Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 M_ap
Fotr napisal/-a:
M_ap napisal/-a:Če je proga 5.8km pa jst laufam pol kilometra več, poj pridem na ene 22min :P

M_ap, če tečeš po cesti okoli Vile Bled, potem je več kot 6 km, če pa tečeš pod vilo, po sprehajalni poti, potem je manj kot 6 km. Odvisno je tudi, ali tečeš pri Grajskem kopališču po spodnji poti ali po cesti naprej mimo Riklijeve vile, ali pod hotelom Toplice ali po cesti mimo Toplic. Lahko tečeš tudi tik ob jezeru po lesenem podestu, ki služi za sprehajalce ali pa zgoraj po cesti.
Ampak, vidim, da si talent, če brez treninga pretečeš 6 km v dobrih dvajsetih minutah, to je 3,5 minut za en kilometer. Pri takem talentu se ti pa splača malo bolj trenirati tek.
Daj malo povej o sebi, kaj še počenjaš polega teka. Če boš redno treniral, pa ne samo tek, ampak še kaj zraven, verjemi, da boš kmalu imel rekord okoli jezera. Pa tudi če ga ne boš, saj je vseeno. Pridi enkrat na kakšen skupinski tek ali na kakšno tekmo, da se spoznamo.
Če rabiš kakšen nasvet za tek, kar vprašaj, ti bomo vse povedali.

Evo jst laufam okoli vile Bled, nad grajskim kopališčem mimo Riklija, ne grem tam ob jezeru (kjer je makadam potka), ampak čez klanček mimo Pristave in nato ob jezeru nazaj do "centra Bleda" :wink:

Drgač sm dost hiperaktiven... nor sm na kolo 8) ! in naredim kar dosti kilometrov, počnem pa še druge reči (vse vrste športov obvladam :P ). Hvala za pomoč, morda se vam pridružim na kakšnem teku... sam zdele bom počas nehu teči, ker se bliža kolesarska sezona... sm biu v osnovi šoli pred leti vedno dobr na kratke proge :twisted: sam se mi je zaradi profesorja tek takrat zagabil :cry: in šele sedaj nekako prihajam nazaj k njemu. Talen bom pa probu izkoristt pri kolesarstvu 8) :D Ampak to še ne pomeni, da se ne vidimo na kkšni tekmi :wink:

Sm pa Marko drgač :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Nataša napisal/-a:dej Miha kr nehi laufat k tok dober k M_ap zihr ne boš nkol!!! on je car. ti pa sam neki na cajt gledaš... :wink:

p.s. moj rekord je 16:43 in ne 13. se pa trudm spravt na 16:42:59.
p.s.s. Bigfrik, upanja ne smeš zgubit. Upanje je vse. Tisti, ki upamo, živimo. Če ne upaš, nisi nič. Brez upanja je življenje brez smisla. :wink:
Ja,ja sej zdej ga pa ne bom,si mi dala tok spodbude,da bom poskusu celo na 6.55 na km spravit!Sej ze jemljem lopatko in kanglico,pa grem v peskovnik!P.S.Se mi je cist poslabsal! :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:....Sej ze jemljem lopatko in kanglico,pa grem v peskovnik!.......

bigfrik :wink: ,
ni potrebno, saj je ta tema "INDIREKTNO" že tam; v rubriki "THE BEST OF". :shock: :roll:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja to je pa tud res!Ne vem zakaj pravzaprav,ampak.... :roll: :shock: :shock: :shock:
 zali
M_ap napisal/-a:Evo mene :lol: Sm laufu u soboto okol jezera, blo je -8 stopinj, mal čez sedmo zvečer, čas: 24:10 :lol: Nism mogu hitrej... sm pa ugotovu da je moja pot dolga 6.3km (neki tazga- od koder štartam)... nasledn dan sm spet pršu, sm pa sm odlaufu 25min (bl na izi zame :lol: ).... sm sreču ene dva modela u nedeljo na kontra (enga u mali zaki, druzga pa že nekje u mlinem). Pa nism laufu sam, z enim sm se zmenu k je pa odlaufu 19min.... me je našišu :lol: Eh bedn sm, to je to, ampak vaja dela mojstra 8)

@M_ap: mogoče smo se pa mi srečal, k sm glih en tak cajt laufou okrog, pa še en kolega je za mano laufou.
Uporabniški avatar
 Manika
Mislm, zdej je pa že čs, da še jst odlaufam ta krog, a ne? Mogoče pa postavm rekord, pa se bom pol lohk hvalila. Kaj pa če kr eno tekmo gor nardimo? Tko kt Fotrov tek okoli Brda, pa je. Pa bomo vidl, kdo je najhitrejši :!:

:rol: :rol: :rol: :rol:
 Nataša
Manika napisal/-a:Tko kt Fotrov tek okoli Brda, pa je. Pa bomo vidl, kdo je najhitrejši :!:

če bo tko kot Fotrov tek, bomo kvečjemu vidli, kdo je najtežji :wink: (M_ap, kaj praviš na na eno pošteno tehtanje?) :twisted:
Uporabniški avatar
 Manika
Nataša napisal/-a:
Manika napisal/-a:Tko kt Fotrov tek okoli Brda, pa je. Pa bomo vidl, kdo je najhitrejši :!:

če bo tko kot Fotrov tek, bomo kvečjemu vidli, kdo je najtežji :wink: (M_ap, kaj praviš na na eno pošteno tehtanje?) :twisted:

Uh, pol pa mene ne bo. :oops: Pridm sam navijat :idea:
Uporabniški avatar
 M_ap
Tehtanje... uf matr, jst sm dost lahek :D tko da zihr ne bi u kilaži zmagu :lol: Sicer ne vem kok je za vas težko/lahko :lol: Da bi nardil eno prvenstvo,... še sponzorje rabmo, občino da nam pot zapre, pa medicinsko oskrbo, sicer je bolnca blizu kokr vem (ampak zihr je zihr pr takmu tempu k ga bomo mel :lol: ), ene hude navijačice (da bi mel motiv 8) )... to bi bla tekma leta, bi blo bolš k na lj maratonu :lol: :wink:

Manika ti pa kr pejt okol odlaufat, ta blejski krog je prou zabavn... 8)
Uporabniški avatar
 magda
Lani sem bila na Blejskem teku - se mi je dopadlo. Ker sem še čisti tekaški začetnik, je bil moj čas dobrih 31 min., pa še za te sem se morala potruditi.
Upam, da bo drugo leto bolje :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 magda
So nam rekli na Blejskem teku (organiziranem), da je razdalja 6300 m - to je uradno!
Uporabniški avatar
 MihaPR
uradno ni nujno vedno pravilno :lol:
Uporabniški avatar
 M_ap
magda napisal/-a:Lani sem bila na Blejskem teku - se mi je dopadlo. Ker sem še čisti tekaški začetnik, je bil moj čas dobrih 31 min., pa še za te sem se morala potruditi.
Upam, da bo drugo leto bolje :oops: :lol:

Kr pogumno punca, pol se vidmo letos na teku... drgač sploh nism vedu da ta tek obstaja... sm mislu da je sam rolanje... ni mi pa jasn kako loh eni tečejo pod 17min (kapo dol! :wink: ) če pa uni tekmovalci z rolerji rabjo ene 11min :shock:

Miha nekomu je treba verjeti... sej tut pr smučanju se delajo napake v časih... pa majo vrhunsko opremo... če je 6300m jst verjamm, sicer sm pa tut sam tok nameru mojo pot :D

Zali takrat sm sreču dva fanta... punce se ne spomn žal :oops: No če bi tekla mim bi jo zihr opazu da ne bo pomote :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tale tema pa s hitrimi koraki "grabi" proti TOP TEN :o
Uporabniški avatar
 M_ap
magda napisal/-a:So nam rekli na Blejskem teku (organiziranem), da je razdalja 6300 m - to je uradno!

ej kakšna je bla pa kej udeležba lansko leto, pa kok štartnina?

:roll: Sej to je kul Vlajko, kanedele :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA