Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 milk
Ne vem zakaj se vsi tako obremenjujemo s tem ali bo Tae tekel ali ne. En tekač gor ali dol, kdo pomisli na vse tiste, ki niso nikoli tekli... On se bo že sam ukvarjal s tem in razčistil z dilemo, tako kot moramo vsi ostali, ki nam kdaj pa kdaj tudi ni to treninga, pa nekako čutimo, da ne smemo odnehati. Nekateri pa tudi odnehajo, brez velikega pompa. Njemu očitno godi vsesplošna pozornost, mogoče se ob tem počuti kot Primož Kozmus ali kak drug vrhunski športnik, ki ga more cela vesoljna Slovenija obžalovati, ker je "prenehal", čez kratek čas, pa se na veselje vseh zopet "vrne" še bolj motiviran in s še višjimi cilji. :--
Uporabniški avatar
 Dari1
milk napisal/-a:Ne vem zakaj se vsi tako obremenjujemo s tem ali bo Tae tekel ali ne. En tekač gor ali dol, kdo pomisli na vse tiste, ki niso nikoli tekli... On se bo že sam ukvarjal s tem in razčistil z dilemo, tako kot moramo vsi ostali, ki nam kdaj pa kdaj tudi ni to treninga, pa nekako čutimo, da ne smemo odnehati. Nekateri pa tudi odnehajo, brez velikega pompa. Njemu očitno godi vsesplošna pozornost, mogoče se ob tem počuti kot Primož Kozmus ali kak drug vrhunski športnik, ki ga more cela vesoljna Slovenija obžalovati, ker je "prenehal", čez kratek čas, pa se na veselje vseh zopet "vrne" še bolj motiviran in s še višjimi cilji. :--

Hehe, ja zanimivo, Tae ne bo več tekel, Kozmus pa bo (glej post Brežiški tek...). Meni se gladko jebe za oba, počnita kar hočeta, le drugim dajta mir.
Uporabniški avatar
 nada
Dari1 napisal/-a:Hehe, ja zanimivo, Tae ne bo več tekel, Kozmus pa bo (glej post Brežiški tek...). Meni se gladko jebe za oba, počnita kar hočeta, le drugim dajta mir.

...lahko pa začneš v pozadini z mano joggirat :wink: ....nehi ga srat pa laufi tko kot pač gre.... tekmovalnost sploh ni najlepša čednost :D...saj ste vsi skupaj zanič, bi rekel meni ljubi "selektor", tko da....
 kovit
Hehe, ja zanimivo, Tae ne bo več tekel, Kozmus pa bo (glej post Brežiški tek...). Meni se gladko jebe za oba, počnita kar hočeta, le drugim dajta mir.[/quote]

:shock:
Meni se pa jebe za tebe in nas pusti pr mir. :D
 kovit
tae napisal/-a:Zdaj sem predelal z odgovori prvi dve strani. Ton in kovit, žal bosta morala še malo počakati. Polako, neče nam biti lako.

Ja vidiš Ton, tako kot sem predvideval ; on to polako....in najbrž je tako tudi na treningih ...polako...ni čudno da mu ne gre :D
 abcd
Pozornost gor ali dol, je pa zanimivo prebrati zakaj ljudem pade ali raste motivacija in na kakšen način se to izboljša. Največ se naučimo na takšnih praktičnih primerih.
Uporabniški avatar
 tae
To zadevo moram malo skrajšati, ker grem očitno nekaterim že pošteno na živce.

Classix napisal/-a: In v končni fazi, kdo bo pozabil tvoj EPSKI dvoboj z @Kovitom pred leti v Radencih...in kdo bo zanemaril tvojih 3000+ vpisov na tem forumu in s tem povezanih na tisoče venomer le dobronamernih nasvetov, sugestij, tabel, časov...

Hvala Classix, "stara generacija foruma" bo to vedela, novi nimajo pojma o čem govoriš. Jah, generacije se spreminjajo in morda je čas, da drugi prevzamejo vlogo takšnih in drugačnih komentarjev.

maraton 100 napisal/-a:Za nas je značilno, da znamo vsem drugim deliti nasvete, le sebi ne znamo.

Morda je lažje dajati nasvete drugim kot sebi.

maraton 100 napisal/-a:Srečen je tisti človek, ki sprejema zmage in poraze z enakim izrazom na obrazu.

Ali obstajajo tudi takšni?

maraton 100 napisal/-a:Ker zadnjih nekaj let manj tečem in bolj sodelujem na tekaški prireditvi. Sem bil večkrat v priložnosti, da stojim ob ciljni ravnini in spremljam tekače ,ki prihajajo v cilj. Moja ugotovitev je, pozneje ko so v cilju bolj so njihovi obrazi nasmejani.

Zanimiva ugotovitev. :D

maraton 100 napisal/-a:Za nekaj časa daj tek na stran, prednost daj kaki drugi aktivnosti. Boš sam ugotovil kaj te bo pritegnilo. Jaz sem v svojih najboljših tekaških letih dal tek za 6let na stran. Tečem pa že več kot 40 let. Če me bo zdravje služilo bom še, le na tekmo grem bolj poredko. Občutki so še vedno isti, le na uro ne smem gledati.
Včasih je bolje poslušati svoje telo , ki nam marsikaj sporoči.
Uživaj pri teku ali pa tudi brez njaga.
LP Stane

To je to.
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a::D :D :D
Kva tale spet jamra.
Tole ti bom napisal...DOOOBRONAMERNO.
PIČKARIJA če nimaš hujših problemov v življenju(ti jih tudi ne privoščim)....
Fant ti se pač ne pišeš Kažnih in ti pač od boga ni dano da bi bil dober oz najboljši v teku...
Ej kar zvije me ko berem zaradi česa se ti sekiraš...saj lepo da poveš...rad bi se dokazoval pa ti ne gre ... pa kermu k... na čast.
Daj malo spreži za kakšno leto dve...stvar poglej malo z razdalje...pa boš videl koliko ima smisla gnati sebe preko meja in se potem še sekirat če ti ne gre...pa ne ga srat človek, saj ne živiš od teka...
Stara kljuka drži se kot ti je prav... :wink: :wink:

kovit, tvoja provokativna direktnost mi je všeč, zato sva verjetno frenda. Zakaj pa si ti po Radencih davnega leta nehal?
Uporabniški avatar
 tae
stena napisal/-a:Pa se nism oglasil že dolgo dolgo časa- maš to čast, da se zaradi tebe spet bom

V čast mi je :cast:
Uporabniški avatar
 tae
ton napisal/-a:Hej, Tae, morda pa tek res ni zate. Kar je škoda za nas, marsikomu si tako ali drugače pomagal, vzpodbujal si predvsem tekmovalni del v nas, začinil zadevo z borilnimi veščinami in še tistim večšportnim izzivom... Ka pa vem. Jaz sem 'vzel' od tebe toliko, kolikor sem sodil, da mi pride prav, verjetno smo tako počeli mnogi, vsaj zase pa lahko rečem, da me je veselilo tudi neke vrste tovarištvo 'v teku'.

Vesel sem, da sem na forum in v vaša življenja prispeval nekaj več.
Uporabniški avatar
 tae
Liquid napisal/-a:Mater mi gredo eni na živce. :FO:

O, hvala my friend. Skrbim za krepitev tvojih živcev. Potem ti bo doma lažje. :D

Liquid napisal/-a:Me čisto nič ne briga, če do takrat ne tečeš, ampak novembra boš pa v 6 urah že 'naklofal' tistih 65 do 70 km.

A so tole javne grožnje, prošnje ali zahteve?
Uporabniški avatar
 tae
abcd napisal/-a:@tae, malo pa moraš vedet kateri šport ti je všeč. Ne moreš drugih spraševat kaj naj počneš, ti bom pa vseeno enega predladal. Če še nisi poročen je sedaj polno lepih deklic v mini krilcih, ki čakajo na lovce, tako, da ribolov kot ti ga je nekdo predlagal niti ni slab. :D

"Abecednik" ali kako bi te imenoval. Kljub temu, da si na forumu že od leta 2008 (tako piše), očitno nisi dovolj na tekočem. Pa nič hudega. Bom še enkrat povedal. Ime "tae" je okrajšava za tae-kwon-do. Lepa dekleta v mini krilcih z veseljem pogledam, več jih vidiš, če sediš v lokalu, ko hodijo mimo. Drugače pa, nič ne bo iz tega, poročen in dva otroka.
Uporabniški avatar
 tae
milk napisal/-a:Ne vem zakaj se vsi tako obremenjujemo s tem ali bo Tae tekel ali ne. En tekač gor ali dol, kdo pomisli na vse tiste, ki niso nikoli tekli... On se bo že sam ukvarjal s tem in razčistil z dilemo, tako kot moramo vsi ostali, ki nam kdaj pa kdaj tudi ni to treninga, pa nekako čutimo, da ne smemo odnehati. Nekateri pa tudi odnehajo, brez velikega pompa. Njemu očitno godi vsesplošna pozornost, mogoče se ob tem počuti kot Primož Kozmus ali kak drug vrhunski športnik, ki ga more cela vesoljna Slovenija obžalovati, ker je "prenehal", čez kratek čas, pa se na veselje vseh zopet "vrne" še bolj motiviran in s še višjimi cilji. :--

Milk, sicer se ne poznava, se ti opravičujem, če sem te razjezil. Dejstvo je, da smo "stari" člani navajeni, da si stojimo ob strani v dobrem in slabem. Saj veš kot mož in žena ali pa kot družina. To je namreč en redkih forumov, kjer se več ali manj vsi med sabo poznamo. Ti pa lahko obljubim, da je današnje javljanje in pisanje v to temo moje zadnje.
Uporabniški avatar
 tae
Dari1 napisal/-a:Meni se gladko jebe za oba, počnita kar hočeta, le drugim dajta mir.

Res lepo napisano. Ni mi jasno zakaj si to sploh bral, saj te je očitno spravilo v slabo voljo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA