Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pričakujem val zgražanja lastni nevednosti, neiznajdljivosti vendar v trenutno vročičnem stanju kakor sem (viroza), mi ne kaže drugega. Če ne bi zmogla nadaljevati druge polovičke nedeljskega maratona, lahko zavijem proti cilju in se mi upošteva rezultat malega maratona? Npr. tako kakor je na Dunaju. Mislim, pa, da mi bo polovico uspelo preteči hitreje od 2:20 ne vem pa kako bi bilo naprej. Hvala za odgovore.
ja no s pištolo te ne bo noben silil v drugo polovico če ne boš hotela. do sedaj tisti ki so prej zaključili na polovici so bili potem uvrčeni med tiste na 21km.
sploh pa če tečeš zase si zapišeš rezulat kot ti kaže ura v cilju oz tvoja lastna ura.

če pa nujno rabiš čas za dokazilo pa res vprašaj organizatorja samo da sklepam če viroza nagaja da ne loviš osebnih rekordov. ali pač toliko te ne poznam.

vseeno srečno in hitro se pozdravi :D
Tkole je v razpisu:
OPOZORILO: Limit maratona je 5 ur. Tekači na 42.195 m, ki boste imeli na vmesnem času na 20 km, slabši čas od 2:30, boste preusmerjeni v cilj in uvrščeni v rezultatno listo teka na 21.098 m.
Mislim da je lansko leto veljalo, da če si bil prijavljen na 42 pa da si šel v cilj po 21km ti je veljalo kot, da si tekel 21km in nisi bil diskvalificeran.

V nedeljo kaže na suho vreme s temparaturami okoli 12 stopinj. Možen pa je tudi vzhodni veter.
Sicer bo pa vzdušje fantastično ;-)
Pozdravljeni!

Zaradi bolezni (berite "otroške" virozice, ki me je položila za 14 dni), pa še vedno ni vse ok, sem primorana odteči krajšo razdaljo, torej 10ko, iščem družbo na poti, ker sem pač čvekulja :oops: in nebi rada sama tekla, pa še časovno bi se prilagodila nekomu, ki mu je cilj teči okrog urce (ali urce in 10).
Če je komu do tega naj mi prosim sporoči kje se dobimo in potem skupaj odtečemo in seveda z nasmehom pritečemo v cilj :wink:

Drugače pa vsem želim prijeten tek v nedeljo in tecite po svojih zmožnostih. Vreme bo super primerno za tek 8)

LP, Mojca :wink:
slorunner napisal/-a:Še eno začetniško vprašanje.

Sponke za pritrdit številko se dobijo pri prevzemu številke? Al jih moraš sam prnest?

Dobiš zraven. Pa da ne boš imel najdražjo in najkvalitetnejšo majico na tek, ker boš jo s temi sponkami precej načel. :wink:
Medicius napisal/-a:

Sponke za pritrdit številko se dobijo pri prevzemu številke? Al jih moraš sam prnest?

Dobiš zraven. Pa da ne boš imel najdražjo in najkvalitetnejšo majico na tek, ker boš jo s temi sponkami precej načel. :wink:

sponke dobiš.
elastiko ali kakšen trak iz blaga si daj okoli pasu. Pa nanj pripni številko.
kot je Medicus napisal, ne luknjaj majic :D

PS: sicer te pa po mojem ne bi diskvalificirali, če bi bil brez številke :?: že kar nekaj tekačev sem videl v cilju brez nje :!:
Opremo moraš OBVEZNO oddati v torbi , ki jo dobiš pri prevzemu startne številke letos dobiš nahrbtnik.
Lansko leto sem šel na 10ko in sem brez kakšnega čakanja odal in sprejel opremo. Vrjamem pa da gneča nastane 10 min pred štartom ;-)

Aja pa garderoba se mi je zdela zelooo majhna

Predlagam da si nabavite takšne magnetke, ki so res odlični, pa še majice bodo ostale cele ;)

Slika
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA