Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
IRA napisal/-a:Draga moja ČESTITAM, ČESTITAM, ČESTITAM!!!

Sem se tako velikokrat spomnila nate včeraj, da drugače že res ni moglo it ...
Če se ti je pa slučajno kolcalo (pa tudi komu drugemu) se vam pa iskreno opravičujem :oops: :wink:

hvala :D

kolcalo se mi ni (ni bilo časa), bi bilo pa prav fino, da nekje v jeseni (računam na LM) štartamo skupaj (izzivam? - ja, mogoče res, ampak dobronamerno!) na še eni polovički :!: si za?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:Se je samo pokadilo za njo in Valeno...

ne, ne draga moja - saj sva te vabili, da greš skupaj z nama ..... pa si bila (na tvojo srečo) pametna in šla svoj tempo! me je valena gnala ko norca.
čestitam tudi tebi!!!! sem videla, da si zaslužila motiko :twisted: ...... in vrtnico (brez trnja?????) .

bravo še enkrat!!!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
USPELO MI JE, in to več kot dobro!!!!!

ČESTITAM :!: :!: :!:

LP
Matjaž

matjaž tudi tebi hvala. ti že poznaš sladkosti uspeha in sigurno veš, koliko take in podobne stvari lahko človeku pomenijo .
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka, vem, se zahvaljujem za ponudbo, ampak za moje trenutno fizičnovirozno stanje bi bilo preveč vse skupaj, tako sem raje puščala svojo slinasto sled na varni razdalji :lol:
 spela*
No, vidiš, da je šlo. :D
Bravo!
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:z veseljem zaključujem to temo :D

USPELO MI JE, in to več kot dobro!!!!! pričakovala sem najprej večjo tremo pred samim tekom (je potem ni bilo), potem tudi krizo med tekom - ki je btw (hvala bogu) tudi ni bilo.

hvala valeni, ki je tekla ob meni, čeprav sem imela vseskozi občutek, da bi mi rada ušla naprej :evil:

hvala vam za vzpodbudo, brez vas bi bilo težje

:heart

Sem ti rekla, da bom gledala tvojo seksi zadnjico spredaj :laola , no, sem se uštela, tudi tega veselja mi nisi privoščila, si čisto pobegnila iz vidnega polja :clap: :cast1:
Bravo, super si.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA