Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Si bil s tekom (rezultatom) ta teden zadovoljen? (sodeluj po vsaki tekmi)

da
24
73%
še kar
6
18%
ne
3
9%
Uporabniški avatar
 Staša
ero napisal/-a:
koliko pa je do Nordkapa?

3876 km iz ljubljane. do 2005 smo garantirano tam!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
1. poletni tek = 8km
Tek na Vršič = 12km
Ende
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja stvar je pa taka glede na to, da je imel junij kar precej tekov.Pa sem komaj spravil enega pod pokrov tako, da jih imam na žalost samo 98,6 km Grosuplje.Bo pa naslednje leto bolj, letos bom dogural do konca kar se pač še da potem pa v peto prestavo in do konca gas ha, ha.No še letos bom probal narediti kar se da čimveč km.Upam, da pridemo čimprej do tjagor, kamor si omenila.
ciao
Uporabniški avatar
 sale66
Po dolgem času spet tečem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
olimpijski tek-Domžale = 8 km
Uporabniški avatar
 Dule
sale66 napisal/-a:Po dolgem času spet tečem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
olimpijski tek-Domžale = 8 km

To Sale :wink: ! Si me že prehitu: Ratitovec samo 7,5km :oops: , no pa še 750metrov v višino 8)
Uporabniški avatar
 Tuareg
3. gorski maraton 4 občin 19.6. - 35 km
4. tek po ulicah Radovljice 25.6. - 8 km
Uporabniški avatar
 primus
8 km; olimpijski tek Domžale.

bolj skromen prispevek, bi morali biti fonti malo manjši.... :wink:

primus
Uporabniški avatar
 Staša
TEKAŠKI FORUM JE NA RAZNIH PRIREDITVAH, TEKMOVANJI, TEKIH v SPOMIN... SKRATKA NA VSAEH DOKAJ URADNIH TEKIH V MESECU JUNIJU PRETEKEL VSAJ 2282 km!!!

Vsaj zato, ker je bilo kilometrov zagotovo več, saj se je zagotovo marsikdo pozabil "pofočkati". Koliko je bilo še kilometrov na treningih... Kmalu bomo na NORDKAPPU!
Uporabniški avatar
 lojzeP
s treningi vred, smo verjetno že na poti nazaj,a :D 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 simi
Poletni tek v Tivoliju - 8km (ali kolko že)
Vršič - 12 km
Uporabniški avatar
 mojcab
Olimpijski tek Logatec 3,2 km

(Matej/Pantha Rei, a vidiš? :lol: )
Uporabniški avatar
 Staša
Grrrr, :evil: 2305,2 km :P
Uporabniški avatar
 Matej
mojcab napisal/-a:Olimpijski tek Logatec 3,2 km

(Matej/Pantha Rei, a vidiš? :lol: )

Čestitke, čestitke. :laola

Mislim, da si že not. Nič te ne more več ustaviti. 8)

...razen to, da si mi obljubila, da mi boš med kakšno tekmo čuvala otroke. :roll:
Uporabniški avatar
 mojcab
Pantha Rei napisal/-a:...razen to, da si mi obljubila, da mi boš med kakšno tekmo čuvala otroke. :roll:

Kar sem rekla, sem rekla!! :lol: Jaz mojih 3 km itak hitro končam, pa sem potem na razpolago za tvojih 42 ! :P :lol: :P

Ps: oprosti Staša, vem, da se ne ravnam preveč po navodilih, ampak sedaj je itak že julij ,ne, pa tale stran ni več tko zlo aktualna :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
mojcab napisal/-a:
Ps: oprosti Staša, vem, da se ne ravnam preveč po navodilih, ampak sedaj je itak že julij ,ne, pa tale stran ni več tko zlo aktualna :oops: :oops:

Ja,ja kar klepetajte zdaj, ko je izračunano. Panta, jest bi tut tvoje otročke mal imela... mojca, zdej smo v teh letih, a ne... :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA