mrz. :lol:
res pa je da sem šel po ravnini in soncu. nič sence.
 pegy
Ej,BO
a ti slučajno veš kolk je kej dolga pot do murovce :?: , tko po km,ker men se tut sanja ne :?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja mene včeraj ne bi spravil v tisto grapo ob vsej množici, ki se je nahajala tam.
Kar se pa fotoaparata tiče sem res zadovoljen z njim, edino je precej velik in ga nosim v torbici v ruzaku. In mi je kar muka, ko se spravim kaj slikat, ker moram dat ruzak dol, pa ga odpret, pa torbico ven, pa fotoaparat ven, potem slikanje in ponovitev postopka v obratnem vrstnem redu. :lol:

Cowboy nč me nisi poklicu za kolo! Skregan!!!! No pa saj itak ne bi šel. :lol:

Sem pa interesent za soboto ali nedeljo, če bo vreme. En dan hribi, drug dan kolo.

Pegy veš da ne vem, bom Cowboya prosil, da mi footpod posodi in bom zmeril.
 pegy
no cowboy, sej ti si pa sploh najbol pridn :D , jst bi bla vesela,če bi bla pol tolk kt ti :wink: , a veš mi ta leni( to sam zase mislm) rabmo mal pohvale. pol bol pridno treniramo :lol:

no super BO :D ,sam boš povedu po keri poti si šel,ker jst grem gor po ta kratki,dol pa po ta dolgi(na Mašona)
Uporabniški avatar
 100jan
BO, lepo si opisal znani posopek pri foografiranju, plus moraš sneti rokavico, da se ti malo zanohta če je veter in mraz. To ti vzame 2 min. Če fotkaš 10x plus 5min za dereze gor- dol pa poziranje na vrhu pa kakšen požirek pa gre pol urce. Zato pa pravim, da si dosegel fenomnalen čas.
ŠP. Kje bom mučal, se bom odločil glede na situacijo, cilj pa bo čim niže po Šrajpesku.
Uporabniški avatar
 športnik
Glede fotografiranja preveč komplicirate!

No, jaz imam drugačne želje, z Ojstrice po Vzhodni ali pa Kocbekovi grapi...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan s fotografiranjem vred je bil moj čas 3:40. :D

Športnik kako pa lahko manj kompliciraš? :D
Uporabniški avatar
 100jan
Sem vedel da nakladaš, no zdej ti pa ne bo treba na grintovški tek.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA