Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Zakaj, se kšna druga fotka odpre? meni se njena :roll:
Uporabniški avatar
 lunca
Ne znam prenesti slike sem noter - odpre se mi slika št.55 - ne poznam ravno osebe na sliki, ampak definitivno ni podobna kužku :lol:
 Nataša
kdo pa se ti odpre, vrhunc? to je pa čudno...kaj pa ostalim?
Uporabniški avatar
 lunca
Sem šla gledat v Kdo je kdo na TF in ugotovila, da je to Aleš!

Karkol nardim, se mi on prikaže :shock:
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:tole je Luna http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=536&pos=54

poleg ČrnePR (njene mame :wink: ) najlepša kuža! in najbolj prijazna.

Takoj podpišem. Moj (no ne čisto moj) najljubši pes je bil labradorec. Resda črn. Ta moj je bil tako pameten, da si človek kar težko predstavlja. Je pa to res bolj neškodljiva sorta psov, čeprav je kakšen tudi bolj oster. Ta moj je recimo na stara leta dobil eno čudno navado, da je sovražil nemške ovčarje (in to vse po vrsti-kakšen rasist), če se je le dalo se je tudi s kakim stepel, najraje pa je dražil pred kakšno hišo na verigo priklenjene in lulal po njihovem dvorišču.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Uf, mineva že 4. dan, ko je mrknila tema najprimera funkcionalne nepismenosti, nestrpnosti, ozkosti in ostalih -ostov.
Za tiste pa, ki psov pač ne marajo oz. jih celo tako zelo sovražijo si lahko nekaj legalne podivjanosti privoščijo na tej strani: http://club921.com/games.html , kjer lahko poleg poslušanja odlične glasbe 80-tih, odigrajo tudi kakšno igrico iz teh časov. Npr., Space invaders.
Pse pa lahko masakrirate z neomejenim stevilom nabojev v igrici Duck hunt.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mi ni jasno kje vidte Aleša. S tremi programi sem probal tale link in vsakič na dva načina pa še vedno samo Luna. :roll:
Uporabniški avatar
 Manika
MihaPR napisal/-a:Mi ni jasno kje vidte Aleša. S tremi programi sem probal tale link in vsakič na dva načina pa še vedno samo Luna. :roll:

Miha, tud men se odpre Aleševa slika :wink: .
Uporabniški avatar
 MihaPR
Menda je tko, da vidiš tisto, kar hočeš vidt :wink:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Odpre se :arrow:

Slika

Meni se tud ne zdi tole Luna :wink:
 Nataša
na tej sliki po moje aleš niti ne ve, a je luna, kdo je luna, zakaj je on luna in kje je lojze z novim pirom :lol:
 Nataša
kaj če bi spet odprli tisto anketo, naj Aleš zamenja avatar? da malo skrenemo s te pasje teme, pa še ta njegova slikca je tko luštna :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:na tej sliki po moje aleš niti ne ve, a je luna, kdo je luna, zakaj je on luna in kje je lojze z novim pirom :lol:

tudi napis pod sliko je dobr:

Šestnajsti....dvajseti...petindvajseti.... :wink: :lol: :lol: :lol:

A L E Š kje si???????? dej mal razlož, zakaj se namest Lune al pa lune ti pojaviš :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:A L E Š kje si???????? dej mal razlož, zakaj se namest Lune al pa lune ti pojaviš :roll:

Morda zaradi tiste narodne:

KO PSI ZALAJAJOOOOO ....

:lol: :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA