Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Živjo! tudi sam se bom jutri udeležil polmaratona. Kakšnih priprav nisem dal skozi kot nekateri, ker ni bilo časa, upam samo da je moje telo pripravljeno na 21km (tako fizično kot psihično). Samo malce imam še pomisleke, sem si ravno včeraj malenkostno zvil gleženj na košarki, ampak bomo stisnili zobe, in odtekli 21km. To bo tudi po vsej verjetnosti moja prva tako dolga razdalja. Držite pesti zame!

Koliko je povprečen čas za povprečnega tekača na 21km?

p.s. mi lahko kdo aktivira moj prejšnji nick (mikkeni) ker se nikakor ne morem prijaviti :(
Uporabniški avatar
 Bosti
[mikkeni] napisal/-a:Koliko je povprečen čas za povprečnega tekača na 21km?

povprečn tekač je zlo relativn pojm...
:lol:
ampak jst bi reku d tm nekje med 1.40 pa 2.00 pr moških
usaj kokr sm gledu rezultate lanskega polmaratona...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Povprečen tekač je star 33 let, teče 21 km in ima čas 1:48 (vir: Dnevnik)
Uporabniški avatar
 mare
Po moje povprečen tekač sploh ne preteče 21 km, ampak kvečjemu kakšne 3-4. Na LM je pa nekaj zelo dobrih tekačev, veliko dobrih in par povprečnih.
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Še zadnje priprave pred odhodom v Ljubljano :)

Upam da bo prijetno vreme! :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tukej je idealno vreme za tek :) Malo megle,ampak bo kmalu izpuhtela. Razen, če ne bo mare grenil vremena :D
 sebos
....in zagotovo ne zadnji...po debiju na letošnjem LM sem postal odvisen od teka......I'm hooked:)

aja, še moj skromen rezultat na 21km: 1:53 pa še enih par sekund....super je bilo...

kako ste se pa meli ostali?
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Bo letos tu pri nas še kak polmaraton? ali je Palmanova najbližja varianta?
Uporabniški avatar
 mare
MihaPR napisal/-a:Tukej je idealno vreme za tek :) Malo megle,ampak bo kmalu izpuhtela. Razen, če ne bo mare grenil vremena :D

Kaj bi pa ti spet rad sinko?
Uporabniški avatar
 sosed
[mikkeni] napisal/-a:Bo letos tu pri nas še kak polmaraton? ali je Palmanova najbližja varianta?

Vse poti vodijo v Palmanovo! :driver:

ŠE vedno zbiramo prijave za avtobus! Podrobnosti <a href="http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5678&start=15">TUKAJ</a> Vabljeni vsi, tako tekači kot navjiači!!! ;)
Uporabniški avatar
 MihaPR
mare napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Tukej je idealno vreme za tek :) Malo megle,ampak bo kmalu izpuhtela. Razen, če ne bo mare grenil vremena :D

Z razliko od nekaterih že vse mam oz. je na poti :P :P :P
P.S. ažurnost ni ravno tvoja vrlina, kajne :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 mare
MihaPR napisal/-a:
mare napisal/-a:

Z razliko od nekaterih že vse mam oz. je na poti :P :P :P
P.S. ažurnost ni ravno tvoja vrlina, kajne :wink: :wink: :wink:

Očitno si hotel nekaj od mene (najbrž odgovor), sicer me ne bi omenjal. Predlagam, da me v prihodnje omenjaš samo takrat, kadar hočeš kaj od mene. Za začetek se mi pa enkrat predstavi na kakšnem teku (ampak na začetku, saj bi me moral na koncu predolgo čakati). Me prav zanima, kdo si ti, ki se stalno nekaj spravljaš name. (prisežem, da sem nenasilen)

Meni je sicer vseeno, kaj imaš in česa nimaš (saj te sploh ne poznam), ampak če že v teh letih vse imaš, bo najbrž tvoje življenje nekoliko prazno. Če sem prav razumel, da pričakuješ otroka, sicer zagotovo ne bo tako, in ti vnaprej čestitam (to pa res iskreno in brez skritih pomenov).

Kar se tiče pa ažurnosti: ja imaš prav, ne visim cele dneve za računalnikom, če pa že pa gotovo ne stalno na forumu. Za razliko od tebe jaz še nimam vsega in moram še kaj narediti.

Sicer pa takele pogovore prosim drugič načenjaj v peskovnikih in ne v resnih temah, drugače naju bo administrator oba po prstih.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Eh, sej nima smisla. Se trudim, da bi dojel, pa ne gre :roll:
Pa drugič :) :)
Uporabniški avatar
 Bosti
pogledam eno temo pa vidm eno kreganje in si rečem: ok so pač mal zašli...
ampak k vidm neko bockanje in ravs še na treh drugih temah mi gre pa na smeh :lol: :lol: :P :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
E, končno eden k mu je jasno :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA