Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:Športnik kako pa lahko manj kompliciraš? :D

Tako, da ne nosiš aparata v ruzaku, pač pa v torbici ali brez nje okoli vratu ter rame. pa ni tale tvoj aparat prav nič velik za v hribe, ravno pravšnji je, kar se velikosti tiče - seveda, vkolikor želiš imeti kvalitetne fotke.
 fanči
pegy a zdaj pa hočeš zmerit koliko poti prehodiš več kot jaz do vrha Murovice??? :lol: nič dosti dalj nimaš kot jaz :wink: bova naslednjič tekmovali do gor, start bo pri kozolcu v Stegnah...ti boš začela jaz pa tri minute za tabo... pa še komisijo bova najeli :lol: :lol:

Cowboy ne nisi megla ......ti si.....aja kolesar :clap: Glede smučanja sem ti fouš ampak v soboto grem pa tudi jaz na tekmovanje v veleslalomu pobrat medaljo :lol: :lol:

Pegy res bo treba tapravo kolo ven dat, počasi bo dovolj spinnerja 8), samo, da te ne bo spet kužek ugriznil :? bo spet morje odpadel :cry:

Dobro spite in se naspite
Uporabniški avatar
 100jan
BO, Sem se poglobu v tvoj fotoaparat, res veliko nudi za 280€. A se na camcorderje kaj spoznaš? Zanima me kaj je boljša izbira. HD in 800000pikslov ali na kaseto in več pikslov če je cena podobna. Vprašanje je najbrž smešno, a o tem res nimam pojma. Poj bom pa rabu enga, da ga bom snemu pri vzponih.
 pegy
Fanči :lol: :lol: :lol:
a ti bi pa kr tekmovala :?: :shock: sej vem,da vsak dan treniraš :cast: , ampak si pozabla,da mam jst dooolge noge,pa naravn talent :wink: :D

kolk je dolga proga me pa zanima zato,da si bom lahko vnesla v moj tekaški dnevnik

Ja na kolo bo pa treba res počas sest, ,če ne druzga zato,da si rit utrdim :D ,drugač mi bo stran padla do morja :?
glede kužkov, pa najbol,da kakšno kost s sabo nosm,al pa pečenko :D , najbrž bol okusn kt moja noga :wink:

Nočko!
Uporabniški avatar
 Cowboy
100jan napisal/-a:BO, Sem se poglobu v tvoj fotoaparat, res veliko nudi za 280€. A se na camcorderje kaj spoznaš? Zanima me kaj je boljša izbira. HD in 800000pikslov ali na kaseto in več pikslov če je cena podobna. Vprašanje je najbrž smešno, a o tem res nimam pojma. Poj bom pa rabu enga, da ga bom snemu pri vzponih.

drugač pa tale fotič (Canon S5,4,3,...) dela tud zlo dobre/kvalitetne filme. :wink: če ne rabiš res hudih filmov ti čist zadostuje. jst sem zlo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe o čem vse razpravljate...
100jan priporočam panasonica lumix dmc-tz3 je mal manjši, isti zoom itd.

Fanči, šit pol sem te pa res zamenjal bil sem namreč 1000% da si ti!!!
Ja se boš mogla 1x pokazat s5!!!

Pegy ti si full pridna pa naravni talent, pa.... :lol: da te mal hvalim da boš bolj trenirala...

Kolo bom pustu do pomladi (nad 15 stopinj) na zimovanju :lol: šele pol pa akcija...

No jest sem biu pa mal na fitnesu s5 - full sem zanimiv... buhahaha :roll:

lp vsem
a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan na camcorderje se pa žal ne spoznam. Tako kot je napisal Cowboy, mojim potrebam po filmčkih zadošča že sam fotoaparat.
 zile
100jan: Razmisli o res zmogljivi kombinaciji. Preber si komentarje in opis HD camr'ce in fotoaparata obenem. Če se odločiš za nakup take stvarce, je priporočljivo imeti rezervno baterijo in 16GB SD-HC (high capacity) kartico za HD snemanje. 1ura HD videa okoli 8GB podatkov.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_tx1.asp
 zile
100jan: Razmisli o res zmogljivi kombinaciji. Preber si komentarje in opis HD camr'ce in fotoaparata obenem. Če se odločiš za nakup take stvarce, je priporočljivo imeti rezervno baterijo in 16GB SD-HC (high capacity) kartico za HD snemanje. 1ura HD videa okoli 8GB podatkov.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_tx1.asp
Uporabniški avatar
 BlackOrange
športnik napisal/-a:
BlackOrange napisal/-a:Športnik kako pa lahko manj kompliciraš? :D

Tako, da ne nosiš aparata v ruzaku, pač pa v torbici ali brez nje okoli vratu ter rame. pa ni tale tvoj aparat prav nič velik za v hribe, ravno pravšnji je, kar se velikosti tiče - seveda, vkolikor želiš imeti kvalitetne fotke.

Bom naslednjič upošteval tvoj nasvet.
Uporabniški avatar
 športnik
Nikar ne kupuj kamere tudi za slikat (se ne obnese), ali kupi boljši fotoaparat, ali pač kamero. Odloči se sam.
Uporabniški avatar
 100jan
Hvala, je že urejeno. Potežkal sem ene par kamer od katerih ni nič štrlelo in seveda izbral karbonsko. Še pixle preštejem da me niso nategnil pa pridem posnet gradiščarje pri tekanju.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes 2 kroga s Cowboyem, dobro polovico prvega kroga pa je z nama tekel še muc, ki je bil tam že pred nama. Tempo zmeren.
Uporabniški avatar
 športnik
športnik napisal/-a:100jan, a kej veš kaj je počel alpinisti iz (AO Domžale), da se je tako hudo poškodoval v Wisijakovi? Zdrs? Pa sem ravno jutri mislil tja it... :?

Zdrsnil cca 40 m nad vstopom v grapo, bil pa je baje tudi brez čelade!!! :shock: :roll: Nič kaj pohvalne novice za domžalski AO :!: :!:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA